Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Velkommen til Stjernemyrveien 18

Lys og fin leilighet beliggende på Haugerud

Stue med gode møbleringsmuligheter. Utgang til balkong

Innglasset balkong

Grunnpakke kabel-tv og bredbånd er inkludert i husleien

kjøkken

Gang med plass til å sette fra seg yttertøy og sko

Delikat baderom

Garderoberom

Flotte turmuligheter i nærheten

Kort vei til T-banen

Haugerud - Praktisk 1-roms med innglasset balkong og parkering. Oppvarming/TV/bredbånd inkl. UTLEID

Stjernemyrveien 18

Vis på kart

Prisantydning

Kr 9 800,-

Haugerud - Praktisk 1-roms med innglasset balkong og parkering. Oppvarming/TV/bredbånd inkl. UTLEID: Haugerud - Praktisk 1-roms med innglasset balkong og parkering. Oppvarming/TV/bredbånd inkl. UTLEID

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 9 800,-
AREAL (P-ROM / BRA)
28 / 37 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Stjernemyrveien 18 er beliggende i et attraktivt og veletablert boligområde sentralt på Haugerud. Haugerud senter er innen gangavstand med blant annet dagligvareforhandleren Coop Extra med post i butikk, treningssenteret "Bare trening", frisør, massasjesenter, lege og apotek, samt drosjeholdeplass. Haugerud er en del av Alna bydel og leiligheten ligger innenfor bomringen. Det er enkel adkomst til E6 og Ytre Ringvei med ca 10 minutter kjøretid til Oslo Sentrum. T-banens linje 2 (Ellingsrudåsen/Kolsås) har hele 8 avganger i timen og en reisetid på ca. 16 minutter til Jernbanetorget. Det er gode bussforbindelser. I Tvetenveien går buss nr. 69 Tveita-Lutvann, og nr. 79 mellom Grorud og Skullerud/Holmlia. Fra Haugerudhagan går buss nr. 58 til Nydalen via Bjerke. Flybussen stopper ved E6. I tillegg går det nattbuss i helgene til og fra Oslo sentrum ved stoppet Haugerud.

Adkomst

Fra Tvetenveien: Ta av fra Tvetenveien inn til Haugerudveien og ta andre til venstre inn Stjernemyrveien. Parkering langs gate.

Offentlig transport fra sentrum: Ta T-banens linje 2 til Haugerud T-bane stasjon. Boligen er innen kort gangavstand.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 9 800,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1966

Soverom

1

Primærrom

28m2

Bruksareal

37m2

KR-kode

88.18244

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Tomten

Fellesområdene i borettslaget har store, grønne arealer som er parkmessig opparbeidet og beplantet, med sittegrupper og lekearealer. Asfalterte internveier og adkomst til bebyggelsen.

Parkering

Parkering på egen utvendig biloppstillingsplass markert med nr.183. Det er gjesteparkering på området. For øvrig parkering i gate etter gjeldende bestemmelser. Det er også oppført flere ladestasjoner for EL-bil på borettslagets område.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 37 kvm

Totalt primærrom: 28 kvm

I tillegg medfølger det en ekstra bod.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Entré:

Velkommen inn! Det første som møter deg er en lys og innbydende entré. Det er plass til knagger og sette fra seg sko samt skoskap. Ellers er det lysskinne i himling og callinganlegg.

Bad:

Leiligheten har et moderne flislagt bad fra 2009. Her finner du blant annet vegghengt klosett, dusj med innfellbare glassdører samt opplegg og plass til toppmatet vaskemaskin. Badet har også gulvvarme som gjør det lunt og behagelig.

Bod/ Walk-in closet:

Fra entréen er det adkomst til praktisk innvendig bod som i dag brukes som walk-in closet.

Kjøkken:

Lys og fin kjøkkeninnredning med slette hvite fronter. Rommet byr blant annet på pene mosaikkfliser, overskap med glassfronter med belysning under. Alle hvitevarer medfølger.

Stue:

Stuen kan kalles boligens hjerte og oppleves som romslig. Rommet får godt med naturlig lys fra de store vestvendte vindusflatene. God planløsning gjør stuen enkel å møblere med for eksempel sovesofa, salongbord og annet møblement.

Balkong:

Fra stuen er det adkomst til den nydelige vestvendte balkongen på ca. 7 kvm. Her har du solen mesteparten av dagen. Størrelsen gjør det mulig å etablere stor sittegruppe hvor du kan invitere venner og bekjente. Balkongen fungerer som en "forlenging" av stuen og kan nytes sommer som vinter. Ellers kan balkongen by på stikkontakter på vegg og elektrisk solskjerming.

Oppvarming

Sentralfyr: Varme og varmtvann fra ekstern kilde. Varmen fordeles ut via radiatorer og er inkludert ifelleskostnadene. Gulvvarme på bad.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Haugerud Borettslag består av totalt 576 andelsleiligheter, fordelt på 17 bygninger med 59 oppganger, alle på 5 etasjer inklusive underetasjen. For ytterligere informasjon se borettslagets hjemmeside www.haugerudborettslag.no

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter 01.11.18.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år. Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?