Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

7_stue_3

10_utsikt_1

6_stue_2

8_stue_4

9_stue_5

1_balkong_1

5_kjøkken_2

3_soverom_1

4_soverom_2

2_bad_1

1577067666

1577067665

1577067667

1577067663

1577067664

1577067662

1577067668

TJUVHOLMEN - Strøken 3-roms m/balkong i plusskonsept - heis - møblert- sentral beliggenhet

Olav Selvaags plass 4, 33-5-4

Vis på kart

Prisantydning

Kr 25 000,-

TJUVHOLMEN - Strøken 3-roms m/balkong i plusskonsept - heis - møblert- sentral beliggenhet: TJUVHOLMEN - Strøken 3-roms m/balkong i plusskonsept - heis - møblert- sentral beliggenhet

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 25 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
71 / 71 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Øyriket Tjuvholmen består av tre holmer med en flott beliggenhet sentralt i Oslo vest som en forlengelse av Aker Brygge, med gangavstand til det meste. Olav Selvaags plass 4 har en flott intern beliggenhet og ligger på sjøsiden av Odden, nærmest Aker Brygge, vendt mot Akershus festning, innseilingen og Hovedøya.

Oslos nye "bydel" Tjuvholmen har vokst frem som en spennende, rolig oase ved sjøen. Unik arkitektur, flotte uteområder og et stort utvalg av serveringssteder kjennetegner området. Med umiddelbar nærhet til natur- og kulturtilbud, handel, administrative sentra og kommunikasjonsmidler like ved, er Tjuvholmen det ideelle stedet for deg som vil bo ved sjøen - midt i byen. På en egen øy på Tjuvholmen ligger Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst. En utendørs skulptursamling og byens mest sentrale badestrand er noen av attraksjonene her. Det er også anlagt flotte strandpromenader rundt hele Tjuvholmen. Du finner også kjente og populære restauranter som Hanami, Bølgen og Moi, Sjømagasinet, Mr. Bay og Alex Sushi på Tjuvholmen.

Veletablerte Aker Brygge har de siste 25 årene vært et ledende senter for næringsliv, handel og hygge i Oslo. Her tilbys et bredt spekter av servicetilbud og hyggelige spisesteder og møteplasser. Norwegian Property (NPRO) har nylig oppgradert Aker Brygge og gjort det enda mer hyggelig, spennende og attraktivt for næringslivet, beboerne, Oslos øvrige innbyggere og alle tilreisende fra inn- og utland.

Servicetilbud:

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker som er søndagsåpent og ligger i samme bygg, og coop som ligger 200 meter unna. Du finner også gode tilbud hos Meny Vika. Ønsker du ytterligere servicetilbud tar det ca. 3 minutter å gå til Aker brygge, som er Oslos møteplass for shopping, servering og underholdning. Det er i tillegg kort avstand til populære handlegater som Bogstadveien og Karl Johans Gate.

Offentlig kommunikasjon:

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane, tog, flybuss og hurtigbåt, hvorav nærmeste bussholdeplass er Bryggetorget og ligger ca. 2 min gange fra boligen (herfra går bussrute 21 og 54). Fra Nationaltheatret går det både tog og flytog, samt flere bussforbindelser og trikk. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Karl Johans Gate, 5 min til Majorstuen, 5 min til Oslo S, 5 min til Sjølyst, samt ca. 40 min til Oslo lufthavn. Eiendommen har gangavstand til Ruseløkka barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 25 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

5

Byggeår

2006

Soverom

2

Primærrom

71m2

Bruksareal

71m2

KR-kode

86.18281

Eiendomsopplysninger

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Ved ønske om leie av parkeringsplass, kontakt Q-Park. For ytterligere informasjon, vennligst konferer megler

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 77 kvm

Totalt bruksareal: 71 kvm

Totalt primærrom: 71 kvm

I tillegg medfølger det en stor bod i kjeller.

Nordvestvendt 3-roms leilighet beliggende i byggets 5. etasje med heisadkomst. Inneholder: entré, kjøkken/stue med utgang til balkong, 2 soverom og 2 bad og innvendig bod.

Beboere har tilgang til felles møblert takterrasse med flott utsikt. og sol hele dagen.

Inkludert i leien:

- Grunnpakke med kabel-tv og internett

- Fjernvarme

- Varmtvann

- Full møblering

- Plusskonseptet

Leietaker står selv ansvarlig for strøm- og andre abonnementer.

Leieperiode:

Minium 1 år.

Sikkerhet:

Tre måneders depositum.

Tjuvholmen Pluss:

Leiligheten inngår i Plusskonseptet utviklet av Selvaag Bolig. Plusskonseptet skreddersydd for deg som enten har en travel hverdag og med behov for et servicetilbud som legger alt til rette, eller deg som ønsker en rolig tilværelse med høyt servicetilbud og nærhet til sjøen, samt alle fasiliteter rett utenfor døren.

I Tjuvholmen Pluss får du noe av servicen fra hoteller inn i boligen gjennom ekstra service, opplevelse og trygghet. Beboere får også tilgang til et bemannet serviceområde med lobby, treningsrom, møterom, selskapsrom og kjøkken. Dette befinner seg i 2. etasje. Alt er stilfullt innredet og fullt utstyrt. Her har du også tilgang til et utvalg av dagens aviser, kaffe og te, samt fri tilgang til trådløst nettverk. Fra det hyggelige oppholdsrommet er det utgang til eget terrasseområde med flott utsyn mot fjorden. For ytterligere informasjon om Plusskonseptet og dets tilbud og tjenester, kontakt megler eller se hjemmeside: www.plusservice.no .

Standard

3-roms selveierleilighet oppført i 2008. Leiligheten har en gjennomgående høy standard på utstyr og overflater.

Entré:

Romslig entré med plass til garderobeskap. Porttelefon med videofunksjon montert på vegg, samt alarm med tilknytning til Verisure. Inngang fra entré til bad, begge soverommene og stuen.

Stue:

Stuen fremstår som lys med plass til både spisegruppe og sofaseksjon. Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen. Utgang til balkong fra stuen med nydelig sjøutsikt i sørvestgående retning. Ny enstavs eikeparkett fra 2018. Stilrike møbler.

Kjøkken:

Praktisk kjøkken med spiseplass og åpen løsning mot stue. Original innredning med laminat benkeplate og slette, malte fronter. Kjøkkenøy. Ventilator (sentralt avtrekk). Fliser over benk og overlys. Nedfelt keramisk platetopp og innbygget stekeovn samt oppvaskmaskin. Kjøkkenet er fullt utsyrt med middagssett til 8 personer.

Bad/wc:

Vegghengt klosett med skjult sisterne, servantseksjon, speil og dusjnisje med glassdør. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger. Mekanisk avtrekk (sentral).

Soverom:

Hovedsoverommet fremstår som romslig og er innredet med garderobeskap og walkingarderobeløsning. Soverommet er utstyrt med stor dobbeltseng.

Soverom 2 er også romslig, og er utstyr med to senger, hvor en av sengene kan settes i bod om ønskelig.

Overflater:

Himling: Malte.

Vegger: Fliser på bad. For øvrig malte flater.

Gulv: Fliser med gulvvarme på begge bad. For øvrig eikeparkett.

Oppvarming

Sentralvarme/fjernvarme med radiatorer (inkludert i leien). Felles varmtvannsberedere. Elektrisk gulvvarme på bad.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Jutta Fedder
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?