Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

fasade1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rasta

Søster Mathildes gate 28

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 000 000,-

Rasta: Stor 2-roms selveier fra 2014 i 6. etg. Balkong på 16 kvm! Heis og garasje. Fyring og varmtvann inkl.

Last ned komplett salgsoppgave Lynrask verdivurdering
Visning
Avtal visningstid Gi bud
Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 121,-
AREAL (P-ROM / BRA)
50 / 50 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et meget attraktivt og etablert boligområde på Rasta i Lørenskog kommune. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med busser hvert kvarter mot Oslo og Lillestrøm. Lørenskog Storsenter Triaden ligger i umiddelbar nærhet med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud. Metro Senter og Lørenskog Kulturhus ligger også bare en liten spasertur unna. Her finnes restauranter, butikker, kino, konsertsal og bibliotek. På Solheim ligger også hovedknutepunktet for busstilbudet på Lørenskog.

Dine daglige innkjøp kan gjøres på bl.a. Coop Extra, Meny, Bunnpris eller Rema 1000. Joker har også søndagsåpent og butikken ligger 3 minutters gange fra leiligheten.

Fra Søster Mathildes gate er det kort vei inn til Østmarka med et flott turterreng både sommer og vinter. På vinteren er det et stort løypenett med belyste løyper. På sommeren kan marka by på mange fine bade- og fiskevann. Ellers er det opparbeidet offentlige badeplasser ved Langvannet, som ligger nedenfor Rådhusparken som ble åpnet i 2008. Her er det tilrettelagt for mange fritidsaktiviteter med turstier, badebrygge, grillplass og sandvolleyballbaner.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Nye Lørenskog hus har et variert tilbud av diverse kulturelle begivenheter, som kino, konserter og forestillinger.

Det er flere barneskoler i området. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes også flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog og Mailand vgs., i tillegg til et godt utvalg av barnehager.

Det er ca. 2 min gange til bussholdeplassen. Se www.ruter.no. Morgen og ettermiddag går det også ekspressbusser direkte mot sentrum. Kollektivtrafikken er godt utbygd og Oslo sentrum er 15-25 minutter unna med bil, buss eller tog. Oslo Lufthavn Gardermoen når en på drøye 25 minutter.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 000 000,-

Felleskostnader

Kr 2 121,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

6

Byggeår

2014

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

50m2

Bruksareal

50m2

Tomt

6494m2

KR-kode

63.194

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Søster Mathildes gate 28, 1476 Rasta

Gnr. 101, bnr. 195, snr. 88 i Lørenskog kommune.

Tomten

Eiet tomt på 6.494 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Parkering i sameiets fellesareal og garasjeanlegg. Seksjonen har eksklusiv bruksrett til parkeringsplass nr. 41. Det er muligheter for å etablere el-lader på parkeringsplassen, og kostnad påhviler den enkelte seksjonseier.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 55 kvm

Totalt bruksareal: 50 kvm

Totalt primærrom: 50 kvm

Bruksareal:

Leilighet 50 kvm

Primærrom:

6. etg.: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom: 50 kvm

I tillegg disponerer boligen en sportsbod i kjelleren på ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.01.2019 utført av Agenda Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og betong.

Bygningen antas oppført med støpt plate på komprimerte masser. Grunnmuren er plass-støpt betong med kjellergulv i betong/puss. Yttervegger er oppført av betongkonstruksjoner og felter av utfyllende bindingsverk. Fasader utvendig av liggende kledning og forblending med teglstein. Flatt tak antatt tekker med papp/membran. Taktekking av takfolie/membran. Etasjeskillere av betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Leiligheten er fra 2014 og har gjennomgående TG1(tilstandsgrad 1).

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Søster Mathildes gate 28!

Stor 2-roms selveierleilighet fra 2014. Leiligheten ligger sentralt til på Rasta i Lørenskog.

I byggets 6. etasje ligger leiligheten på hjørnet av bygget. Her får du en lys og luftig leilighet, med gode vindusflater.

Det er gjennomgådene god standard i leiligheten.

Det går heis i bygget og i garasjen følger det med én p-plass med leiligheten.

Kun integrerte hvitevarer medfølger boligen ved salg.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med radiatorer med fjernvarme fra fellesanlegg. Det er i tillegg varmekabler i gulv på bad.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.10.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er gitt midlertidig brukstillatelse for deler av parkeringskjeller datert 13.10.2014.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 672906-1/200, tinglyst 13.08.2014, type heftelse: Erklæring/avtale. Støyskjermen langs Nordliveien oppføres på annenmanns eiendom gnr. 150, bnr. 37 i Lørenskog kommune tilhørende Akershus fylkeskommune. Eiendommen gnr. 101, bnr. 195 forplikter seg til å forestå all drift- og vedlikehold av støyskjermen. Vegvesenets tillatelse til å ha støyskjermen er gitt midlertidig. Grunneier er forpliktet til å foreta de endringer med skjermen, eventuelt å fjerne den, som vegvesenet senere måtte finne behov for.

Dagboknr 672931-1/200, tinglyst 13.08.2014, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett. Rettighetshaverne til anleggseiendommen bnr. 194 har rett til bruk av arealer på grunneiendom bnr. 195 for tilkomst til anleggseiendommen samt regulerer begge eiendommers behov for å sikre nødvendig drift og vedlikehold og fordele kostnader vet dette. De som har rett til parkering på bnr. 194 har rett til vederlagsfritt å kjøre over grunneiendommen bnr. 195 frem til inn/utkjørsel til garasjeanlegget i U1 og U2. Det er også rett til å kjøre gjennom U1 på merket veibane frem til nedkjøringsrampe ned til U2.

Dagboknr 672944-1/200, tinglyst 13.08.2014, type heftelse: Bruksrett. I forbindelse med utbygging av gnr. 102, bnr. 301 og gnr. 102, bnr. 1 skal eierne av disse eiednommene ha vederlagsfri rett til å disponerer et areal på ca. 5 meter av gnr. 101, bnr. 195. Etter at utbyggingen er fullført skal det disponerte arealet tilbakestilles slik det var før disponeringen uten kostnader for gnr. 101, bnr. 195.

Dagboknr 441383-1/200, tinglyst 15.02.2018, type heftelse: Erklæring/avtale. Gnr. 101, bnr. 195, snr. 1-138 har evigvarende rett til å ha liggende nødvendige ledninger, rør og andre installasjoner på/gjennom gnr. 101, bnr. 194 i Lørenskog kommune. Retten inkluderer rett til adkomst for nødvendig driftt og vedlikehold.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Søster Mathildes Hage, med sameiebrøk 50/9777.

Sameiet består av138 boligseksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt, men det er båndtvang i gården hele året.

Det er kun tillatt med elektrisk- eller gassgrill.

Bruksrett til biloppstillingsplass i garasjekjeller som følger med ved erverv av en seksjon i sameiet kan kun overdras sammen med seksjonen eller til øvrige seksjonseiere i sameiet.

Foretatt påkostninger de senere år: Oppgradet el-anlegg ifm. elbil.

Planlagte påkostninger: Generelt vedlikehold.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, kontor, almennyttig formål (undervisning), publikumsrettet virksomhet, bevertning og bensinstasjon i henhold til reguleringsplan 32-7-05 Skårer vest med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.01.2002(sist revidert 13.03.2003).

Det foreligger en bebyggelsesplan som er regulert til byggeområde for boliger med tilhørende anlegg og felles uteanlegg, i henhold til bebyggelsesplan 32-15-03 Skårer vest - SKÅRER VEST – DELOMRÅDE 6A OG 6B OG DEL AV DELOMRÅDE 10, datert 22.11.04, med mindre vesentlig endringer vedtatt 16.06.2008.

Det vil bli vesentlig utbygging av industritomten i nord og byggeaktivitet/byggestøy må påregnes. Se vedlagt reguleringsplan.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Ligningsverdi

746.141,-

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.121,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmtvann, grunnpakke kabel-tv, garasje, bygningsforsikring, driftskostnader, kommunale avgifter, strøm i fellesarealer, forretningsførsel, styrehonorarer og generelt vedlikehold.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

El-anlegget er nylig oppgradert, slik at man kan koble til el-bil-lader. Kjøper må betale 5.000,- for sin andel til dette.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.750,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.081.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Rolvsrud Sør
Kirkesogn Skårer

Steder i nærheten

Benterud 0.5 km
Løkenhagen 0.7 km
Skårerkrysset 0.7 km
Ilajordet 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 38.8 km
Sentralstasjon Oslo S 15.2 km
Jernbanestasjon Lørenskog 3.4 km
T-bane Ellingsrudåsen T-banestasjon 4.6 km
Buss Vallerudveien 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rolvsrud stadion 1.6 km
Idrettsanlegg Skårerhallen 1.6 km
Treningssenter Condis Treningssenter Triaden 0.7 km
Treningssenter Mudo Lørenskog 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Benterud skole (1-7 kl.) 0.7 km
Rasta skole (1-7 kl.) 0.9 km
Solheim skole (1-7 kl.) 1.5 km
Rudolf Steinerskolen i Lørenskog (1-10 kl.) 1.5 km
Løkenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km
Mailand videregående skole 1.8 km
Lørenskog videregående skole 3.8 km

Barnehager

Takt og Tone barnehage (2-6 år) 0.6 km
Åsheimskog barnehage 0.7 km
Benterud barnehage 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lørenskog Storsenter 0.6 km
Kjøpesenter Metro Senter 1.6 km
Postkontor / post i butikk Bunnpris Skårer 1 km
Postkontor / post i butikk Coop Mega Metro 1.5 km
Apotek Boots apotek Lørenskog Storsenter 0.7 km
Apotek Apotek 1 Triaden 0.9 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 0.6 km
Dagligvare Meny Lørenskog 0.7 km
Dagligvare Coop Extra Triaden 0.7 km
Kiosk Triaden Kiosk 0.7 km
Kiosk Sydhagen 1.3 km
Bensinstasjon Esso Tiger Skårer 1.3 km
Bensinstasjon Esso Stasjon Metro Senter 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 38,4 år
Gj.snittalder kvinner 40,4 år
Husholdninger med barn 16,7 %
Husholdninger uten barn 83,3 %
Gj.snitt byggeår 2010
Gj.snitt tomtestørrelse 200
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 37406 16291
Grunnkrets: Rolvsrud Sør 2008 1214

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 25.000,- av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Sindre Edvardsen Nyhus
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?