Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Meget attraktivt beliggende 3 roms med sol og utsikt

Hyggelig stue med gasspeis og utgang stor solrik balkong med utsikt

Stor og pen stue med hyggelig spisestue

Delikat kjøkken fra Exponova med hvitevarer

Delikat flislagt hovedbad med direkte inngang fra hovedsoverom

Flott gjestebad med vaskemaskin og tørketrommel

Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng (settes inn av eier hvis ønskelig)

Beboerne i sameiet har eget svømmebasseng og treningsrom

Flott treningsrom for beboerne

Fasade sett fra parken

Ullern, Stor møblert 3-roms med heis, peis, garasje, balkong og utsikt! Felles basseng/treningsrom.

Ullern Allè 41

Vis på kart

Prisantydning

Kr 20 000,-

Ullern, Stor møblert 3-roms med heis, peis, garasje, balkong og utsikt! Felles basseng/treningsrom.: Ullern, Stor møblert 3-roms med heis, peis, garasje, balkong og utsikt! Felles basseng/treningsrom.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 20 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
90 / 95 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktivt beliggende møblert 3-roms leilighet beliggende på Ullern/Åsjordet i etablert boligstrøk. Leiligheten ligger i 4. etasje med stor balkong og pen utsikt mot pent felles opparbeidet grøntareal og med fjorden i bakgrunnen. Kort avstand til barnehage og skoler som Bjørnsletta skole. I samme bygg befinner det seg en dagligvarebutikk med post i butikk, renseri m.m. Rett over veien finner du Åsjordet T-banestasjon med kun 10 minutter ned til Oslo sentrum og avganger hvert 15. minutt. (NB leiligheten ligger på motsatt side av t-banen og er til ingen sjenanse for leiligheten).

Bussavganger fra Vækerøveien.

Kort avstand til CC-Vest på Lilleaker med alt av servicetilbud befinner seg bare 5 minutter unna med bil. Røa befinner seg også innen kort avstand med et bredt utvalg av butikker og servicefunksjoner. Det er også kort avstand til både Bestumkilen og Lysaker/Sollerudstranden med bademuligheter og båtplass, samt til marka med turstier.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 20 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

1983

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

90m2

Bruksareal

95m2

KR-kode

86.18273

Eiendomsopplysninger

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 100 kvm

Totalt bruksareal: 95 kvm

Totalt primærrom: 90 kvm

Meget pen og romslig 3-roms leilighet med pen utsikt.

4.etg: Entre, innvendig bod/garderobe, 2 baderom, 2 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang stor solrik balkong med flott utsikt.

Leien inkluderer også fast garasjeplass i lukket privat anlegg og 1 kjellerbod rett ved siden av p-plassen.

Beboerne i sameiet har også tilgang til godt utstyrt treningsrom, garderobe med sauna og svømmebasseng.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Meget pen og velholdt leilighet med meget god planløsning. Leiligheten er i praksis nybygget i 2008 (totalrenovert tidligere kontoreiendom), og alt er nytt. Nye rør, elektrisk, vegger, tak fasade mm. Sameiet har eget delikat treningsrom, svømmebasseng og garderober med sauna for beboerne.

Innvendig har leiligheten meget pene eikegulv. Alle vegger er glatte og malte gipsvegger i lyse og delikate farger. Meget pen kjøkkeninnredning fra Exponova, med glatte, tidsriktige fronter. Rikelig med skap- og benkeplass. Laminat benkeplate med aliminiumsbeslag. Leien inkluderer hvitevarer (Integrert komfyr og keramisk topp, oppvaskmaskin, microbølgeovn og kjøl/fryseskap). Glassplate bak komfyr.

Stor stue med god plass til både hyggelig sofadel og spisestue. Gasspeis.

2 meget delikate flislagte baderom med varmekabler i gulv.

Baderom 1 (gjestebad): Inneholder veggmontert wc, bred servant med ett-greps bl.batteri, heltre hyllekant med fast speil og belysning over. Dusjhjørne med buede dusjdører, opplegg til vaskemaskin og tørketrommel (medfølger).

Baderom 2 (innenfor hovedsoverom):

Inneholder veggmontert wc, bred servant med ett-greps bl.batteri, heltre hyllekant med fast speil og belysning over. Dusjkabinett.

Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og soverom nr 2 har plass til enkeltseng. (senger kan settes inn av eier hvis ønskelig).

Leiligheten leies ut møblert jfr bilder. Ved ønske om endringer, gjøres dette etter nærmere avtale.

Leien inkluderer garasjeplass, møbler, hvitevarer på kjøkken og bad, varmtvann, kabel-tv/bredbånd (sameiets avtale med get). Leietaker betaler kostnader for strøm, gass og nrk-lisens.

Husdyr er desverre ikke tillatt.

Økonomi

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.60.000,-. evt. leiegaranti fra Norwegian Broker kr.7200,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten er ledig ca 15.12.2018 eller etter nærmere avtale.

Langtidsleie ønskes. Minimum botid 1 år.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Leieren skal vedlikeholde bl.a maling, tapeter, gulvbelegg, innvendige dører samt den innvendige delen av utgangsdører, ildsteder, låser og nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. Leieren skal forestå vedlikehold, herunder oppstaking av rør til og med vannlås og sluk. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet og rengjort og forestå egen snømåking. Alle arbeider som leieren plikter å utføre, må utføres uten ugrunnet opphold og håndverksmessig forsvarlig og iht. Norsk Standard.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Reinulf Aasen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?