Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Utleid Utleid

Velkommen til Ullevålsveien 16 B!

Fin og romslig leilighet, med sentral beliggenhet på St.hanshaugen

Gang med fastmontert garderobeskap. God plass til sko og yttertøy

Delikat kjøkken med inkluderte hvitevarer og kjøkkenutstyr

Trivelig balkong vendt mot rolig bakgård

Lys og fin stue med tilhørende møbler. Kabel-tv og bredbånd inkludert i husleien

Flott utsyn fra stuen over nærområdet

Romslig soverom med seng og garderobeskap

Mellomgang/kontor

Flislagt baderom med Wc, servant med skap og dusjkabinett. Vaskemaskin medfølger

St.hanshaugen

St.hanshaugen byr på et bredt utvalg av spisesteder, butikker og servicetilbud

St.hanshaugen - Stor møblert 2(3)-roms med balkong. Bredbånd/kabel-tv inkl. Korttidsleie januar-oktober 2019.

Ullevålsveien 16 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 14 900,-

St.hanshaugen - Stor møblert 2(3)-roms med balkong. Bredbånd/kabel-tv inkl. Korttidsleie januar-oktober 2019. : St.hanshaugen - Stor møblert 2(3)-roms med balkong. Bredbånd/kabel-tv inkl. Korttidsleie januar-oktober 2019.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 14 900,-
AREAL (P-ROM / BRA)
80 / 80 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

St.Hanshaugen er et meget populært og etterspurt boligområde midt i hjertet av Oslo. Her er det gode adkomstforhold, med kort vei til det meste av fasiliteter som dagligvarebutikker, skoler, barnehager, post og butikker. Nærområdet byr på mange

hyggelige caféer, barer og restauranter med særpreg, som Espresso house, Pascal, og Smalhans. I området ligger det også flere sjarmerende nisjebutikker, blant annet "Gutta på Haugen", den økologiske helsekostbutikken "Røtter", interiørbutikken "Blått og brukt" og

"Kool kids".

Like i nærheten ligger Vulkan, som er et nytt og spennende byutviklingsområde med Mathall, utesteder, butikker, treningssenter, kunstskole, hotell m.m. (se www.vulkanoslo.no). I tillegg til Sats Vulkan er det gode treningsmuligheter som Elixia, Sentrum Atletica og Condis, Bislett bad i nærområdet. Det er kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområder som St.Hanshaugen, Akerselva og Stensparken.

God tilgang til offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. (21-, 33-, 34, 54-, og 37- bussen) Disse tar deg effektivt til Aker Brygge/ Tjuvholmen, sentrum eller marka. Buss 37til Nydalen går i Akersgata/ Ullevålsveien døgnet rundt. Bare 15 min. til Oslo S med bussog togforbindelser til hele landet.

Leiligheten ligger i gangavstand til utdanningsinstitusjoner som AHO, KhiO, Westerdals, Elvebakken videregående og kun en kort busstur unna Handelshøyskolen BI, Tannlegehøyskolen, HiO med flere.

Gangavstand til sentrum og Karl Johans gate med alt av tilbud. En kort spasertur unna finner man også andre populære områder, som for eksempel Majorstuen med eksklusive shoppingmuligheter i Bogstadveien, Bislet samt Grünerløkka som er kjent for sitt pulserende kultur- og uteliv.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 14 900,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1918

Soverom

1

Primærrom

80m2

Bruksareal

80m2

Tomt

1380m2

KR-kode

88.18236

Eiendomsopplysninger

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 88 kvm.

Totalt bruksareal: 80 kvm.

Totalt primærrom: 80 kvm.

Leiligheten består av gang, soverom, stue, kjøkken, gang/kontor og baderom.

Inventar

Boligen leies ut med møbler, hvitevarer og inventar.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Gang:

Enkel adkomst fra felles trappeoppgang. God plass til å sette fra seg sko og yttertøy. Fastmontert garderobeskap. Callinganlegg med video.

Stue:

Lys og romslig stue med tilhørende møblement. God høyde under taket gir en fin romfølelse. Flott utsyn over nærområdet og mot parken. Kabel-tv og bredbånd er inkludert i husleien.

Mellomgang/kontor:

Praktisk rom som egner seg godt til kontor, med skrivepult og hylleplass.

Baderom:

Flislagt baderom med Wc, servant med skap og dusjkabinett. Varmekabler i gulvet. Vaskemaskin medfølger.

Soverom:

Lyst og fint soverom med tilhørende seng, nattbord og stort garderobeskap. Soveromsvinduet vender ut mot bakgård.

Kjøkken:

Romslig pg praktisk kjøkken med spisesplass. Hvitevarer og kjøkkenutstyr medfølger. Utgang til balkong.

Balkong:

Trivelig balkong med sittegruppe og utsyn over felles bakgård. Gode solforhold på morgen og dagtid.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på baderomsgulv.

Ferdigattest

Det foreligger ekspidisjonsdokument for bygget fra 1925 og ferdigattest etter fasadeendring fra 2012.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Ullevålsveien 16 b har inngang fra Geitmyrsveien og tilhører St.Hanshaugterrassen boligsameie bestående av 28 seksjoner. Sameiet har gjennomført en omfattende fasaderehabilitering i 2016 og bygget fremstår som elegant og tidløst der det ligger på en høyde mot Ullevålsveien.

Økonomi

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger. Husleien inkluderer grunnpakke kabel-tv og bredbånd. Leietaker betaler selv for eget strømforbruk.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 44.700,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5364,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 15.01.19. og avsluttes 01.10.2019. Partene har ikke adgang til å si opp leieavtalen under denne perioden.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?