Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

 

 

 

Balkong med utsikt

Balkong

Balkong

Fasade

Entre

 

 

 

 

 

Stue / kjøkken

Soverom

Soverom

Soverom 2/kontor

Bad

Bod

 

 

 

Lekeplass

Lysaker Brygge - Tiltalende 3-roms leilighet med balkong, heis og garasje. Takterrasse med sol hele dagen.

Lysaker Brygge 4

Vis på kart

Prisantydning

Kr 17 000,-

Lysaker Brygge - Tiltalende 3-roms leilighet med balkong, heis og garasje. Takterrasse med sol hele dagen.: Lysaker Brygge - Tiltalende 3-roms leilighet med balkong, heis og garasje. Takterrasse med sol hele dagen.

Boligtype:
Leilighet, Selveiet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 17 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
57 / 60 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Flott beliggenhet på Lysaker med fjorden som nærmeste nabo. Lysaker Brygge har nærhet til både butikker, restauranter og kaféer. Skulle du trenge noe

utover det, er det kort vei til handlesenteret CC-Vest med alle tenklige servicetilbud. Ca 10 minutter i gangavstand.

Denne leiligheten ligger i 2 etasje, tilbaketrukket fra bryggekanten, med utsikt til fjorden. Direkte heisadkomst til garasjeplass og felles takterrasse.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbarnærhet. Det er ca 5 minutter gangavstand til Lysaker stasjon. Her går flytoget og andre tog, busser til Oslo og Bærum i flere retninger og taxier fra taxiholdeplassen. Båt til Oslo og Nesoddtangen går også fra Lysaker. Det er nærhet til både skoler og barnehager. Gode turmuligheter langs bryggekanten utover til Fornebu, innover mot Oslo til Vækerøparken og oppover langs Lysakerelven. Fine sykkelveier til Oslo sentrum.

Adkomst

Adkomst fra E18 til Lysaker, følg skilting til Lysaker, og videre til Lysaker Brygge.

Se kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 17 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

2004

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

57m2

Bruksareal

60m2

KR-kode

8618126

Eiendomsopplysninger

Tomten

Meget pent opparbeidet område med plener, store grøntanlegg, sittegrupper, sykkelparkering etc. Felles bryggeanlegg til hele anlegget (ikke båtplass). Vid

utsikt over fjorden fra felles takterrasse med solrikt og svært hyggelig beliggenhet. Asfalterte adkomstveier med belysning.

Parkering

Det medfølger garasjeplass i felles oppvarmet garasjeanlegg under bebyggelsen. Videokamera ved innkjøring til garasje. Det er adkomst via heis ned til leilighetens parkeringsplass i garasjeanlegget.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Entre, bad/wc, stue med åpen kjøkkenløsning og 2 soverom.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Boligen innehar en gjennomgående god standard og gir et meget godt inntrykk. Leiligheten har en god planløsning med store vindusflater noe som gir en økt

romfølelse.

Leiligheten er møblert.

Entre; Praktisk og romslig entre med god plass til sko og oppheng av yttertøy. Det er montert skyvedørsgarderobe og dørcalling.

Bad;Tiltalende og tidsriktig bad med grå fliser på gulv og hvite fliser på vegg. Det er praktisk dusjnisje og heldekkende servant pa badet.

Kjøkken; Moderne tidsriktig kjøkkeninnredning med glatte fronter og benkeplater i tre. Det er integrert komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Stue; Romslig stue malt i lyse farger med store vindusflater som gir en økt romfølelse. Stuen kan fint deles i to avdelinger med spisebord og sofagruppe.

Det er åpen kjøkkenløsning mot stuen.

Hovedsoverom; Stort hovedsoverom med eget walk-in-closet.

Soverom 2; Soverom malt i lyse farger med vindu mot fellesareal. Det er god skapplass på soverommet.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med fjernvarme/sentralvarme med radiatorer. Det er gulvvarme i baderomsgulv.

Overtagelse

Ledig nå. Overtagelse etter avtale.

Økonomi

Husleie

Husleien inkliderer:

- Varmtvann

- Garasjeplass

- Kabel-tv

Husleien inkluderer ikke:

- Strøm

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 51.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: Ledig nå. Etter avtale.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Catrine Einhaug
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter
Les mer om megler

Lurer du på noe?