Kontakt oss

Vi kan hjelpe deg med boligkjøpet!

Trude Larsen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Tlf.: 950 37 330

Morten Ekfelt
Rådgiver/Eiendomsmegler
Tlf.: 932 56 370

Adresse:
Osterhaus gate 27
0183 Oslo

50+

Dersom du er i nærheten av eller har rundet de femti er du ikke alene om å tenke på å skifte bolig. Men når valget først er tatt, melder alle spørsmålene seg: hvor skal dere bo? Hva er lønnsomt? Hvordan er boligmarkedet nå egentlig? Hva er smart? Vi er i markedet hver dag - bruk en boligkjøpsrådgiver!

Ja, jeg vil ha hjelp til å kjøpe bolig

Berit

Senior

“Jeg fikk hjelp til alt fra å beregne bokostnader for de ulike alternativene, kvalitetssikre salgsmateriellet , kommunikasjon med banken og budgivning. Kjøpsrådgiveren fikk meg også til å tenke over hvilke behov jeg skulle prioritere samt å ta realistiske valg. Nå sitter jeg med en større og bedre leilighet enn tidligere uten at bokostnadene hindrer meg i å leve et godt liv. Jeg er fylt av glede og takknemlighet"

Sissel og Finn

Kjøpte drømmeboligen i moden alder

“Bruk en boligkjøpsrådgiver til å lete opp de riktige kjøpsobjektene for deg, hjelpe deg i forhandlinger og budrunder og sikre dine interesser gjennom hele kjøpsprosessen. På bakgrunn av vår erfaring – herunder opplevelse av innsats, kunnskap, initiativ og pågangsmot sier vi oss særdeles godt fornøyd med den bistand vi fikk. Vi har stor tro på konseptet som virksomheten er basert på.”

Mona

Solgte enebolig for for å kunne etablere seg i lettstelt leilighet

«Jeg synes at konseptet med egen rådgiver for kjøper er både smart og betryggende med tanke på den store investeringen det er å kjøpe bolig. Rådgiver er spesielt verdifullt når man skal kjøpe bolig på egenhånd.. Boligkjøpsrådgiver Trude Larsen tok godt vare på meg som kunde, var alltid tilgjengelig og parat til å gi meg råd eller som «bakvakt» i budgivningen. Jeg er strålende fornøyd med både prosessen og leiligheten og stortrives i mitt nye liv på Frogner!”

Ofte stilte spørsmål

 • Ny eller brukt bolig?
  Nye boliger er som regel høyere i pris enn brukte. Samtidig behøver du ikke tenke på vedlikehold de nærmeste årene. En prosjektert bolig er ikke ferdig bygget så du må som regel vente et par år før du kan flytte inn. Da må du selge din nåværende bolig på et annet tidspunkt enn når du kjøper. Det kan være en risiko som du må være klar over. Ved kjøp av brukt bolig selger du og kjøper i samme marked. Du kan i stor grad sette ditt personlige preg på boligen ved ombygging eller oppussing. Som regel vil du ikke finne en bolig som er akkurat slik du vil ha den. Boligkjøpsrådgiver Krogsveen hjelper deg til å se muligheter for tilpasning av boligen og vi har kontakt med interiørarkitekter og håndverkere som kan gi forslag på løsninger og estimere kostnadene før budgivning slik at du vet at pengene rekker til.
 • Hvordan kommer vi igang?
  Beslutningen er halve jobben. Tenk gjennom hvorfor dere ønsker å flytte: er det fordi boligen oppleves som altfor stor nå som barna har flyttet ut, er dere lei av å vedlikeholde hus og hage? Mange følelser vil garantert dukke opp, prøv å tenke fremover og på de behov dere har nå og utover i alderdommen. En tidsmessig bolig vil jo gjøre dere mer selvstendig lengre. Når beslutningen først er tatt må dere bestemme dere for hvor dere ønsker å flytte til, hva slags type bolig. Søk gjerne råd hos oss allerede i planleggingsfasen. Vi har hjulpet mange i moden alder til å finne en tidsmessig bolig. Det er kanskje lenge siden du har vært på boligmarkedet og da er det naturlig at du kan være usikker på mange ting. For å ha en formening om ditt økonomiske handlingsrom er det lurt å få en verdivurdering av din nåværende bolig.
 • MÅ ha og KJEKT å ha
  "Sett opp en liste over MÅ HA og KJEKT Å HA i ny bolig og prøv å prioritere. Dersom du skal få absolutt alt du tror du må ha i ny bolig kan det bli kostbart og du får kanskje ikke den beliggenheten du ønsker deg. Og ta styringen selv, det er du som kjenner dine behov og ønsker. Barna kan gi velmenende råd, men disse er ikke alltid de beste
 • Når er det riktig å begynne jakten på en bolig for alderdommen?
  "Når du er klar! For å bli klar er det viktig å starte tankeprosessen tidlig og se fremover. Vær takknemlig for tiden du har hatt i nåværende bolig og se frem mot nye muligheter."
 • Blir det ikke fryktelig dyrt å bruke boligkjøpsrådgiver?
  I forhold til hva du får igjen for å kjøpe riktig bolig og kjøpesummen på boligen, utgjør honoraret for rådgivningen en svært liten andel. Man kan velge å kjøpe en hel pakke til en fast pris, eller få hjelp til noen deler av prosessen mot et timehonorar. Boligkjøp er noe de fleste gjør veldig sjeldent og vi hjelper kjøperne slik at de foretar de rette valgene. Det kan bli dyrt å velge feil.
 • Hva gjør en boligkjøpsrådgiver for kunden?
  Boligkjøpsrådgiver følger deg hele veien fra behovsavklaring frem til overtakelse, og er en pådriver og faglig støttespiller i prosessen. Ikke minst får du en god samtalepartner når beslutninger skal tas. Noen ønsker at vi går på visning med eller for dem eller tar budrunden for dem, men noen vil jobbe litt mer selvstendig. Uansett er boligkjøpsrådgiver der hele tiden og sikrer at alt går riktig for seg.
 • Hvorfor søker folk bistand ved boligkjøp?
  Det kan være mange forskjellige årsaker til at folk ønsker bistand ved boligkjøp: Førstegangskjøpere som ofte har et veldig stramt budsjett, godt voksne boligkjøpere som er usikre og som ønsker en trygg kjøpsprosess, travle folk som ikke har tid til å ordne så mye selv. Vi har også kunder som bor i utlandet eller engelsktalende som trenger hjelp på grunn av språket, samt mennesker med spesielle behov, det kan være både rullestolbrukere og dyslektikere. Felles for alle er at de er usikre på hele eller deler av prosessen og ønsker seg en partsrådgiver som står på kjøpers side og som kan gi objektive råd gjennom hele prosessen.

Vi hjelper deg med

 • Å se muligheter i markedet innenfor dine økonomiske rammer
 • Å plukke ut aktuelle boliger som passer for deg, eventuelt delta på visning
 • Å se mulige tilpasninger og endringer i aktuelle kjøpsobjekter og formidle kontakt med fagfolk
 • Å avklare uklarheter i prospekt eller takst
 • Å gi råd om hvor mye du bør by og strategi i budrunden eller gjennomføre budrunde
 • Å påse at du inngår en kontrakt som sikrer dine interesser

Ja, jeg vil gjerne ha hjelp til å kjøpe bolig

Fyll inn telefonnummer vi kan nå deg på, samt postnummer - slik at vi best mulig kan hjelpe deg. Fyll gjerne inn tilleggsinformasjon også, men dette er ikke påkrevd. En av våre boligkjøpsrådgivere vil ta kontakt.

Oppgi tilleggsinformasjon (valgfritt)