Kontakt oss

Vi kan hjelpe deg med boligkjøpet!

Trude Larsen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Tlf.: 950 37 330

Morten Ekfelt
Rådgiver/Eiendomsmegler
Tlf.: 932 56 370

Adresse:
Osterhaus gate 27
0183 Oslo

Spesielle behov

Å kjøpe ny bolig dersom du har spesielle behov er ikke alltid like lett. Våre rådgivere hjelper deg med å finne de riktige objektene, slik at alle krav til standard innfris og boligbytteprosessen blir enkel for deg.

Ja, jeg vil ha hjelp til å kjøpe bolig

Heidi

Rullestolbruker med spesielle krav til bolig

"Å finne passende objekt ved siden av min hektiske jobbhverdag på Stortinget ville vært altfor krevende å klare alene. Hjelpen til Trude Larsen hos Boligkjøpsrådgiver Krogsveen har vært helt uvurderlig. Det har vært deilig å ha noen å sparre med. Trude har kun plukket ut de objektene som var helt aktuelle og som kunne oppfylle mine behov."

Ofte stilte spørsmål

 • Jeg sitter i rullestol og har dermed spesielle behov som må dekkes i min nye bolig, kan dere hjelpe meg i min boligjakt?
  Selvsagt! Vi har mange erfaringer med kjøpsrådgivning til mennesker med forskjellige utfordringer. Her vil vår kjøpsrådgiver plukke ut objekter som er aktuelle for deg i din situasjon og som kan oppfylle alle behov. Det må gjerne gjøres spesielle undersøkelser rundt boligen og omgivelsene og dette hjelper kjøpsrådgiver deg med.
 • Det kan være utfordrende å komme seg rundt på visninger, kan jeg bruke kjøpsrådgiver til dette?
  Ja, en kjøpsrådgiver vil være med deg i hele prosessen og kan bli med deg på visninger eller gå der for deg. Du vil hele tiden bli holdt orientert om fordeler og ulemper ved de forskjellige boligene slik at du til slutt vil ha et godt grunnlag for å ta din endelige beslutning.
 • Jeg har problemer med å bruke digitale løsninger og forstå salgsprospektene
  I dagens digitaliserte samfunn regner vi med at alle klarer å bruke nettbank og digitale løsninger, samt sette seg inn i skriftlig materiale. Vi i Boligkjøpsrådgiver Krogsveen har erfart at noen kan ha utfordringer knyttet til dette, og har hjulpet dem med å komme i mål med boligkjøpet.
 • Blir det ikke fryktelig dyrt å bruke boligkjøpsrådgiver?
  I forhold til hva du får igjen for å kjøpe riktig bolig og kjøpesummen på boligen, utgjør honoraret for rådgivningen en svært liten andel. Man kan velge å kjøpe en hel pakke til en fast pris, eller få hjelp til noen deler av prosessen mot et timehonorar. Boligkjøp er noe de fleste gjør veldig sjeldent og vi hjelper kjøperne slik at de foretar de rette valgene. Det kan bli dyrt å velge feil.
 • Hva gjør en boligkjøpsrådgiver for kunden?
  Boligkjøpsrådgiver følger deg hele veien fra behovsavklaring frem til overtakelse, og er en pådriver og faglig støttespiller i prosessen. Ikke minst får du en god samtalepartner når beslutninger skal tas. Noen ønsker at vi går på visning med eller for dem eller tar budrunden for dem, men noen vil jobbe litt mer selvstendig. Uansett er boligkjøpsrådgiver der hele tiden og sikrer at alt går riktig for seg.
 • Hvorfor søker folk bistand ved boligkjøp?
  Det kan være mange forskjellige årsaker til at folk ønsker bistand ved boligkjøp: Førstegangskjøpere som ofte har et veldig stramt budsjett, godt voksne boligkjøpere som er usikre og som ønsker en trygg kjøpsprosess, travle folk som ikke har tid til å ordne så mye selv. Vi har også kunder som bor i utlandet eller engelsktalende som trenger hjelp på grunn av språket, samt mennesker med spesielle behov, det kan være både rullestolbrukere og dyslektikere. Felles for alle er at de er usikre på hele eller deler av prosessen og ønsker seg en partsrådgiver som står på kjøpers side og som kan gi objektive råd gjennom hele prosessen.

Vi hjelper deg med

 • Å se muligheter i markedet innenfor dine økonomiske rammer
 • Å plukke ut aktuelle boliger som passer for deg, eventuelt delta på visning
 • Å se mulige tilpasninger og endringer i aktuelle kjøpsobjekter og formidle kontakt med fagfolk
 • Å avklare uklarheter i prospekt eller takst
 • Å gi råd om hvor mye du bør by og strategi i budrunden eller gjennomføre budrunde
 • Å påse at du inngår en kontrakt som sikrer dine interesser

Ja, jeg vil gjerne ha hjelp til å kjøpe bolig

Fyll inn telefonnummer vi kan nå deg på, samt postnummer - slik at vi best mulig kan hjelpe deg. Fyll gjerne inn tilleggsinformasjon også, men dette er ikke påkrevd. En av våre boligkjøpsrådgivere vil ta kontakt.

Oppgi tilleggsinformasjon (valgfritt)