Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Velkommen til Urtegata 36 E

Entréen er malt i en delikat midnattsblå

God plass til sko og yttertøy

Stilig og svært gjennomført med tregulv og teglsteinsvegger i flere rom

Peisovn

Fine detaljer som tregulv, teglsteinsvegger og malt panel

Lys og lun stue

Balkongen blir som en forlengelse av stuen

Balkong

Balkong

Stilig kjøkken med sort innredning og teglsteinsmur

Kjøkken

Kjøkken

Romslig hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom 2 har smart løsning for hyller

Rustikk teglsteinsvegg og tregulv

Soverom 2

Bad

Bad

Lekeplass og grill i bakgården. Frodig og hyggelig på sommeren

Lekeplass

Sykkelparkering

Sittegrupper i bakgård

Fasade indre gård

Fasade mot Urtegata

Kart

Plantegning

Grønland/Tøyen

Urtegata 36 E

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 125 000,-

Grønland/Tøyen: Sjarmerende 3-roms leilighet i rolig indre gård med solrik balkong | Teglsteinsvegg | Tregulv | God takhøyde | Sentralt

Last ned komplett salgsoppgave Lynrask verdivurdering
Visning
Ta kontakt med megler på mobil 918 34 567 dersom oppsatte visningstider ikke passer.
Gi bud
Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 4 125 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 498,-
Fellesgjeld:
Kr 175 044,-
AREAL (P-ROM / BRA)
53 / 53 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et populært og urbant område med Botanisk hage, Tøyenparken og Akerselva rett i nærheten. Bygget ligger i indre gård som gjør den godt skjermet fra trafikkstøy. Kort vei til skoler og barnehager. Kun 10 minutters gange til Sørenga Sjøbad og 8 minutters gange til Oslo S som har alt av kollektivtransport tilgjengelig i og utenfor Oslo.

Gatene nedenfor er fylt med et spennende mangfold av småbutikker, med varer som skiller seg fra kjedebutikkenes mer standardiserte sortiment. Stort utvalg av kaféer og restauranter i nærområdet, enten det er for en rask lunch, take away eller en større middag. En kort gåtur fra leiligheten ligger også Gamle Oslo Mekaniske. Her kan du ta med deg hvilken som helst mat fra de nærliggende take-away-restaurantene som sushi, indisk eller pizza. Skal du slå på stortromma er det heller ikke langt til Maaemo, som har 2 stjerner i Michelin-guiden.

Innenfor en kort radius finner du Tøyen Torg som er oppgradert med nye spisesteder og butikker. I tillegg er MENY Grønland kjent for et av østkantens beste økologiske utvalg. Grønnsakshandlerne på Grønland Basar kan også anbefales, her finnes også et av Vinmonopolets utsalg.

Det er for øvrig kort vei også til Grünerløkka, enten til fots eller med bysykkel. Bysykkelstativ finner du ikke langt fra gården.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 125 000,-

Fellesgjeld

Kr 175 044,-

Totalpris

Kr 4 300 044,-

Felleskostnader

Kr 3 498,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1884

Soverom

2

Primærrom

53m2

Bruksareal

53m2

Tomt

1284m2

KR-kode

56.18141

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Urtegata 36 E, 0187 Oslo

Gnr. 230, bnr. 376 i Oslo kommune.

Leil.nr. 301, andelsnr. 39,

Urtegata 36 Borettslag, org.nr. 954 234 061

Tomten

Eiet tomt på 1.284,5 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 58 kvm

Totalt bruksareal: 53 kvm

Totalt primærrom: 53 kvm

Primærrom:

Entré, bad, stue, kjøkken og 2 soverom: 53 kvm

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 6 kvm og en loftsbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.01.2019 utført av Håkon Hosle i Takstpartner. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført bærende konstruksjoner i mur og etasjeskillere i trebjelkelag. Grunnmur i murkonstruksjon fundamentert på faste masser.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten er det gitt tilstandsgrad 2 grunnet alder på gulv, vinduer og bad. I tillegg er det gitt tilstandsgrad 2 på bad grunn noe varierende fuktutslag i nedre del av dusjsone.

Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Stilig leilighet i populært borettslag.Leiligheten har sjarmerende detaljer som teglsteinsmur, tregulv og god takhøyde. Rolig og tilbaketrukket i indre gård. Alle overflater på vegger og tak er malt og gulv er lakket i 2016. Gode fargevalg og det massive tregulvet gir leiligheten en rustikk og samtidig lun følelse. Balkongen har sol fra kl 12 til kveld hele året.

Entré:

Leiligheten har et hyggelig inngangsparti med rom for skohyller og oppheng av yttertøy. Entréen er malt i en delikat midnattsblå som gir gjester et godt førsteinntrykk når de kommer på besøk. Fra entréen er det inngang til alle rom.

Stue:

Stor og lys stue med plass til spisebord, sofaseksjon og tv-møblement. Stuen har malt panel på vegger og tregulv. Vedovn med brannmur i teglstein. Gjennomgående naturlig lys fra vinduer i både stue og på kjøkken. Dobbeltdør til balkong kan åpnes helt for å slippe sommeren inn i stuen på varme dager.

Kjøkken:

Stilig sort kjøkken fra 2015 med profilerte skapfronter, heltre benkeplate og innfelt porselenskum. Innfelt oppvaskmaskin, koketopp og stekeovn, frittstående kjøl/frys og vaskemaskin. Teglsteinsvegger som henter frem de klassiske detaljene fra slutten av 1800-tallet. Kjøkkenet er på eget rom, men fremdeles tilknyttet stuen. Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

Hovedsoverom:

Hovedsoverom på ca. 12 kvm med plass til store garderobeskap og dobbeltseng. Malt panel sammen med det massive tregulvet gir rommet en lun følelse. Siden leiligheten ligger i indre gård er den svært skjermet fra trafikkstøy.

Soverom 2:

Rommet er på ca. 7,5 kvm og egner seg godt som gjesterom, barnerom eller kontor. Her er det plass til dobbeltseng eller en enkeltseng sammen med garderobeskap. Også her fremgår den originale tegnsteinsveggen som gir en rustikk look.

Bad:

Flislagt bad med varmekabler i gulvet. Badet ble pusset opp av borettslaget i 2002. Rommet består av toalett, servant med overskap og dusjnisje.

Balkong:

Leiligheten har sydvestvendt balkong vendt ut mot bakgård. Balkongen ble oppført i 2016 og har plass til kafésett/sittegruppe. Her er det sol fra lunsj-tider hele året.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elekstriske panelovner, elektriske varmekabler i gulv på bad og vedovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger en byggeanmeldese på oppføring av gården fra 1885. I tillegg foreligger det ferdigattest på rehabilitering av røropplegg og våtrom datert 20.03.2002 og tillatelse til oppføring av balkonger datert 03.02.2016.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 514242, tinglyst 15.12.1983, type heftelse: Fellesobligasjon for borettsinnskudd til borettslaget.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst én servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler kommunens rett til tilgang og vedlikehold av vann- og kloakkledninger på borettslagets eiendom. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Urtegata 36 Borettslag.

Borettslaget består av 32 leiligheter.

Forretningsfører er USBL.

Dugnad og trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Fellesvaskeri i kjelleren under oppgang A. Hver vask koster kr 5,-.

Foretatt påkostninger de senere år:

2018: Nytt brannalarmanlegg

2017: Nye søppelcontainere

2017: Oppussing av oppganger

2016: Oppføring av balkonger

2010: Rehabilitering av pipeløp

2002: Rehabilitering av rør og våtrom

Planlagte påkostninger:

Styret jobber fortsatt med å innhente forskjellige tilbud fra firmaer angående kostnad på bytte av vinduer. En eventuell avgjørelse vil bli tatt på en ekstraordinær generalforsamling når tilbudene er på plass.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett.

Borettslaget er tilknyttet BBL Finans AS sikringsfond som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte. Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 17.01.2019 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn).

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Bygården og gårdsrom er kommunalt listeført i Gul liste. Dette er ingen formell fredning eller verning, men en listeføring om at bygningen kan være verneverdig. Listeføringen innskrenker ikke eiers råderett over eiendommen, men det kan kreves en uttalelse fra Byantikvaren for arbeider som endrer bygningenes fasade. Dette har ingen praktisk betydning for eier av leiligheten, og innvendig vedlikehold/modernisering vil ikke kreve noen uttalelse fra Byantikvaren.

Økonomi

Ligningsverdi

957.000,-

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.498,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, internett, varmtvann, renter og avdrag, forsikringer, kommunale avgifter, honorarer, mm.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr 2.084,-

Renter og avdrag lån 1: kr 168,-

Renter og avdrag lån 2: kr 391,-

Renter og avdrag lån 3: kr 470,-

Internett/Kabel-tv: kr 385,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital (Telenor) som leverandør av kabel-tv og internett. Dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.188,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.308.264,-. Av dette beløpet utgjør kr 175.044,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Grønland Rode 4
Kirkesogn Gamlebyen og Grønland

Steder i nærheten

Grønlands torg 0.5 km
Hausmanns bru 0.6 km
Tøyenparken 0.6 km
Munchmuseet 0.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.1 km
Sentralstasjon Oslo S 1.4 km
T-bane Grønland T-banestasjon 0.5 km
Trikk Heimdalsgata 0.7 km
Buss Norbygata 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rudolf Nilsens plass ballbinge 0.3 km
Idrettsanlegg Minigolfbane - Th. Kittelsens plass 0.8 km
Treningssenter Tøyen Fitness og Tr.senter 0.3 km
Treningssenter Fresh Fitness Grønland 0.3 km

Steder av interesse

Skoler

Vahl skole (1-7 kl.) 0.4 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 0.6 km
Lakkegata skole (1-7 kl.) 0.8 km
Gamlebyen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.1 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
Hersleb videregående skole 0.5 km
Elvebakken videregående skole 1.2 km

Barnehager

Christiania barnehage (0-6 år) 0.2 km
Lakkegården barnehage (0-5 år) 0.2 km
Enerhaugen barnehage (0-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Grønland Basar 0.3 km
Kjøpesenter Grønlands Torg 0.5 km
Postkontor / post i butikk Grønland Postkontor 0.6 km
Postkontor / post i butikk Coop Extra Trondheimsveien 0.6 km
Apotek Apotek 1 Grønland 0.3 km
Apotek Vitusapotek Grønland Basar 0.3 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 0.3 km
Dagligvare Joker Urtegata 0.3 km
Dagligvare Pak Matsenter 0.3 km
Kiosk 7 Days Heimdalsgata 0 km
Kiosk Deli De Luca Grønland 0.5 km
Bensinstasjon Shell/7-Eleven Tøyen 0.8 km
Bensinstasjon Esso Tiger Trondheimsveien 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 55,7 %
Andel kvinner 44,3 %
Gj.snittalder menn 34,4 år
Gj.snittalder kvinner 31,8 år
Husholdninger med barn 22,1 %
Husholdninger uten barn 77,9 %
Gj.snitt byggeår 1944
Gj.snitt tomtestørrelse 413
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grønland Rode 4 1384 802

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Kjetil Kraabøl
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?