Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Bekkestien 16 C - Presentert av Krogsveen AS

Kjøkken

På kjøkken får du plass til et mindre spisebord

Kjøkken med plass til spisebord

Lys og pen stue, oppusset i 2017

Velkommen til bords!

Fra stuen i 2. etasje er det utgang til solrik balkong

Velkommen til visning!

Stuen er malt i lyse og tidsriktige farger

Lys og pen gang i 1. etasje

Velkommen inn!

Soverom nummer 1

Soverom nummer to i 1. etasje.

Pent flislagt bad

Bad

Praktisk toalettrom i 2. etasje

Leiligheten har egen inngang. Her er det også en stor og solrik uteplass.

Fasade

Fasade

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Gjekstad/Bekkestien

Bekkestien 16 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 660 000,-

Gjekstad/Bekkestien: Pen andelsleilighet med god planløsning og vestvendt balkong - Garasje

Last ned salgsoppgave Verdivurdering på nett
Visning
Lørdag 20.01  kl. 11:30  - 12:15
Avtal visningstid Gi bud
Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 660 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 325,-
AREAL (P-ROM / BRA)
85 / 95 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Bekkestien 16 C ligger flott til i dette populære boligfeltet med noe utsikt over omkringliggende områder. Leiligheten har eget inngangsparti og balkong mot vest med sen kveldsol. Her sitter du usjenert til. Ved inngangspartiet er det også opparbeidet stor platting. Meget barnevennlig område med begrenset bilkjøring på boligfeltet. Det er også kort vei til barnehager, Gokstad Barneskole og gangavstand til Varden ungdomsskole. Flere dagligvareforretninger ligger i kort avstand som for eksempel Joker på Lahelle og Rema 1000 på Hegnaveien. For friluftsinteresserte er det verdt å nevne at det er kyststi rett i nærheten som går helt ut til tuppen av Østerøya. Ønsker du deg heller en dag på stranden har du kort vei til både Lahelle og Skjellvika med flotte sandstrender og svaberg. Velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Kort vei til Gokstad Barneskole og Varden Ungdomsskole. Barnehager på Gjekstad og Lahelle.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra sentrum kjører du Kilgata. Ta over i Hegnaveien ved Shell på Kilen. Ta deretter til høyre inn Østerøyveien ved Rema 1000 og følg veien i cirka 850 meter. Ta deretter inn til venstre inn Bekkeveien og følg veien til Bekkestien går inn til høyre. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 660 000,-

Fellesgjeld

Kr 335 206,-

Totalpris

Kr 1 995 206,-

Felleskostnader

Kr 4 325,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1984

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

85m2

Bruksareal

95m2

Tomt

10956m2

KR-kode

2217293

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bekkestien 16 C, 3218 Sandefjord Gnr. 87, bnr. 252, i Sandefjord kommune. Andelsnr. 21, Hågabakken Borettslag, org.nr. 951 783 811

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 102 kvm

Totalt bruksareal: 95 kvm

Totalt primærrom: 85 kvm

Bruksareal:

Leiligheten 91 kvm

Utebod 4 kvm

Primærrom:

Underetasjen: 38 kvm: Gang, to soverom, bad/vaskerom.

1. etasje 47 kvm: Trappegang, toalettrom, kjøkken og stue.

Sekundærrom:

Leiligheten: Underetasjen: 6 kvm: Bod.

Utebod: 4 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.01.2018 utført av Sandefjord Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Tomten

Eiet tomt på 10.956,5 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet og fremstår som ryddig og velstelt. Noe utsikt fra leilighetens balkong og fine solforhold.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre med grunnmur av betong. Tak er tekket med takstein. Borettslaget har i løpet av de 3 til 5 siste årene lagt nytt yttertak med betongtakstein, kledd om yttervegger med vedlikeholdsfri kledning og byttet vinduer/ytterdører.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten har takstmann følgende kommentarer: Leiligheten er i forholdsvis god stand, med tanke på alder og bruk. Bad og toalettrom har påvist naturlig slitasje. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen andelsleilighet med god planløsning og egen inngang. Leiligheten fremstår lys og koselig, veggoverflater er malt i tidløse farger. Gulv har for det meste laminat og belegg. Direkte

utgang fra stuen til solrik vestvendt balkong med noe utsikt utover omkringliggende område. Ved inngangspartiet i 1. etasje er det opparbeidet stor uteplass.

Lyst kjøkken med slette fronter og laminat/metall benkeplate. Flis mellom benk og overskap. På kjøkkenet er det plass til spiseplass. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Romslig og pent flislagt bad. Av utstyr er det montert baderomsinnredning, toalett, badekar med opplegg for dusj og opplegg for vaskemaskin. Eget praktisk og stort toalettrom i 2. etasje.

Leiligheten disponerer også en utvendig bod.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Parkering

Garasje i rekke.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 01.10.84. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak søkt om før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 5409, tinglyst 11.08.1983, Erklæring/avtale: Rett for kommunen til å kjøpe ubebygget grunn til kommunalt eller annet offentlig bruk.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst en servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler blant annet rett for Sandefjord kommune til å ha egene eller andre offentlige ledninger og kabler over borettslagets grunn samt rett til å vedlikeholde disse.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Skaustua datert 30.06.1980 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 30.06.1980. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Sandefjord kommune opplyser at det foreligger en vedtatt reguleringsplan for Skogridderveien 9. Planen tilrettelegger for ny småhusbebyggelse i 2 etasjer og blokkbebyggelse i 3 etasjer. Skogridderveien, som vil være adkomst til utbyggingsområdet, foreslås lagt noe om og utvidet i bredden. Den aktuelle eiendommen grenser til planområdet for Skogridderveien 9 mot øst.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. Taklamper i stuen medfølger ikke i handelen.

Økonomi

Ligningsverdi

465.000,-

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.325,- pr. mnd. og inkluderer: Betjening av andel fellesgjeld ( både renter og avdrag), kommunale avgifter, tv og internett fra Sandefjord Bredbånd (grunnpakke), utvendig forsikring av bygget, utvendig vedlikehold, vaktmestertjenester. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Driftskostnader kr 2.297,-

Tv-kostnader kr 458,-

Finanskostnader kr 589,-

Avdrag kr 781-

Dugnad kr 50,-

Garasjeplass kr 150,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 11.393 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av tv signaler og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 1.996.565,- Av dette beløpet utgjør kr 335.206,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Salgsoppgave
 
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?