Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
 

Velkommen til Bøkkerveien 14 C - Nyoppført hjørneleilighet med 3 soverom og 2 bad. 2 balkonger og felles takterrasse - 5 min til t-banen. IN-ordning.

Fasade - Leiligheten ligger i 4. etasje.

Plantegning - Tegninger er kun ment som illustrasjon og arealene kan avvike.

Lys og romslig stue med god plass for møblering og soneinndeling.

Store vindusflater som gir gode lysforhold.

Store vindusflater som gir gode lysforhold.

Stue med åpen kjøkkenløsning.

Stilrent kjøkken fra Sigdal i lys innredning.

Balkong på ca. 9 kvm, utgang fra stuen.

Utsyn fra balkong.

Pent flislagt bad med gulvvarme. Opplegg til vaskemaskin. (Bad 1)

Pent flislagt bad med gulvvarme. Opplegg til vaskemaskin. (Bad 1)

Pent flislagt bad med gulvvarme. Opplegg til vaskemaskin. (Bad 1)

Pent flislagt bad med gulvvarme. (Bad 2)

Hovedsoverom med utgang til balkong.

Soverom 2 - Tilgang til bod med takhøye skyvedører.

Soverom 3 - Som passer fint til gjesterom eller kontor.

Tilgang til stor felles takterrasse.

Tilgang til stor felles takterrasse.

Tilgang til stor felles takterrasse.

Tilgang til stor felles takterrasse.

Utsikt fra takterrassen.

Fasade - Bakgård.

Områdebilde - Dagligvarebutikk i nærheten.

Områdebilde - Løren Bydelsspiseri

Områdebilde - Baker Hansen

Områdebilder - Kafé Hasle.

Områdebilde - Flere nye spennende butikker.

Områdebilder - Hasle Torg.

Områdebilder - Løren Torg.

Områdebilder - Løren T-bane 5 minutter unna.

Områdebilder - Hovinbekken.

Områdebilde - Teglverk skole og Hovinbekken

Nabolagskart.

Vel møtt til en hyggelig visning med Alexander Vu Tran!

Miniatyrbilde fra video

Krydderhagen

Bøkkerveien 14 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 300 000,-

Krydderhagen: Nyoppført hjørneleilighet med 3 soverom og 2 bad. 2 balkonger og felles takterrasse - 5 min til t-banen. IN-ordning.

Last ned komplett salgsoppgave Lynrask verdivurdering
Visning
Søndag 27.01  kl. 14:00  - 15:00
Avtal visningstid Gi bud
Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 16 997,-
Fellesgjeld:
Kr 3 534 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
92 / 96 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i det populære boligprosjektet Krydderhagen på Hasle, like ved Vinmonopolets tidligere tapperi- og produksjonsanlegg. Krydderhagen skal bli en grønn og moderne hageby. Krydderhagen skal være bilfritt, og har garasjeanlegg under området. Vinmonopolets tidligere vinslott skal gjøres om til leiligheter med restauranter, dagligvareforretning og spennende butikker i første etasje.

Gangavstand til Løren Torg, Hasle Torg og Økern. På Løren finnes det meste av servicetilbud med b.l.a legesenter, tannlege, Meny, Rema 1000, apotek, bokhandel, blomsterforretning, treningsenter og restauranter. Kanonhallen på Løren brukes til kulturarrangementer og tilbyr jevnlig konserter og teateroppsetninger for voksne og barn. Kiwi i Frydenbergveien er nærmeste dagligvarebutikk, ca. 150 meter unna.

Hasle Torg ligger like i nærheten med servicetilbud som Coop Mega, Vinmonopol, frisør, apotek, Brun og Blid, Fitness Xpress etc. I tillegg er det sushi-restaurant og bakeri, begge med flott uteservering sommerstid.

Alt av service- og kommunikasjonstilbud, samt nærhet til bla.a. Carl Berner, Grünerløkka, Torshov, Nydalen og Storo. Rett i nærheten ligger også store grøntarealer med fine rekreasjonsmuligheter. Valle Hovin har skøytebane og noen av byens fineste idrettsanlegg. På Tøyen er det flotte akebakker for de minste, og svømmebasseng å kose seg i både sommer og vinter.

Området er i stadig utvikling, og er spådd til å bli et av Oslos viktigste knutepunkter med bl.a. kino, større kjøpesenter, samt et nytt badeland.

Kort vei til offentlig kommunikasjon med buss (nr. 21 og 28) og t-bane (linje 5) fra Hasle, samt Løren T-bane (linje 4). Krydderhagen er sentralt også i forhold til viktige ferdselsårer som E6, Østre Aker vei, Ring 3 og Ring 2.

Barnehager og skoler

Det er etablert barnehage med fire avdelinger i 1. etg. i hus E2, naboklokken. Barnehagen får uteareal mot hus B3, på nordvest siden av bygget. Beboere i Krydderhagen vil få fortrinnsrett til plass i barnehagen.

Ellers er det mange andre skoler og barnehager i området:

1-10 kl. Teglverket skole 0.7 km

1-7 kl. Hasle skole 1 km

1-7 kl. Sinsen skole 1.2 km

1-7 kl. Løren skole 1.3 km

8-10 kl. Frydenberg skole 0.4 km

8-10 kl. Sofienberg ungdomsskole 1.9 km

8-10 kl. F21 - Fyrstikkalleen skole 2.6 km

Vgs. Valle Hovin videregående skole 1.5 km

Vgs. Kuben videregående skole 1.6 km

Bhg. Kanonen barnehage (1-6 år) 0.6 km

Bhg. Teglverket barnehage (0-6 år) 0.7 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 300 000,-

Fellesgjeld

Kr 3 534 000,-

Totalpris

Kr 6 834 000,-

Felleskostnader

Kr 16 997,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

2018

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

92m2

Bruksareal

96m2

Tomt

4619m2

KR-kode

111814

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bøkkerveien 14 C, 0579 Oslo

Gnr. 124, bnr. 237, snr. 2 i Oslo kommune.

Andelsnr. 30, leil.nr. EA1-H0402

Krydderhagen E0 Borettslag, org.nr. 919 507 799

Tomten

Eiet tomt på 4.619,6 kvm som tilhører borettslaget. Krydderhagen bestå av flere hyggelige tun. Det er lagt opp for store og frodige grøntområder. Anlagt en helt ny park som blir Krydderhagens «grønne hjerte». Her er det store, gresskledde flater med grupper av større og mindre trær.

Parkering

Det medfølger ikke parkeringsplass, men mulighet for kjøp av bruksrett til parkeringsplass i underjordisk anlegg. Pris for parkeringsplass er kr 300.000,- og felleskotnadene er stipulert til ca. kr 250 pr. mnd. Eventuelt er det mulighet for å leie p-plass i garasjeanlegget som blir driftet av OnePark. Her er det også mulig lade elbil mot avgift. I tillegg er det også tilgang til bildelingsordning med Hertz Carpool.

Det vil bli innført beboerparkering for området tidligst våren 2019. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 96 kvm

Totalt primærrom: 92 kvm

Primærrom 4.etg: Entré/gang, stue med åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, 2 bad

Sekundærrom 4.etg: Bod.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller på ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra salgsoppgave fra utbygger. Arealene er beregnet etter Norsk Standard 3940. BTA-arealet angir leilighetens gulvareal med utvendige vegger og halvparten av veggen mot naboleiligheten/gang. BRA-arealet angir boarealet inklusive innvendig bod. P-rom arealet angir leilighetens bruksareal av primærdel. De oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.

Bebyggelse og byggemåte

Blokkene er oppført i plassbygd betong, med enkelte bæresøyler i stål. Yttervegger bygges i stenderverk i tre, med utvendig og innvendig gips og med isolasjon. Innvendige vegger bygges hovedsakelig av tynne stålprofiler og gipsplater. Kledning på yttervegger vil være pussystem og/eller tegl.

Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Helt ny og ubebodd hjørneleilighet i 4. etasje med to balkonger, samt felles takterrasse. Leiligheten er lys og luftig med store vindusflater. God planløsning med store rom og god takhøyde.

ENTRÉ:

Romslig entré med god plass til garderobeskap og skohyller. Porttelefon med video.

STUE:

Lys og romslig stue med god plass for møblering og soneinndeling. Store vindusflater som gir gode lysforhold. Utgang til nordvestvendt balkong på ca. 9 kvm. Balkong med støvbundet sklisikker tretremmer og rekkverk med vertikale spiler.

KJØKKEN:

Åpen kjøkkenløsning mot stue meg god plass til et større spisebord. Kjøkken fra Sigdal i lys innredning. Mye skap plass med takhøye overskap. Mørk laminatbenke plate med nedfelt stål og skyllekum. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap, samt spotarmatur under overskap. Kjøkkenkran med avstenging for oppvaskmaskin. Avtrekk over komfyr med ventilator i stålfarge i overskap. Komfyrvakt integrert i avtrekkshette.

BAD:

Begge bad er lyse med gulvvarme. Flislagt med 20x20 mørk grå gulvfliser og 20x40 matt hvit veggfliser. Inneholder heldekkende hvit servantplate med underskap og utenpåliggende speil med veggmontert lyslampe. Rette dusjvegger på 90x90 i herdet klart glass som kan slås inn mot vegg. Vegghengt toalett på begge bad. Opplegg til vann- og avløp for vaskemaskin på det store badet. Downlights med dimmer i tak.

SOVEROMMENE:

Tre lyse og romslige soverom, alle i forskjellige størrelser. Hovedsoverommet er på ca. 12 kvm og med utgang til balkong på ca. 5 kvm. Her er det plass til stor dobbeltseng og garderobeskap. De to andre soverommene er på ca. 7 kvm, hvor et av soverommene har tilgang til ca. 3 kvm bod med takhøyde skyvedører.

GULV, VEGGER OG HIMLING:

Lys hvit 3-stavs eik parkett i alle gulv. Mørke fliser på bad.

Eggehvite malte flater på vegger og himling. Mørk grå fliser over kjøkkenbenk.

Oppvarming

Fjernvarme med radiatorer, samt vannbåren varme på bad. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 13.11.2018.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår at gjenstående mindre utomhusarbeider, beplantning etc. skal være utført innen 06.11.2019.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår ved visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:

Dagboknr. 139893, tinglyst 16.02.2015, type heftelse: Bestemmelse om vann og kloakkledning.

Dagboknr. 280696, tinglyst 30.03.2017, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett, kloakkledning og parkering.

Dagboknr. 297508, tinglyst 05.04.2017, type heftelse: Erklæring/Avtale om fellesareal. Gnr. 124, bnr. 275 og bnr. 276 skal være fellesbruk for øvrige nabo eiendommer.

Dagboknr. 1346076, tinglyst, 01.12.2017, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett, kloakkledning og parkering.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Krydderhagen E0 Borettslag.

Borettslaget består av 102 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS

tlf. 22981464

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål i henhold til reguleringsplan S-4597 datert 24.08.2011 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Området er omfattet av kommuneplan KDP-15 datert 26.05.2004 og KDP-17 22.04.2009.

Det vil fortsatt være byggeaktivitet på området, og det pågår boligutbygging på nærliggende tomter. Området er i stor vekst, og det må forventes ytterligere utvikling fremover. For mer informasjon om planene for området se www.planinnsyn.oslo.no

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Ligningsverdi

1.690.727,-

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 16.997,- pr. mnd. og inkluderer: fellesutgifter, a-konto fjernvarme, digital-tv/bredbånd, kapitalkostnader.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Fellesutgifter kr 2.880,-

A-konto fjernvarme kr 768,-

Digital-TV/Bredbånd kr 198,-

Renteutgifter kr 6.037,-

Avdrag kr 7.114,-

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Leiligheten er ny og har aldri vært bebodd. Selger har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 6.835.532,-. Av dette beløpet utgjør kr 3.534.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Frydenberg Øst
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Økernparken 1.2 km
Teglverkstomta 1.3 km
Hasle kirke 1.3 km
Ola Narr - Friluftsområde 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.5 km
Sentralstasjon Oslo S 4.5 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.5 km
T-bane Hasle T-banestasjon 0.7 km
Trikk Rosenhoff 1.4 km
Buss Haslevangen 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 1.1 km
Idrettsanlegg Valhall idrettsanlegg 1.2 km
Treningssenter STERK treningssenter 0.5 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Teglverket skole (1-10 kl.) 0.7 km
Hasle skole (1-7 kl.) 1 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Løren skole (1-7 kl.) 1.3 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.4 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 2.6 km
Valle Hovin videregående skole 1.5 km
Kuben videregående skole 1.6 km

Barnehager

Kanonen barnehage (1-6 år) 0.6 km
Teglverket barnehage (0-6 år) 0.7 km
Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.5 km
Kjøpesenter Hasle Torg 0.7 km
Postkontor / post i butikk Meny Løren 0.5 km
Postkontor / post i butikk Rodeløkka Postkontor 1.5 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.5 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.7 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.8 km
Dagligvare Kiwi Løren 0.4 km
Dagligvare Meny Løren 0.5 km
Kiosk Minipris Løren kiosk 0.6 km
Kiosk Løren Frukt & Grønt 0.6 km
Bensinstasjon Circle K Økern 1.2 km
Bensinstasjon 1-2-3 Trondheimsveien 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,6 %
Andel kvinner 52,4 %
Gj.snittalder menn 30,9 år
Gj.snittalder kvinner 27,9 år
Husholdninger med barn 29,3 %
Husholdninger uten barn 70,7 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Frydenberg Øst 622 351

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-/kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.500,- / kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr

Ukens bolig: kr

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Alexander Vu Tran
Fagansvarlig/Eiendomsmegler
Les mer om megler
Thomas Skraastad
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?