Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

God og arealeffektiv planløsning

God plass til spisegruppe mellom stue og kjøkken

Moderne kjøkken med hvitevarer

Lys og fin stue med gode møbleringsmuligheter

Velkommen til Nybyen Økern og Mørtelverksbakken

Gang med fastmontert garderobeskap

Lyst og fint soverom

Innvendig bod på hovedsoverom

Soverom

Delikat flislagt baderom

Oppvarmet garasjeplass

Fasade - Nybygg fra desember 2018

Gangavstand til KIWI

Økern t-banestasjon

Flotte turmuligheter i området

Nybyen Økern - Nyoppført 3-roms hjørneleilighet med balkong og garasje. Fyring/bredbånd/kabel-tv inkl. Ledig 15.12.18

Mørtelverksbakken 31

Vis på kart

Prisantydning

Kr 16 900,-

Nybyen Økern - Nyoppført 3-roms hjørneleilighet med balkong og garasje. Fyring/bredbånd/kabel-tv inkl. Ledig 15.12.18: Nybyen Økern - Nyoppført 3-roms hjørneleilighet med balkong og garasje. Fyring/bredbånd/kabel-tv inkl. Ledig 15.12.18

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 16 900,-
AREAL (P-ROM / BRA)
69 / 74 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde i Nybyen Økern. Her har du nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Den nye bydelsparken i Bydel Bjerke som ligger i nærområdet har fått navnet "Bjerkedalen park". Den strekker seg over et område på 38 mål. Parken ligger i hjertet av Bydel Bjerke, ved Brobekk mellom Refstadveien og Nordalveien. Her finner du fine promenader, paviljong, sandstrand og dam, basketballbane og volleyballbane. Parken er svært pent beplantet med trær, busker og stauder, samt Hovinbekken med fossefall, et av parkens hovedattraksjoner.

I Lillomarka finnes det milevis med tur- og skiløyper og flere idylliske badevann. Her har man flotte turmuligheter sommer som vinter. Fra boligen er det også kort vei til alpinbakke i Grefsenkollen og Årvoll gård - et kulturelt og sosialt møtested for store og små.

Servicetilbud:

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Økern (ligger kun et par minutters gange fra leiligheten) og Rema 1000 Bjerke. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Økernsenteret butikker, spisesteder og helsetorg. I Økern Sentrum er det vedtatt at et av Oslos største kjøpesenter skal bygges sammen med badeland, kino, boliger og kultur. Det nye Økernsenteret vil inneholde 155 butikker, fordelt på 45 000 kvm handel og 6 500 kvm med spisesteder. Kjøpesenteret vil bli et internasjonalt landemerke både når det gjelder design, arkitektur og butikkmiks. Nye Økern vil by på en åpen og inviterende bystruktur med romslige utendørs områder og et levende torg med vakker arkitektur som skaper en innbydende møteplass og handelsdestinasjon.

Offentlig kommunikasjon:

Økern har en infrastruktur som gjør det til et av Oslos største knutepunkter, lett tilgjengelig med bil, T-bane og buss, hvorav nærmeste holdeplass er Økern T-banestasjon som ligger ca. 700 m fra leiligheten. Med bil fra Økern tar det ca. 2 min til Sinsen, 5 min til Storo Storsenter, 8 min til Oslo S og 29 min til Oslo lufthavn.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Refstad skole 0.5 km, Løren skole 0.7 km.

1-10 kl. Vollebekk skole 1.8 km.

8-10 kl. Frydenberg skole 1.5 km, kl. F21 - Fyrstikkalleen skole 3.9 km.

Vgs. Kuben videregående skole 1.5 km, Etterstad videregående skole 4.1 km.

Bhg. Økernly barnehage, 9 mnd-6 år, 0.2 km, Refstad barnehage, 1-6 år, 0.5 km, Espira Spirea barnehage, 1-6 år, 0.7 km.

Adkomst

Buss: Nærmeste holdeplass for buss er Økern som ligger ca. 5-7 minutters gange fra leiligheten. Herfra går blant annet buss 23, 24, 60 m.f.

T-bane: Nærmeste T-banestasjon er Økern og denne ligger ca. 5-7 minutters gange fra leiligheten. Herfra går bane 4 og 5.

Bil: Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 16 900,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

2018

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

69m2

Bruksareal

74m2

KR-kode

88.18273

Eiendomsopplysninger

Tomten

Felleseiendommen har pene utearealer med asfalterte og steinbelagte internveier, gressplener, trær og fine beplantninger. Området har også felles sykkelparkering, en koselig lekeplass og felles sittegrupper.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Leiligheten ligger i 4. etg. med heisadkomst og består av følgende:

Totalt bruksareal: 74 kvm.

Totalt primærrom: 69 kvm.

Primærrom består av gang, 2 soverom, baderom, stue og kjøkken.

Sekundærrom består av innvendig bod.

I tillegg disponerer boligen sportsbod og parkeringsplass i kjelleren

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Gang:

Leiligheten har heisadkomst opp til leilighetsplan, hvor en en romslig og praktisk entré ønsker deg velkommen. Entreen har parkett på gulv og skyvedørsgarderobe. For øvrig er det montert et moderne callinganlegg med videofunksjon ved siden av inngangsdøren.

Soverom:

Boligen har to lyse og fine soverom, med plass til seng og garderobeskap. Ett av soverommene har direkte adkomst til et praktisk omkledningsrom med gode oppbevaringsmuligheter.

Baderom:

Det delikate badet er utstyrt med veggmontert toalett og dusjhjørne med plassbesparende, innfellbare dører glass. Innredningen har hvite glatte fronter, heldekkende servant og speil med integrert belysning. Videre har badet mørke gulvfliser med nedsenket dusjhjørne, hvite veggfliser, gulvvarme og downlights, Det er i tillegg plass for både vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkken:

Moderne kjøkken med innredning fra Norema med hvite fronter. Hvitevarer medfølger. Plass til spisegruppe mellom stuen og kjøkkenet.

Stue:

Stuen er romslig med plass for både sofagruppe og spisebord. Rommet fremstår som svært innbydende med parkett på gulv, tidsmessige fargevalg og sjenerøs takhøyde. Rommet har gode vindusflater som gir rikelig med lys, og det er utgang til en solrik vestvendt balkong. Leiligheten ligger høyt uten sjenerende innsyn. Grunnpakke kabel-tv og bredbånd inkludert i husleien.

Balkong:

Leiligheten har utgang fra stuen til en vestvendt balkong på ca. 8.3 kvm med svært gode solforhold. Balkongen er romslig og har rekkverk i lakkert aluminium og glass. Dobbel stikkontakt og veggmontert utelys gjør dette til en trivelig uteplass, også på kveldstid.

Boligen disponerer en sportsbod i kjeller på ca. 5 kvm. Egen parkeringsplass i lukket og oppvarmet garasjeanlegg.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg supplert med varmekabler på bad. Varmt forbruksvann leveres fra samme fjernvarmeanlegg. Både oppvarming og varmtvann er inkludert i husleien.

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 50.700,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 6.084,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter 15.12.2018 eller etter nærmere avtale.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år. Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?