Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Drone_1659.jpg

Drone_1658.jpg

Drone_1661.jpg kopi

Drone_1656.jpg

Ute_1668.jpg

Ute_1667.jpg

Ute_1665.jpg

Ute_1666.jpg

Drone_1663.jpg

Drone_1662.jpg

Ute_1672.jpg

Entree_1709.jpg

Entree_1710.jpg

Gang_1706.jpg

Gang_1707.jpg

Ovn.jpg

KjøkkenStue_1694.jpg

KjøkkenStue_1704.jpg

KjøkkenStue_1697.jpg

KjøkkenStue_1699.jpg

KjøkkenStue_1700.jpg

KjøkkenStue_1695.jpg

KjøkkenStue_1698.jpg

KjøkkenStue_1702.jpg

KjøkkenStue_1703.jpg

Kjøkken.jpg

KjøkkenStue_1696.jpg

KjøkkenStue_1705.jpg

Bad_1691.jpg

Bad_1692.jpg

Bad_1693.jpg

Soverom2_1690.jpg

Soverom2_1687.jpg

Soverom1_1684.jpg

Hems.jpg

Tur_1679.jpg

Ute_1669.jpg

Tur_1678.jpg

Ute_1670.jpg

Ute_1671.jpg

Ute_1676.jpg

Utsiktfravannet_1680.jpg

Drone_1660.jpg

Drone_1661.jpg

Utsiktfravannet_1681.jpg

3D ver.2 (b)

Møsvatn

Holvik Vestre 3

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 490 000,-

Møsvatn: Fjellhytte på viddas terskel. Hytta har vann, el. og er ombygget som til ny i 2010. Eventyrlige fjellområder. Fiskerett

Last ned komplett salgsoppgave Lynrask verdivurdering
Visning
Lørdag 23.02  kl. 14:00  - 15:00
VISNING: MØT OPP PÅ PARKERINGSPLASSEN kl 14 v/Krogsveenflagget SNØSKUTERTRANSPORT TIL VISNING For spørsmål ta kontakt med: KROGSVEEN avd. PORSGRUNN Torbjørn Meli Mobil: 99 24 24 99 Tlf. direkte: 35 93 24 07 E-post: t.meli@krogsveen.no
Gi bud
Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 1 490 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
52 / 58 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hytta ligger sørvendt på kote 963 moh, ca 30 høydemeter over Møsvatn. Fra hytta er det utsikt 180 grader øst-vest.

Hytta ligger tett på vidde, snaufjell og utallige fiskevann. Med unntak av én nær hyttenabo er beliggenheten usjenert og skjermet.

Hytta må sies å være et ideelt utgangspunkt for skiturer ut i noe av det som betraktes som de flotteste høyfjellsområder i Norge. Muligheten ligger på begge sider av Møsvatn. Fra hytta er det "fritt leide" nordvestover inn i Hardangervidda nasjonalpark. Legger man av gårde mot vest kan man gå uhindret i fjellet helt til man har passert Folgefonna og stoppes av Hardangerfjorden, en avstand i luftlinje på 125 km.

Til tider trekker villreinen inn i nærområdene rundt hytta. Småviltjeger forteller om sesonger der det i fjelltraktene rundt hytta er ypperlige forhold for rypejakt. Man kan kjøpe jaktkort for jakt inne på fjellet. De nærmeste fiskevannene ligger i hyttas umiddelbare nærhet, og for den som vil utforske forholdene lenger inn på fjellet finnes det mange hundre vann å velge mellom.

Tungtvannsoperasjonen og historien i området er spennende, og kan gi inspirasjon til egen turvalg innover fjellet.

Med hytta følger det fiskerett og båtfeste i Møsvatn. Selger har en liten båt som eventuelt medfølger etter avtale. På Møsvatn er det gode forhold for kiting. Sør for hytta, på andre siden av Møsvatn, ligger Skinnarbu som er utgangspunktet for M/B Fjellvaaken II. Båten går i sommerhalvåret i rute mellom Skinnarbu og Mogen turisthytte 4 mil i vestenden av Møsvatn. På Skinnarbu ligger Skinnarbu Najonalparkhotell og Skinnarbu Skisenter ca 2 km fra hytta. Det lille skisenteret har T-krokheis på 650 m og er spesielt barnevennlig, bl.a. med en gratis barneheis.

Fra parkeringsplassen på andre siden av vannet, er det ca 15 min. med bil til Vierli Skisenter, og 40 min. til Skisenteret i Gaustablikkområdet. Fra hytta er det ca 15 min å gå på ski over vannet til parkeringsplassen, evt. et par minutter md snøskutertransport.

I området Møsvann/Skinnarbu er det ca 60 km preparerte skiløyper i nydelig høyfjellsterreng. Løypene er godt merket og variert; korte rundløyper, og lengre løypevalg inn på snaufjellet. Sommerstid er det merkede stier og mange turvalg i alle retninger i området rundt Skinnarbu og Frøystul.

For mer informasjon om løpene, og området generelt, se her:

* www.grasfjell.no

* https://www.facebook.com/Grasfjell-Tur-og-L%C3% B8ypelag-184901461526226/?fref=ts

Adkomst

Hytta ligger i østenden av Møstvatn, vis-à-vis Skinnarbu, ca 1,5 km vest for Møsvassdammen. Fra parkeringsplassen er det ca 15 km vestover til Vierli, og ca 20 km østover til Rjukan (F v37) Vinterstid er det flere muligheter blant lokale fastboende for å bestille snøskutertransport over Møsvatn og bort til hytta. Om sommeren går man over dambygningen og følger sti/traktorvei fram til hytta. Det er en halvtime å gå.

Iflg. selger har flere av hytteeierne i området fått snøskuterløyve fram til hytta. Hovedregel er at hytta skal ligge 2,5 km eller mer fra vinterbrøytet vei for å tilfredsstille betingelsene for løyve. Evt. må man søke dispensasjon.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 490 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1959

Soverom

2

Primærrom

52m2

Bruksareal

58m2

KR-kode

27.193

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Holvik Vestre 3, 3864 Rauland

Gnr. 169, bnr. 10, fnr. 21 i Vinje kommune.

Tomten

Festet tomt. 1000 m². Ref. festekart.

Festeavgiften er kr 1.575,- (2019).

Festeavgiften ble sist regulert 2015 og kan reguleres hvert 10 år iht. konsumprisindeksen (KPI)

Festeavtalen utløper i 2055.Jf. tomtefesteloven kan fester kreve å få innløse festetomten når festetiden er ute, eller når det har gått 30 år av festetiden og etter det hvert 10 år med ett års varsel. Alternativt kan fester kreve å få forlenget festeavtalen på samme vilkår som før etter justering av festeavgiften iht.justeringsreglene.

Selger opplyser at tomten kan innløses. Innløsningssum er ukjent.

Grunneier, Tor Olaf Skindalen, har forkjøpsrett. Frist for å benytte forkjøpsretten er senest 2 måneder etter at grunneier har mottatt skriftlig beskjed om at eiendommen er solgt. Melding vil bli sendt til grunneier straks etter salget. Dersom grunneier innen fristen benytter forkjøpsretten blir avtalen med kjøper, faller avtalen med kjøper uten videre bort.

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.

Kopi av lov om tomtefeste kan fås ved henvendelse til megler eller se her:

https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1996-12-20-106?q=tomtefeste

Parkering

Parkering på Holvik Vel sin felles bilparkering mot avgift.

Forøvrig biloppstilling på plass for allmenn tilgang som ligger rett på andre siden av Møsvatn et par hundre meter vest for Skinnarbu Skisenter. Dette er et godt utgangspunkt uansett om man skal gå over isen, eller bli transportert med snøskuter.

Vei, vann og avløp

Hytta har egen grunnvannsbrønn (borebrønn) med Grundfors elektrisk pumpe. Vann er lagt inn i hytta, men ikke omsøkt. For å få tillatelser til å legge inn vann må man ha godkjent avløp. Selger har etablert renseanlegg type Vera Compact Mini rensesystem for gråvann, fra dusj, servant og kjøkken. Dersom ny eier ønsker å søke kommunen er det kjøpers eget ansvar og utfallet er kjøpers risiko.

Selger har noen ganger merket humus i vannet. På badet er det toalett av type Vera Komfort m/ porselenstol (biodo).

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 70 m²

Totalt bruksareal: 58 m²

Totalt primærrom: 52 m²

Primærrom:

Stue/kjøkken. 2 soverom. Dusjbad. Entré/gang.

Sekundærrom:

Bod: 6 m²

Hytta har også to hemser. Tar man i bruk sovesofa i stua, har hytta tilsammen 9 ordentlige sengeplasser.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.02.2019 utført av takstmann Jan Tore Eriksrød, tlf 91 10 38 66.

Bebyggelse og byggemåte

Selgers beskrivelse av hytta:

Bygget er veldig arealeffektivt, og gir om ønskelig plass til mange. Den isolerte og tilliggende boden kan eventuelt innlemmes boligflaten kun ved å montere inn en dør.

Hyttas orientering mot syd/vest er veldig gunstig samtidig som den befinner seg litt "rygget inn i" terrenget bak hytta. Dette gir en skjerming som luner rundt hytta. Det er svært få hytter i området, og det gjør opplevelsen litt eksotisk. På nabohytta er det veldig hyggelige folk.

Under utbyggingen i 2010 ble det lagt vekt på grundighet med fokus på gode byggedetaljer. Eldre gulv og tak ble fullstendig fjernet, isolert og bygget på nytt med nye materialer. Utbygging er utført iht. byggestandard NS 8416.

Baderommet er funksjonelt men utført etter enkle prinsipper, men med gode og varige løsninger. Hvis man prioriterer det kan man heve standarden. Hvis man feks. ønsker å ha vann stående i rørene kan man eventuelt skifte ut enkelte rør med oppvarmede rør.

Sammendrag av takstmannens beskrivelse:

Frittliggende hytte med areal på en flate + hemser. Opprinnelig oppført i 1959 og tilbygget/ombygget i 2009-10 med 2 soverom, entré, bod og gangareal. Eldre del har utvidet stue med etablert våtrom. Det er innlagt vann og gråvannsavløp.

Nytt takverk bestående av nyere takstoler, undertak og shingel. Vinduer skiftet til koblede vinduer. Hytta er fundamentert på en pute av morene. Grunnmur består dels av pilarer i lettklinkerblokker og dels av eldre ringmur i natursteinsblokker.

Yttervegger i eldre del består av laft. I tilbygget del er det isolert bindingsverk utvendig tekket med stående trepanel og liggende panel i gavelspisser.

Saltak bærende på yttervegg og dragere i rundtømmer. Takverk bygget med undertak av rupanel tekket med shingel. Takrenner i lakkert stål.

Innvendige flater er stort sett panel på vegg og himlingsflater, tømmer i stua. Gulvbord (lutet) og belegg på gulvflater.

Ved vurdering må man ta i betraktning bygningens alder, og at bygget er oppført etter den skikk som var vanlig på oppføringspunktet.

Takstmannens merknader:

1) Våtrom pga "ikke dagens krav til våtrom".

2) Mindre råteskade i laft mot sør. Bør overflatebehandles snart.

I salgsoppgave, samt nedlastbar fra nettannonsene, foreligger komplett tilstandsrapport. Den som kjøper hytta må før bud legges inn ha gjort seg kjent med hele tilstandsrapporten.

Standard

Hytta beskrives med en god, lun atmosfære, både i og utenfor hytta. For en hytte som ligger litt ute i periferien slik som denne, har hytta god og komfortabel standard siden det er innlagt elektrisitet, vann fra borebrønn, dusj og velfungerende hyttedo.

Selve hytta er en uvanlig kombinasjon av gammelt og nytt. Selve tømmerkassen er laftet opp av tømmer fra et flere hundre år gammelt fjøs i Gransherad. Den spesielle sammensetningen av gammelt tømmer og moderne byggeskikk og materialer, gir en egen kos og en varm, velkommen atmosfære som må oppleves, gjerne når det brenner på peisen og høyfjellsværet drar seg til på utsiden. Det kan være veldig hyggelig å ha hytte på Vestre Holvik.

Stedet har mobildekning (4G)

Hytteinteriøret er moderne og kan kjøpes hvis det avtales. Gardiner og gammelt skap medfølger ikke.

Oppvarming

Oppvarming med vedfyring og elektrisitet.

* Åpen peis i stua.

* I tillegg Jøtul kubbebrenner.

* Panelovner på begge soverommene, Stue/kjøkken, Dusjbad, og gang.

* Fjernstyrt oppvarming før man kommer til hytta.

(kjøper må huske å montere røykvarslere)

Ferdigattest

Eiendommen har vært benyttet som hytte siden den ble oppført i 1959. Kommunen finner ikke byggetegninger eller ferdigattest i kommunalt arkiv, men selger har kopi av byggemelding og tegninger levert til kommunen ifm. utbyggingen i 2010. Det var ikke krav til ferdigattest da hytta opprinnelig ble bygget i -59. Kommunen utsteder ikke ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Dokumentert tillatelse, tegning, m.m. foreligger iflg. selger på utbyggingen, og kan dokumenteres. Ferdigattest foreligger ikke.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

* Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

* Festekontrakt tinglyst 27/9-1966, dagboknr. 1192.

* Det er tinglyst servitutt med rett til fiske, brensel, m.m.

* Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

* Tinglyste bestemmelser vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Området hytta ligger i er uregulert og omfattet av bestemmelsene i:

KOMMUNEPLAN AREALDELEN 2011 - 2023

Fra kommuneplanen:

Vedrørende utnyttelse:

Storleik og byggjeskikk (§ 11-11 nr. 2)

Over tregrensa og i ope/ eksponert landskap skal hovudbygg vere på maks 60 m2 BYA med maks mønehøgd 4,7 meter. Uthus/ bod skal vere på maks 10 m2 BYA med maks mønehøgd 3,7 meter. Det er ikkje tillete med oppstoge over tregrensa.

Hytter som ligg eksponert i landskapet skal vere bygd i naturmateriale, tre, stein, glas og torv, med mørke, avdempa naturfargar. Tak skal vere tekt med torv. Krav om saltak, minimum 22°.

Desse reglane gjeld òg eksisterande hytter i LNF – områda.

Selger:

Uttaler at de ikke kjenner til noen utbyggingsplaner rundt hytta.

Overtagelse

Hytta overleveres på dato som avtales via megler ved tidspunkt for aksept av bud. Eiendommen leveres slik den er framvist hva gjelder ren- og ryddiggjøring. Selger avgjør selv hva som fjernes av innbo dersom annet ikke er avtalt.

Diverse

Eiendomsmegler har innhentet og gjennomgått følgende dokumentasjon:

Grunnboken

Festekontrakt

Selgers egenerklæring

Tilstandsrapport

Energiattest

Formuesverdi

Byggemelding, m.m.

Informasjon fra bortfester

* Vinje kommune:

Arealdelen 2011-2023 (reg.kart)

Føresegner og retningsliner

Kommunale avgifter

Matrikkelbrev

Opplysninger om vann og avløp

Sit.kart 1:1000

Sit.kart 1:500

Sit.kart ortofoto 1:750

Gjeldene status ferdigattest

* Alle dokumenter er tilgjengelig som PDF via epost

Økonomi

Ligningsverdi

77.172,-

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter 2019 er kr 2.154,-. I dette inngår gebyr for renovasjon og feiing/tilsyn.

Brannvesenet er pålagt å føre tilsyn med, og feie pipeløp i alle fritidseiendommer. Det kan påløpe kommunale kostnader for eventuell utbedring av pålegg.

Det innkreves p.t. ikke eiendomsskatt på hytter i Vinje kommune.

Selgers el.forbruk ca. kr 5.000,-/ år. / 5000 kWh/år

Bygningsforsikring 2019: kr 1.667,-

Holvik Vel: kr 350,-/2019.

TV: NRK gjennom antenne

Det er mobildekning (4G)

Evt. brøytet parkering kr 1.000,-/år

Utgifter kan være individuelt forbruksstyrt

Omkostninger

Kjøper betaler kjøpesummen og:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tingl.gebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,-/stk.

* Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.528.472,-.

* I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,- eller ordinær Boligkjøperforsikring kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Vinje
Grunnkrets Møsstrond

Steder i nærheten

Frøystaul 3.1 km*
Dålån 14.4 km*
Austbø 17.9 km*
Rjukan 17.9 km*

Transport

Buss Skinnarbu 1.6 km*

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Handelshuset Rjukan 17.8 km*
Dagligvare Kiwi Rjukan Sentrum 17.6 km*
Dagligvare Coop Prix Rjukan 17.8 km*
Postkontor / post i butikk Coop Prix Rjukan 17.8 km*
Postkontor / post i butikk Spar Rauland 19.2 km*
Apotek Vitusapotek Rjukan 17.8 km*
Vinmonopol Rjukan Vinmonopol 17.8 km*
Kiosk Tveito Kiosk 19.8 km*
Kiosk Åmotsdal Gatekjøkken 23.8 km*
Bensinstasjon Best Rjukan 17.2 km*
Bensinstasjon Esso Rauland 19.4 km*

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Kjøper må ha lest hele salgsoppgaven m/bl.a. selgers egenerklæring. tilstandarspport før bud gis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel, og åpenbare eller synlige feil må ikke være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes kjøper skal ha hjemmel. Hvis ikke må kjøper ta forbehold om det i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Selger betaler meglers som er:

Provisjon: kr 54.750,-

(evt 3,13 % av salgssummen)

Grunnhonorar: kr 15.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,-/stk

Megler skal også ha dekket utlegg.

Dokumenter
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Torbjørn Meli
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?