Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Oscars gate / Beste Frogner

Oscars Gate 74

Vis på kart

Prisantydning

Kr 27 800,-

Oscars gate / Beste Frogner: Attraktiv og nyoppusset leilighet i klassisk Frognergård med solrik balkong - MØBLERT.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 27 800,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ 92 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beste Frogner!

Leiligheten ligger i en av hovedstadens mest attraktive, solrike og fasjonable gater, Oscars gate, sentralt på Frogner i Oslo, et stenkast unna slottet. Bebyggelsen på Frogner er preget av store by-villaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet.

Beliggenhet:

Svært rolig beliggenhet i et meget representativt område på Frogner.

Leiligheten er beliggende i den mest attraktive delen av Oscars gate, som utelukkende består av vakre klassiske bygårder med forhager. Fra boligen er det gangavstand til noen av hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter. Slottsparken, Urainenborgparken og vakre Frognerparken ligger rett i nærheten. Sistnevnte inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion.

Det er få minutters gange til Solli Plass, Bogstadveien, Aker brygge og Tjuvholmen med spennende gallerier som Astrup Fearnley Museet og Pushwagner Gallery. Her finner man også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen for solbading og flott skulpturpark. Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk. Du kan også gå promenaden langs Frognerkilen. Få minutters gange til Nationalteateret som er knutepunkt for offentlig kommunikasjon.

Boligen har også kort vei til lekeplass, barne-, ungdoms-, og videregående skole, skøytebane, bank, post, treningssentre og offentlig kommunikasjon.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a Kiwi, Coop, Meny. Området tilbyr gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, flytog og tog.

Adkomst

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved visning.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 27 800,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Soverom

2

Bruksareal

92m2

KR-kode

8617173

Eiendomsopplysninger

Overtagelse

Etter avtale.

Standard

Krogsveen har gleden av å presentere en flott bolig med balkong og gjennomgående høy standard. Dette er boligen for de kresne med høy standard og fantastisk beliggenhet. Hele boligen fremstår meget smakfull og er totalrenovert og reisolert i 2017. Leiligheten er derfor veldig rolig, og det er ikke spart på noe.

Gjennomgående lekre detaljer, peis, plassbygde skap med lys, delikate fargevalg og gjennomtenkte løsninger. Leiligheten har god takhøyde og store vindusflater med hyggelig utsyn. Dette er en typisk "Frogner bolig" med klassiske kvaliteter som rosetter og stukkaturer i himling, flotte dører og en godt utnyttet planløsning.

Gang:

Varmekabler i gulvet, med god plass til å henge fra seg yttertøy.

Alarmen

Stue:

Pent møblert stue med sofa, tv, peis, spisebord osv. Nytt parkett gulv i stuen med store dører og vinduer (nytt fra 2017). De store vinduene fører til mye lys i leiligheten. Rosettene fremhever leilighetens stil og karakter. Tv og internett abonnement og musikkanlegg fra Loewe er inkludert.

Soverom:

God plass på soverommene. Spotter og strukkatur i taket. Store vinduer med mye lys og parkett på gulv. Garderobeskap med lys.

Kjøkken:

Moderne kjøkkeninnredning, nyere oppusset i 2017. Nedfelt induksjon platetopp, kjøl/frys og oppvaskmaskin fra Miele og Liebherr. Kjøkkenet er godt utrustet med skap og benkeplass. Miele hvitevarer.

Bad: Lekkert bad med god plass og fliser i gulv med varmekabler. Dusjhjørne med rainshower og lysstripe i taket.Høyttaler anlegg fra Bang & Olufsen i tak. Vaskemaskin og tørketrommel, toppmodell fra Miele. Stor og hurtigvarmende varmtvannstank. Armatur fra Dornbracht, Keuco og fliser fra Mosa tiles. God skapplass.

KORT FORTALT:

-Hjørneleilighet i 3 etasje i Oscars gate

-Balkong med pent utsyn

-Smakfullt totalrenovert i 2017.

-Tv og internett inkludert.

-Meget god takhøyde.

-Peis.

-Høy standard.

-Rosetter og stukkaturer i himling.

-Sentralt og rolig.

-Moderne alarmsystem

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er flere parkeringshus i nærheten der det er mulig å leie parkeringsplass.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Økonomi

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Langtidsleie. Minimum leietid er 1 år. Etter 9 mnd, kan kontrakten sies opp av begge parter, med en oppsigelsestid på 3 mnd.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Granit Zumberi
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter
Les mer om megler

Lurer du på noe?