Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Velkommen til Ramstadsletta 46 B

Romslig stue med god plass til møbler. Utgang til balkon

Balkong

Praktisk kjøkken med hvitevarer

Kjøkkenet har god benkeplass og skapplass, samt en praktisk barløsning

Hovedsoverom

Soverom

BLOMMENHOLM/ HØVIK - Pen og lys 3-roms med balkong og parkeringsplass.

Ramstadsletta 46 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 11 500,-

BLOMMENHOLM/ HØVIK - Pen og lys 3-roms med balkong og parkeringsplass. : BLOMMENHOLM/ HØVIK - Pen og lys 3-roms med balkong og parkeringsplass.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 11 500,-
AREAL (P-ROM / BRA)
60 / 60 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et hyggelig område på nedre Høvik. Her har du flotte tur- og grøntområder i Veritasparken og ved Henie Onstad-senteret i umiddelbar nærhet. Det er kort gangavstand til småbåthavn og sjøen med fine strender og bademuligheter. Man kan også ta turen innom Henie Onstad kunstsenter for en spennende utstilling eller nyte en god lunsj på Bølgen & Moi. På Høvik senter finnes en god matforretning, apotek samt diverse butikker og servicetilbud. Det er også kort avstand til Sandvika med alt av forretninger, kino, spisesteder, kaféer, kulturhus m.m.

I området er det et veletablert kollektivtilbud med gode buss- og togforbindelser. Busslinjene nr. 160 Oslo bussterminal, 213 Bekkestua-Sandvika, 260 Røyken-Sandvika, N160 Oslo bussterminal og N250 Oslo bussterminal-Sætre går langs E18. Hvis man spaserer fra boligen til Blommenholm togstasjon kan man ta L1-toget til Oslo S og til Sandvika på henholdsvis 30 og 8 minutter. Det betyr at man enkelt kan unngå morgen- og ettermiddagsrushet på E18 hvis man velger å reise med kollektivtransport.

Noe støy fra E-18.

Boligen leies ut på vegne av Statens Vegvesen. I forbindelse med utbyggingen av nye E-18, må leietaker derfor påberegne oppsigelse ved riving eller noe sporadisk støy. For mer informasjon besøk: https://www.vegvesen.no/Europaveg/e18lysakerasker/Delstrekninger/Lysaker-Slependen

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 11 500,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1946

Soverom

2

Primærrom

60m2

Bruksareal

60m2

KR-kode

8818201

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ramstadsletta 46 B, 1365 Blommenholm

Gnr. 10, bnr. 217, snr. 10 i Bærum kommune.

Parkering

Det medfølger en biloppstillingsplass til leiligheten. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 65 kvm

Totalt bruksareal: 60 kvm

Totalt primærrom: 60 kvm

Boligen består av gang, 2 soverom, stue, kjøkken og baderom

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller.

Inventar

Boligen leies ut uten møbler. Hvitevarer til kjøkken medfølger, men erstattes ikke av utleier dersom de skulle slutte å fungere under leieforholdet.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Stue:

Romslig stue med gode møbleringsmuligheter. Grunnpakke kabel-tv og bredbånd er inkludert i husleien. Utgang til balkong.

Balkong:

Balkong med plass til noe møbler. Utsikt over fellesområder og mot E-18.

Kjøkken:

Praktisk kjøkken med inkluderte hvitevarer. God benkeplass og skapplass. Det finnes også en praktisk barløsning.

Soverom:

2 soverom med plass til seng og skap.

Baderom:

Flislagt baderom med servant med underskap, Wc og badekar.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på baderoms gulv. Peis i stuen.

Regulering

Boligen leies ut på vegne av Statens Vegvesen. I forbindelse med utbyggingen av nye E-18, må leietaker derfor påberegne oppsigelse ved riving eller noe sporadisk støy. For mer informasjon besøk: https://www.vegvesen.no/Europaveg/e18lysakerasker/Delstrekninger/Lysaker-Slependen

Overtagelse

Ledig omgående. Etter avtale med megler

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger. Grunnpakke Kabel-tv og bredbånd er inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 34.500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4.140,-. Depositum eller leiegaranti må innbetales og dokumenteres før overtakelse.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter etter avtale og er tidsubestemt. Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?