Kontakt oss

Vi kan hjelpe deg med boligkjøpet!

Trude Larsen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Tlf.: 950 37 330

Morten Ekfelt
Rådgiver/Eiendomsmegler
Tlf.: 932 56 370

Adresse:
Osterhaus gate 27
0183 Oslo

Din egen rådgiver i kjøpsprosessen

Vår egen boligkjøpsrådgiver Trude jobber kun for deg som kjøper og hjelper deg med du trenger mest. Start en chat eller kontakt Boligdama Trude Larsen, T: 950 37 330. Helt enkelt og uforpliktende.

Ja, jeg vil ha hjelp til å kjøpe bolig

Få de svarene du trenger rundt boligkjøp.

Har du tenkt på at du kunne trenge litt ekstra hjelp eller uavhengige råd når du skal kjøpe bolig? Trude brenner for å øke kjøpers kompetanse på boligmarkedet og at kjøpere skal ha ei hånd å holde i.
Trude jobber kun med kjøpsrådgivning og behandler alle kjøpsobjekter i markedet likt. Enten du ikke har startet kjøpsprosessen eller står midt oppe i et kjøp og lurer på hva du bør gjøre. Ingen spørsmål er for store eller små.

Ofte stilte spørsmål

 • Blir det ikke fryktelig dyrt å bruke boligkjøpsrådgiver?
  I forhold til hva du får igjen for å kjøpe riktig bolig og kjøpesummen på boligen, utgjør honoraret for rådgivningen en svært liten andel. Man kan velge å kjøpe en hel pakke til en fast pris, eller få hjelp til noen deler av prosessen mot et timehonorar. Boligkjøp er noe de fleste gjør veldig sjeldent og vi hjelper kjøperne slik at de foretar de rette valgene. Det kan bli dyrt å velge feil.
 • Hva gjør en boligkjøpsrådgiver for kunden?
  Boligkjøpsrådgiver følger deg hele veien fra behovsavklaring frem til overtakelse, og er en pådriver og faglig støttespiller i prosessen. Ikke minst får du en god samtalepartner når beslutninger skal tas. Noen ønsker at vi går på visning med eller for dem eller tar budrunden for dem, men noen vil jobbe litt mer selvstendig. Uansett er boligkjøpsrådgiver der hele tiden og sikrer at alt går riktig for seg.
 • Hvorfor søker folk bistand ved boligkjøp?
  Det kan være mange forskjellige årsaker til at folk ønsker bistand ved boligkjøp: Førstegangskjøpere som ofte har et veldig stramt budsjett, godt voksne boligkjøpere som er usikre og som ønsker en trygg kjøpsprosess, travle folk som ikke har tid til å ordne så mye selv. Vi har også kunder som bor i utlandet eller engelsktalende som trenger hjelp på grunn av språket, samt mennesker med spesielle behov, det kan være både rullestolbrukere og dyslektikere. Felles for alle er at de er usikre på hele eller deler av prosessen og ønsker seg en partsrådgiver som står på kjøpers side og som kan gi objektive råd gjennom hele prosessen.

Vi hjelper deg med

 • Å se muligheter i markedet innenfor dine økonomiske rammer
 • Å plukke ut aktuelle boliger som passer for deg, eventuelt delta på visning
 • Å se mulige tilpasninger og endringer i aktuelle kjøpsobjekter og formidle kontakt med fagfolk
 • Å avklare uklarheter i prospekt eller takst
 • Å gi råd om hvor mye du bør by og strategi i budrunden eller gjennomføre budrunde
 • Å påse at du inngår en kontrakt som sikrer dine interesser

Ja, jeg vil ha hjelp til å kjøpe bolig

Fyll inn telefonnummer vi kan nå deg på, samt postnummer - slik at vi best mulig kan hjelpe deg. En av våre boligkjøpsrådgivere vil ta kontakt.

Oppgi tilleggsinformasjon (valgfritt)