Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Sofagruppe med tilhørende møblement

Stue med utgang til balkong

Peis

Kjøkken med godt av skap- og benkeplass

Soverom med stor skyvedørsgarderobe

Bad

Bad

Hyggelig sittegruppe på balkong

Fasade

Lillestrøm

Romeriksgate 40

Vis på kart

Prisantydning

Kr 12 000,-

Lillestrøm: Pen og romslig 2-roms leilighet i rolige omgivelser sentralt i Lillestrøm. Stor solrik balkong og to biloppstillingsplasser!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 12 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
49 / 49 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentralt beliggende men samtidig tilbaketrukket i Lillestrøm sentrum. Gangavstand til butikker, treningssenter, skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Dagligvarehandelen gjøres på Meny eller Coop Prix i gangavstand fra leiligheten. Kjøpesenteret Lillestrøm Torv og handlegatene i Lillestrøm sentrum med bl.a. post, bank, apotek, vinmonopol, kafeer, barer, restauranter, helsetilbud og kino. For ytterligere servicetilbud har du Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker ca. 8 minutters kjøretur fra leiligheten.

Gode kollektive muligheter i området via buss og tog kort avstand fra boligen. Med hurtigtog/flytog til Oslo S (10 minutter) og Oslo Lufthavn Gardermoen (12 min)

Nærhet til tur- og rekreasjonsområder ved Øyeren og rundt Nitelva, flott utvendig badeanlegg på Nebbursvollen. Kun 10 minutters gange til SATS treningssenter.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 12 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1950

Soverom

1

Primærrom

49m2

Bruksareal

49m2

KR-kode

8817227

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Romeriksgate 40, 2003 Lillestrøm

Gnr. 81, bnr. 1354, i Skedsmo kommune. andelsnr. 12,

Borettslag II, org.nr. 948 063 158

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 49 kvm

Totalt primærrom: 49 kvm

I tillegg disponerer en stor bod i kjeller, samt felles bod for borrettslaget på loft.

Vaskerom i kjeller. Opplegg for vaskemaskin.

Overtagelse

01.11.17

Standard

Romslig 2-roms leilighet beliggende i 2.Etg med stor vestvendt balkong og opparbeidet hage. Boligen oppfattes som lys og åpen og har en god planløsning.

Entre:

Romslig entre med mulighet for å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Lagring på loft med direkte avgang fra entre.

Kjøkken:

Separat og lyst kjøkken med godt av skap- og benkeplass. Innredningen har profilerte, hvite fronter med lys list under overskap og fliser på vegg. Kjøkkenet er utstyrt med kjøl/frys, ovn, ventilator og oppvaskmaskin.

Stue: Åpen og pen stue i lyse toner med god plass til spisebord og sofagruppe med tilhørende tv-møblement. Stuen har store vindusflater som slipper inn rikelig med lys og utgang til en solrik vestvendt balkong. Vedovn.

Soverom: Stort soverom med romslig skyvedørsgarderobe og plass til dobbeltseng med nattbord.

Bad: Flislagt bad med servantskap og speil over servant. Videre er badet innredet med toalett og dusjhjørne med innfellbare dusjvegger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner. Vedovn i stue.

Eventuell adgang til utleie

Parkering

Det medfølger to parkeringsoppstillingsplasser. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Inventar

Boligen leies ut med møbler på terrassen.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Husleien inkluderer:

- Grunnpakke kabel-tv

- Vartmvann

Huslein inkluderer ikke:

- Strøm

- Internett

- Trappevask og snømåking

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 36.00,-. evt. leiegaranti fra Norwegian Broker kr. 4.320,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.11.17 og utløper: 31.10.20.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Leieren skal vedlikeholde bl.a maling, tapeter, gulvbelegg, innvendige dører samt den innvendige delen av utgangsdører, ildsteder, låser og nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. Leieren skal forestå vedlikehold, herunder oppstaking av rør til og med vannlås og sluk. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet og rengjort og forestå egen snømåking. Alle arbeider som leieren plikter å utføre, må utføres uten ugrunnet opphold og håndverksmessig forsvarlig og iht. Norsk Standard.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Kaja Zeiner
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?