Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Velkommen til Slettåkerveien 18

Delvis åpen løsning mellom kjøkken og stue

Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer

Kjøkkenet har god benkeplass og skapplass

Romslig stue. Avbildet møbler kan medfølge

Stue med utgang til balkong

Soverom

Møblert soverom

Flislagt baderom. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger

Gang (delvis flislagt med varmekabler)

Fasade

Hønefoss - Stor og fin 2-roms fra 2017 med høy standard. Carport og balkong. Hyggelig nabolag. Ledig jan. 2019.

Slettåkerveien 18

Vis på kart

Prisantydning

Kr 9 500,-

Hønefoss - Stor og fin 2-roms fra 2017 med høy standard. Carport og balkong. Hyggelig nabolag. Ledig jan. 2019. : Hønefoss - Stor og fin 2-roms fra 2017 med høy standard. Carport og balkong. Hyggelig nabolag. Ledig jan. 2019.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 9 500,-
AREAL (P-ROM / BRA)
77 / 80 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger sentralt til i Hønefoss nord med gode solforhold, og kort vei til butikker skoler og barnehage. Fra området er det også kort vei til Hønefoss sentrum som kan by på det meste av fasiliteter. Allikevel finner du det meste av det du trenger i Hønefoss sentrum nord, som 2 dagligvarebutikker, spisesteder, bensinstasjoner, frisør, blomster, apotek etc. Nærmeste buss stopp ligger i kort gange fra eiendommen, med hyppig bussforbindelse via sentrum og opp til Ringerike sykehus. Det går også busser til Sandvika og Oslo, som går hvert 15. minutt i rushtiden. I tillegg er det fine turmuligheter i nærområdet som for eksempel Hovsmarka, samt lekeplass i nærheten.

Avstander med bil:

Hønefoss sentrum: ca. 3 min.

Sandvika: ca. 35 min.

Oslo: ca. 45 min.

Gardermoen: ca. 60 min.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 9 500,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2016

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

77m2

Bruksareal

80m2

KR-kode

88.18285

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Tomten

Pent opparbeidet tomt med asfaltert adkomst. Biloppstillingsplass like utenfor boligen. Leietaker må påregne seg noe vedlikehold av fellesarealene og eventuelle dugnader med sameiet.

Parkering

Carport medfølger leiligheten. Ellers vanlig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 88 kvm

Totalt bruksareal: 80 kvm

Totalt primærrom: 77 kvm

Primærrom består av gang, soverom, baderom, stue og kjøkken.

Sekundærrom består av innvendig bod på cirka 3 kvm.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Velkommen til Slettåkerveien 18. Dette er en leilighet fra 2017, beliggende i et rolig og barnevennlig område, sentralt på Hønefoss. Her kan du flytte rett inn i en leilighet med en meget god standard, men samtidig med kort veg til det meste av fasiliteter. Leiligheten fremstår som pen og romslig, med fine lyse vegger, store vindusflater og en pen gjennomgående eikeparkett. Leiligheten består av følgende:

Gang:

Leiligheten ligger i 2. etg. med trappeadkomst. Flislagt gang med varmekabler i gulvet.

Stue:

Stor og romslig stue med flere møbleringsmuligheter. Her er det god plass til både sofa gruppa og mediamøbler, samt spisegruppe mellom stuen og kjøkkenet. Utgang til balkong. Grunnpakke kabel-tv og bredbånd inkludert i husleien.

Balkong:

Hyggelig balkong med plass til utemøbler.

Kjøkken:

Pent og moderne kjøkken med hvite glatte fronter levert av Nybo. Godt med både benke og skapplass. Integrert komfyr med platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger.

Bod:

Innvendig bod på cirka 3 kvm. Fryseboks kan medfølge.

Soverom:

Stort og lyst soverom med god plass til både dobbeltseng og tilhørende møblement. Garderobeskap medfølger.

Baderom:

Pent flislagt baderom med varmekabler i gulvet. Vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører, servant med underskap og vaskemaskin/tørketrommel medfølger.

Avbildet møbler kan medfølge leieforholdet.

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger. Leietaker betaler selv for eget strømforbruk, vann/kloakk etter forbruk og tegner egen innboforsikring.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter etter avtale. Innflytting er mulig fra og med starten av Januar 2019.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år. Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?