Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Kjøkken 1 etg med utgang til balkong

Stue/kjøkken 1.etg

Kjøkken/stue 1.etg

Stue 2.etg

Balkong

Bad 1.etg

Bad 2. etg

Soverom 1.etg

Soverom 2

Gang med god plass til klær og yttertøy

TJUVHOLMEN - fin 4-roms leilighet med 2 sov, 2 bad, heis, balkong. Felles takterrasse. Fjernvarme inkludert.

Tjuvholmen Alle 4 leil 7-7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 25 000,-

TJUVHOLMEN - fin 4-roms leilighet med 2 sov, 2 bad, heis, balkong. Felles takterrasse. Fjernvarme inkludert.: TJUVHOLMEN - fin 4-roms leilighet med 2 sov, 2 bad, heis, balkong. Felles takterrasse. Fjernvarme inkludert.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 25 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ 65 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til landets mest eksklusive bydel, Tjuvholmen! Øyriket Tjuvholmen består av tre holmer og ligger mindre enn 5 minutters gange fra Rådhuset i Oslo. Tjuvholmen Allé 21 ligger ved Albert Nordengens plass på den ytre del av holmene i Tjuvholmens øyrike. Her har du blant annet Thief Spa og Astrup Fearnley Museet som nærmeste nabo.

Området ligger vest i Oslo sentrum, i forlengelsen av Aker brygge og er en del av Bydel Frogner. Bydelen er internasjonalt anerkjent og premiert for sin arkitektur og byplanlegging. Moderne boliger og kontorer, unik arkitektur, flotte uteområder, nærhet til fjorden, gallerier, topprestauranter, Astrup Fearnley Museet og THE THIEF kjennetegner området og lokker hver dag flere tusen Oslofolk og turister ut til den lille holmen.

Hanami, Bølgen & Moi, Bar Tjuvholmen, Alex Sushi, Tjuvholmen Sjømagasin, Mr. Bay og Døgnvill er bare noe av serveringstilbudet i området.

På en egen øy på Tjuvholmen, ligger Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst. En utendørs skulptursamling og byens mest sentrale badestrand er også noen av attraksjonene her. Det er også anlagt flotte strandpromenader rundt hele Tjuvholmen. Med umiddelbar nærhet til natur- og kulturtilbud, handel, administrative sentra og kommunikasjonsmidler like ved, er Tjuvholmen det ideelle stedet for deg som vil bo ved sjøen - midt i byen.

Veletablerte Aker Brygge, landets mest besøkte destinasjon, har de siste 25 årene vært et ledende senter for næringsliv, handel og hygge i Oslo. Her tilbys et bredt spekter av servicetilbud og hyggelige spisesteder og møteplasser. Norwegian Property (NPRO) har nylig ferdigstilt renoveringen av "Nye Aker Brygge" og gjort området mer spennende og attraktivt for næringslivet, beboerne, Oslos øvrige innbyggere og alle tilreisende fra inn- og utland. Bygulvet på Aker brygge er i år nominert til Oslo bys arkitekturpris. Den eksklusive handlegaten Jenny Hemstads gate åpnet allerede i 2015 og tilbyr et bredt spekter av butikker og går gjennom 3 bygg. Landets flotteste Vinmonopol og en stor dagligvarebutikk med ferskvaredisk finner du også på Aker Brygge.

Kort vei til all offentlig kommunikasjon med buss og taxi fra bryggetorget, trikk fra Aker Brygge og T-bane, tog og flytog fra Nationaltheatret.

Adkomst

Se kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 25 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

7

Byggeår

2007

Soverom

2

Bruksareal

65m2

KR-kode

86.18260

Eiendomsopplysninger

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Flott og moderne 4- roms leilighet over 2 plan på Tjuvholmen. Alt nytt fra Desember 2017.

Leiligheten ligger usjenert til og fremstår som lys og luftig med en fleksibel planløsning. Gang møblert med skap og skohyller. God plass til oppbevaring av yttertøy og sko.

Fra leilighetens stue er det utgang til hyggelig balkong møblert med utemøbler. Store terrassedører og gode vindusflater gir rikelig med naturlig lys.

Åpen stue/kjøkken løsning. Stuen i 1.etg er møblert med spisebord og kontorpult. Svært fint og moderne kjøkken med integrerte hvitevarer. Komfyr med induksjon platetopp. Inngang til soverom møblert med seng.

2.etg er møblert med sofa, bord og tv. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lys. Inngang til soverom møblert med dobbeltseng og tv.

Bad i 2.etg er flislagt i moderne stil med varmekabler i gulv. Veggehengt toalett og dusjhjørne med skyvedører.

I tillegg har alle sameiene tilgang til en herlig, felles takterrasse med nydelig utsikt og ypperlige solforhold. Flott leilighet med flytt rett inn standard. Velkommen til visning!

Oppvarming

Oppvarming med fjernvarme/radiatorer og elektrisk gulvvarme på bad.

Overtagelse

Leiligheten er ledig nå.

Overtagelse etter avtale.

Økonomi

Husleie

Husleien inkluderer:

- Oppvarming

- Varmtvann

- kabel-tv

- Internett

Husleien inkluderer ikke:

- Strøm

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 75.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: Ledig nå.

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Jutta Fedder
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?