Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Deilig balkong med grillmulighet

Romslig entre med plass til klær og sko

Stort baderom med vaskemaskin og tørketrommel

Hyggelig stue som ligger sentralt i leiligheten

Spiseavdeling ved kjøkkenet

Lyst åpent kjøkken med go benkeplass

Plass til både sofa- og spiseavdeling

Hovedsoverommet med plass til dobbeltseng

Soverom 2 har også en fin størrelse

Moderne bygg

 
Video

Nydalen

Nydalsveien 14A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 17 000,-

Nydalen: Utrolig fin 3-roms leilighet med stor balkong, heis og delevennlig.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 17 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
60 / 60 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

I Nydalen bor man meget sentralt, men likevel tilbaketrukket fra selve bykjernen. Nydalen har de siste 20 årene gjennomgått en total forandring, fra å være et typisk industriområde til å bli et urbant, levende og meget moderne og populært bo-område! Området er svært skjermet fra trafikk og støy og er preget av store, grønne fellesarealer og parkområder med plen, helleganger, diverse beplantning, sittebenker og lekearealer.

Nydalen kan friste med flere populære spisesteder og kaféer som Nydalen Bryggeri og spiseri, Jewel of India, Mat og Mer og Bjølsen bakeri for å nevne noe. Det nye torgbygget med tilknytning til Nydalen t-banestasjon åpnet høsten 2016 med Vinmonopolet, Joe & the Juice, Apotek1, Narvesen, Godt Brød, Baker Hansen, Coop Mega, Cosmetique, Auster Salon & Academy, Dentalia, og Asia Kitch-n Bar Xeast. Torgbygget kjøpesenter er perfekt for deg som bor, jobber eller studerer i Nydalen. Enten du trenger å handle til hverdag eller helg eller trenger noe raskt på veien. Nydalen Bryggeri & Spiseri er en populær og kjent plass for mange. Her serverer de mat i ekte gastropub-ånd, og har et stort utvalg av drikke på menyen. De serverer også øl fra vårt eget mikrobryggeri, der det også er mulighet for å booke omvisning.

Storo Storsenter ligger i umiddelbar nærhet med sine 130 butikker og restauranter, og kan friste med alt av servicetilbud.

Det er gangavstand til Grünerløkka, Sandaker, Torshov, Sagene og Bjølsen som er kan friste med utallige nisjebutikker og urbant byliv. Det er mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Soria Moria på Torshov med store oppsetninger, "Det andre teateret" på Lilleborg med alt fra amatøroppsetninger til musikaler og TV2 studio på Nydalen med innspillinger og show. For den treningsglade er det gode trenings- og rekreasjonsmuligheter i området. Det er blant annet flere turstier langs Akerselva rett utenfor døren. Akerselva tar deg ned til Oslo sentrum eller opp til marka og Maridalen. Det er flere parkområder i nærområdet, som blant annet benyttes til grilling, sommerleker, soling, piknik og aking om vinteren. Er du et friluftsmenneske og vil ta turen til marka, ligger Solemskogen og Maridalsvannet en liten busstur unna.

Dersom man ønsker å trekke innendørs for å trene, er det kort vei til flere treningssentre som SATS/ELIXIA Storo og Nydalen, Evo, Domus Athletica på BI og CrossFit-senter på Spikerverket.

Det er meget godt kollektivtilbud i nærområdet: Trikk (11, 12 og 13), T-bane (3, 5 og 6), diverse bussforbindelser (bl.a. 37 og 30), samt tog (Grefsen og Nydalen). Med bil har man enkel adkomst til både ring 2 og 3.

Utdanningsinstitusjoner som Blindern - Universitetet i Oslo, Høyskolen i Oslo og Akershus, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten. Handelshøyskolen BI ligger kun et steinkast unna leiligheten.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 17 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

2011

Soverom

2

Primærrom

60m2

Bruksareal

60m2

KR-kode

181747

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nydalsveien 14A, 0484 Oslo

Gnr. 57, bnr. 428, snr. 4, fnr. i Oslo kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 60 kvm

Totalt primærrom: 60 kvm

* Ved interesse eller visning skriv en kortfattet mail om deg selv til thomas.dideriksen@krogsveen.no.

Overtagelse

Omgående eller etter avtale.

Standard

Eiendommen ble bygget i år 2011 og standen er derfor også et stykke over standard.

Leiligheten inneholder:

- Fin entre med plass til klær og sko.

- Stort baderom med vaskemaskin og tørketrommel

- To fine soverom, hvor det ene er litt større end det andre.

- Lys og fin stue med åpent kjøkken og med tilgang til stort balkong med grillmulighet.

Det er en leilighet som er perfekt til et par eller til to studerende, som ønsker å dele en leilighet i nærheten av sitt studie.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes med sentralvarme.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier.

Økonomi

Husleie

Husleien inneholder:

Varmt vann og fyring i tillegg til grunnpakke TV og internett.

Strøm kommer i tillegg.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 51.000,-. evt. leiegaranti fra Norwegian Broker kr. 6.120,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: Omgående eller etter avtale.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Leieren skal vedlikeholde bl.a maling, tapeter, gulvbelegg, innvendige dører samt den innvendige delen av utgangsdører, ildsteder, låser og nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. Leieren skal forestå vedlikehold, herunder oppstaking av rør til og med vannlås og sluk. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet og rengjort og forestå egen snømåking. Alle arbeider som leieren plikter å utføre, må utføres uten ugrunnet opphold og håndverksmessig forsvarlig og iht. Norsk Standard.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Thomas Dideriksen
Daglig leder, Eiendomsmegler MNEF/MDE
Les mer om megler

Lurer du på noe?