Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

GROUD

Stålfjæra 34 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 11 500,-

GROUD: Trivelig og moderne 2 roms leilighet med gjennomgående god standard * Hvitevarer * Balkong * Sentralt

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 11 500,-
AREAL (P-ROM / BRA)
43 / 47 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Stålfjæra 34 B ! Leiligheten som ligger i et hyggelig og svært trivelig sameie bestående av 43 boligseksjoner.

Beliggenhet

Nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og daglige servicetilbud. Området byr på fotballbane, svømmehall, badevann, skiløyper, hesteridning, golfbane, tennisanlegg og treningssenter som gjør område attraktivt å bosette seg i. Herlige turområder finner man sommer som vinter i Lillomarka, i tillegg har man parkanlegget Hølaløkka og Alnastien rett ved leiligheten. I Lillomarka er det mange idylliske tjern og vann som er flotte turmål. Turveiene langs Alnaelva og Alnastien har fått store oppgraderinger med belysning, hvileplasser ogen engelsk hage. Alnaelva og Alnastien er en hyggelig inngang til marka med turstier hele veien til Lillomarka/Nordmarka. Alnastien er en sammenhengende turvei til Ammerud videre mot Alna og Bryn.

Leiligheten har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud, med flere butikker å velge mellom. Ønskerdu ytterligere servicetilbud er Grorud nærsenter, Stovner senter, Alna senter og IKEA en liten kjøretur unna.

Kollektiv transport

Det er rikelig med kollektivtilbud i nabolaget. Buss nr. 22 stopper utenfor blokken på Stålfjæra holdeplass. Om du ønsker å benytte kollektivtransport til sentrum så er Grorud togstasjon ca. 5 minutter gange fraleiligheten. Her tar toget deg til sentrum på 12 minutter. Kalbakken T-banestasjon er ca. 1 km fra leiligheten.

For øvrig er det enkel adkomst fra både Østre Akersvei og Trondheimsvegen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 11 500,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

3

Byggeår

2008

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

43m2

Bruksareal

47m2

Tomt

3538m2

KR-kode

8817179

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Stålfjæra 34 B, 0975 Oslo

Gnr. 92, bnr. 117, snr. 38,

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 47 kvm

Totalt primærrom: 43 kvm

Innhold:

Entrè, soverom, bad, kjøkken og stue.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.

Det kan medfølge garasjeplass for kr 1000,- ekstra i mnd.

Overtagelse

September 2017. Avtales nærmere i kontraktsinngåelse

Tomten

Selveier tomt, eies av sameiet og brukes i fellesskap.

Sameie har opparbeidet fine felles grøntområder med plener og beplantning hvor det er mulig å nyte fine sommerdager. I tillegg er det heis ned til garasjeanlegg som er plassert i byggets underetasje.

Standard

Boligen er fra 2008 og holder en gjennomgående god standard

INNVENDIGE OVERFLATER:

Gulv: Parkett og fliser

Vegger: Malte overflater

Himling: Malt himling.

ENTRÈ

En lys og trivelig entrè med plass til oppheng for ytterjakke, samt oppbevaring for sko. Entrè har en moderne og åpen løsning inn i en hall. Dette gir en luftig romfølelse.

SOVEROM

Et lyst og romslig soverom med dobbelskyvedører. Det er det god plass til en seng med tilhørende møblement. Tvers over soverommet, er det en stor garderobeløsning som gir gode muligheter for oppbevaring.

BAD

Et pent flislagt bad i moderne utførelse. Badet er innredet med lys baderomsinnredning med skap og speil, samt gulvmontert toalett. Et romslig dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

Gulvvarme i gulv.

KJØKKEN & STUE

Leiligheten har en moderne åpen løsning mellom stue og kjøkken hvor det er godt med store vindusoverflater, som slipper inn rikelig med lys. Dette gir en luftig romfølelse av rommet.

Pent kjøkken i hvitt med laminat benkeplate. Det opplegg for oppvaskmaskin og det medfølger integrete hvitevarer med integrert komfyr i høyskap og nedfelt platetopp, hvor det er tilkoblet en ventilator over kokeplass. I stue & kjøkken løsningen er det også plass til en spisegrupp rett ved kjøkkenet, samt en romslig sofagruppe med tilhørende møblement.

Fra stuen er det utgang til balkong med utsikt mot sameiets flotte grøntområder.

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på bad og i entré.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i fellesgarasje - anlegg. Denne kan medfølge for 1000,- ekstra

For øvrig er det gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Dette inkluderer husleien:

- Kommunale avgifter

- Kabel TV

- Vaktmestertjenester i henhold til avtale.

- Hvitevarer på kjøkken. ( komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin)

- Vaskemaskin på badet.

Husleien inkluderer ikke:

- Internett

- Strøm.

Leietaker må tegne eget abonnoment.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 33 000,-. (36 000,- med garasje)

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: September 2017 og utløper: September 2020. - Mulighet for forlengelse.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Leieren skal vedlikeholde bl.a maling, tapeter, gulvbelegg, innvendige dører samt den innvendige delen av utgangsdører, ildsteder, låser og nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. Leieren skal forestå vedlikehold, herunder oppstaking av rør til og med vannlås og sluk. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet og rengjort og forestå egen snømåking. Alle arbeider som leieren plikter å utføre, må utføres uten ugrunnet opphold og håndverksmessig forsvarlig og iht. Norsk Standard.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Ulrikke Sandvold
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?