Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Nydelig utsikt fra sjelden stor og flott terrasse

Fra garasje er det utvendige trapper med varmekabler.

Romslig fin gang/trapperom

Romslig fin stue med god plass til flere sittegrupper

Stue

Stue/spisestue hvor man nyter utsikten helt inn

Fra stue er det utgang til fantastisk terrasse som er delvis overbygd

Stue mot spisestue og kjøkken

Lekkert kjøkken med fine detaljer

Lyst moderne kjøkken med praktisk bod i bakkant

Kjøkkenet er delvis åpnet mot stuen som gir fin kontakt i rommene

Kjøkken

Toalettrom

Delikat baderom med gulvvarme

Baderom

Hovedsoverom

Hovedsoverommet med skyvedørsgarderobe

Soverom

Soverom i hovedetasjen

Nydelig utsikt

Nydelig utsikt mot Nes-sundet

Stor terrasse med nye lekre gulv og med overbygg på deler

Garasje i felles anlegg, nyere elektriske porter.

Kart

1. etasje 3Dplan

2. etasje 3Dplan

3Dplan

1. etasje 2Dplan

2. etasje 2Dplan

2Dplan

Hamar

Karlsvognen 6 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 180 000,-

Hamar: Vestvendt terrasseleilighet med tiltalende interør. Fantastisk utsikt mot Mjøsa og omkringliggende områder. Garasje.

Last ned komplett salgsoppgave Lynrask verdivurdering
Visning
Avtal visningstid Gi bud
Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 180 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 454,-
Fellesgjeld:
Kr 452 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
109 / 115 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en særdeles attraktiv beliggenhet i det etablerte og populære Vega borettslag på Hamar vest. Nærområdet er bestående av terrasseleiligheter, rekkehus og villabebyggelse. Høyt og fritt beliggende med særdeles gode sol og lysforhold samt en nydelig utsikt over Mjøsa, Totenlandet, Hamar og de omkringliggende områder. Gangavstand til dagligvareforretning, skoler, barnehager og idrettsanlegg mm. Furuberget rett ved med gode tur og rekreasjonsmuligheter. Holdeplass for bybuss i umiddelbar nærhet med flere daglige avganger tur/retur Hamar sentrum og nærområdet. Ca 3,5 km til Hamar bysentrum med samtlige fasiliteter og sentrumsfunksjoner.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Prestrud skole 1.1 km

1-7 kl. Storhamar skole 1.7 km

8-10 kl. Ajer ungdomsskole 1.5 km

Vgs. Hamar katedralskole 1.4 km

Flere barnehager i nærområdet.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Kjør Vognvegen opp mot Ajer og ta til venstre inn Furubergv. (rundkjøring). Følg veien mot Holsjordet og ta første veg til venstre etter Kiwi dagligv.forr. Følg veien til innkjøringen til terrasseleilighetene kommer på venstre side. Denne leiligheten ligger i midtre del i første rekken med venstvendt terrasse.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 180 000,-

Fellesgjeld

Kr 452 000,-

Totalpris

Kr 4 632 000,-

Felleskostnader

Kr 5 454,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1975

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

109m2

Bruksareal

115m2

Tomt

18507m2

KR-kode

6518171

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Karlsvognen 6 C, 2315 Hamar

Gnr. 1, bnr. 4514, i Hamar kommune.

Andelsnr. 6403,

Vega borettslag, org.nr. 950129980

Tomten

Eiet tomt på 18.506 kvm som tilhører borettslaget.

Fellestomt i skrånende terreng med trappeforbindelser med varmekabler til leilighetene. Store deler av internveier og parkeringsplasser ble oppgradert i 2013 med ny arrondering, asfalt og belegningsstein. Grøntområder ble fornyet og oppgradert. I den sørlige delen av fellestomten er det grøntareal som benyttes som felles uteareal for borettslaget. Disse arealene vedlikeholdes av borettslaget. I tillegg har hver leilighet et lite areale ved inngangspartiet som de selv disponerer.

Parkering

Det er parkering i garasje i felles rekke. Garasjen har automatisk portåpner. Det ble montert nye porter og moderne lysarmaturer i 2013. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Private stikkveger og gårdsplas med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 127 kvm

Totalt bruksareal: 115 kvm

Totalt primærrom: 109 kvm

Bruksareal:

Leilighet 115 kvm

Primærrom:

Leilighet:

1. etasje 54 kvm: Vindfang tilknyttet et praktisk garderoberom, stor entré/trapperom, gang, toalettrom, baderom, romslig vaskerom, 2 gode soverom.

2. etasje 55 kvm: Gangareal, fint soverom, moderne kjøkken med delvis åpen løsning mot stor stue/spisestue. Fra stue er det utgang til unik terrasse på ca. 50 kvm som er delvis overbygget.

Sekundærrom:

Leilighet:

1. etasje 3 kvm: Bod/garderoberom.

2. etasje 3 kvm: Innvendig bod.

I tillegg disponerer boligen garasje i fellesanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.10.2018 utført av Morten Silkebækken. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann fundamentert av støpt betong. Yttervegger i 1. etasje av siporex elementer. Utvendige overflater med fasadeplater. Gulv av støpt berong og/eller siporex. Gulv er oppforet. Delvis overbygget takterrasse i 2. etasje. Gulv med tettesjikt av helsveiset papp. Spaltegulv av kompositt. Rekkverk/håndlist og levegger av glass/metall og treverk. Vinduer og balkongdørmed 2-lags isolerglass. Flat og kompakt takkonstruksjon. Taktekking av helsveiset papp.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Karlsvognen 6 C - terrasseleilighet med sydvestvendt terrasse på nærmere 50 kvm hvor man føler man sitter på "toppen" av Hamar med sin unike utsikt.

Leiligheten har en meget anvendelig planløsning over to plan. Vindfang med garderoberom, romslig entré med god trapp til andre etasje. I tilknyttning til entré er det toalettrom, nyere baderom, eget stort vaskerom og to gode soverom. I 2. etasje er det et soverom til høyre før man kommer inn til kjøkken og stuearealene hvor det er store vindusflater som gir fin utsikt og godt med lysinnfall. Her er det utgang til den nyoppussete og sjelden store terrassen med vedlikeholdsfrie pene gulv i kompositt. Deler av terrassen er overbygd for å skjerme på de ekstra solrike dagene eller når rufste vær kommer. Det er særdeles gode solforhold hele dagen og til langt på kveld. Det er nytt gelender i glass som gjør at man virkelig kan nyte utsikten både innendørs og ute fra solstolen. Her ser man over Hamar og mot Mjøsa, Helgøya og omkringliggende kulturlandskap.

Innvendig er leiligheten lys og tiltalende med god standard. Bl.a. ble toalettrom og vaskerom pusset opp i 1994, kjøkkenet ble pusset opp i 2003 og badet i 2011.

Eksempler på materialvalg;

Gulv: Parkett, laminat, belegg og teppe. Fliser på baderom.

Vegger: Malt panel, malte plater, malt strie, behandlet panel. Fliser på baderom.

Himlinger: Malte plater.

Kjøkkenet ble delvis åpnet mot stuearealet som gir fin kontakt i mellom rommene. Innredningen er moderne med høyglanset fronter og takhøye skap som gir ekstra godt med skapplass. Sort pen dobbel kum. Pen eik heltre benkeplate med fliser i benkerygg. Fine detajler og lyssetting. Nisje til komfyr, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap. I tilknytning til kjøkkenet ligger det en pratisk bod som har godt med hyller. Ideelt rom i hverdagen til ekstra matvarer, servise eller kjøkkenmaskiner.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Baderommet er meget delikat. Flislagt og med varmekabler i gulv. Klassisk pen innredning med heldekkende servant og over-/underskap. I tillegg er det et godt høyskap. Dusjhjørne med skyvedører i glass.

Toalettrommet er innredet med servant og wc.

Vaskerommet er ekstra romslig som gir god mulighet til lagringplass og tørking av klær. Innredet med høyskap og vegghengt kum. Opplegg til vaskemaskin. VVB 198l -94.

Oppvarming

Elektriske panelovner. Varmekabler på baderomsgulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 08.10.1974. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

I tillegg er det ferdigattest datert 27.09.2013 vedrørende flytting av molokstasjoner på eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom.

Dagboknr 106202, tinglyst 16.09.1974, type heftelse: Rettigheter iflg. skjøte fra eiendommen ble bygd. Gjelder bestemmelse om bebyggelse, vann/kloakkledninger, gjerde etc.

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Vega borettslag.

Borettslaget består av 78 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 59 99

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold - Beboere som ønsker å anskaffe dyr, må på forhånd innhente uttalelse fra de nærmeste naboene. Disse uttalelsene skal følge med søknad om dyrehold som rettes til styret. Dyrehold kan bare nektes ut fra saklige grunner, jfr. Borettslagsloven §5-11.

Foretatt påkostninger de senere år:

Rundt 1997 ble yttervegger tilleggsisolert, fasader fornyet, tak tekket om og alle vinduer og ytterdører skiftet. 2013 nye garasjeporter.

I 2017/18 ble terrassene oppgradert med bl.a. nye gulv kompositt og nytt rekkverk i glass med håndlist i stål.

Planlagte påkostninger: Nei

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til beggbyggelsesplan 06.01.1972 for Karlsvognen/Vekten/Furbergvegen. Komm.planen arealdel Hamar 2011-2022 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 19.10.2011.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Ligningsverdi

719.929,-

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.454,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, eiendomsskatt, betjening fellesgjeld, bygningsforsikring, forretningsfører, kable-TV inkl. bredbånd, vaktmestertjeneste..

Felleskostnadene justeres normalt en gang årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.08.17 pga rehab prosjekt.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.000,- pr. år. / 10000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og bredbånd og dekkes via fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.632.032,-. Av dette beløpet utgjør kr 452.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,- (OBOS)

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Hamar
Grunnkrets Nedre Hol
Kirkesogn Hamar Domkirke

Steder i nærheten

Jernbanemuseet 2.6 km
Hedmarkmuseet 3.2 km
Domkirkeruinene 2.9 km
Skibladnerbrygga 3.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 92.9 km
Jernbanestasjon Hamar stasjon 3.8 km
Bussholdeplass Utfarten 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Presterud skole fotballanlegg 1.1 km
Idrettsanlegg Ajerhallen 1.3 km
Treningssenter Espern express 1.8 km
Treningssenter Ankerskogen svømme-/treningssenter 2.4 km

Steder av interesse

Skoler

Prestrud skole (1-7 kl.) 1.1 km
Storhamar skole (1-7 kl.) 1.7 km
Greveløkka skole (1-7 kl.) 2.2 km
Ajer ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
Hamar katedralskole 1.4 km
Storhamar videregående skole 2.2 km

Barnehager

Hol barnehage (0-5 år) 0.7 km
Hamar gård- og familiebarnehage 1 km
Furuberget barnehage (0-5 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Storhamarsenteret 1.3 km
Kjøpesenter Maxi Hamar Storsenter 2 km
Postkontor Kiwi Utfarten Hamar 0.2 km
Postkontor Coop Mega Storhamar 1.3 km
Apotek Ditt apotek Storhamarsenteret 1.3 km
Apotek Boots apotek Hamar 2 km
Vinmonopol Hamar Vinmonopol 3.9 km
Dagligvare Kiwi Utfarten Hamar 0.2 km
Dagligvare Joker Ajer 1.1 km
Kiosk/video San Marino 1.8 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 2 km
Bensin Esso Storhamar 2.2 km
Bensin YX Olrud 2.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 43,5 %
Andel kvinner 56,5 %
Gj.snittalder menn 55,4 år
Gj.snittalder kvinner 56,4 år
Husholdninger med barn 12,3 %
Husholdninger uten barn 87,7 %
Gj.snitt byggeår 1979
Gj.snitt tomtestørrelse 14320
Område Personer Husholdninger
Kommune: Hamar 30598 14789
Grunnkrets: Nedre Hol 283 154

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Gro Rakstad
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Torgrim Kleppe Hagen
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?