Kontakt oss

Vi kan hjelpe deg med boligkjøpet!

Trude Larsen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Tlf.: 950 37 330

Morten Ekfelt
Rådgiver/Eiendomsmegler
Tlf.: 932 56 370

Adresse:
Osterhaus gate 27
0183 Oslo

Utenlandsboende

Å kjøpe bolig i Norge mens du selv bor i utlandet kan være krevende. Vi kan jobbe aktivt med boligjakten for deg her hjemme, slik at du kan føle deg trygg på å ta en beslutning. Vi kan til og med gjennomføre hele boligkjøpet for deg!

Ja, jeg vil ha hjelp til å kjøpe bolig

Trine

Jobber i utenrikstjenesten og stolte så mye på sin boligkjøpsrådgiver at hun overlot til dem å kjøpe boligen for henne - usett!

“Både hjelp til tenkningen på forhånd, søk underveis og gode råd for å justere prioriteringer var nyttig for meg. Og ikke minst at noen tok seg av visningene og budrundene. Det er en komplisert prosess og flere burde bruke rådgiver når de skal kjøpe. Det var uvurderlig å få nøkterne, økonomiske råd og utregninger underveis”.

Frode

Jobbet store deler av året til havs utenfor Afrikas kyst og det skapte utfordringer å kjøpe bolig på egen hånd

«Jeg hadde snakket mye med Trude Larsen hos Boligkjøpsrådgiver Krogsveen og vi hadde også budt på et par boliger mens jeg var hjemme i Oslo. Da drømmeboligen på Grunerløkka dukket opp mens jeg var utenlands, nølte jeg ikke med å gi ansvaret for kjøpet til henne da hun hadde satt seg godt inn i mine preferanser og økonomiske stilling. Boligkjøpsrådgiver sendte meg viktig informasjon og gode råd på mail før hun etter fullmakt fra meg gjennomførte den hektiske budrunden. Jeg kan anbefale alle, også de som ikke fysisk befinner seg i Oslo-området å bruke boligkjøpsrådgiver”.

Tove Bjørgaas

NRK-korrepondent i Washington

«Da jeg så den kraftige prisveksten innså jeg, med tanke på hjemkomst i 2018, at jeg hadde tatt feil avgjørelse ved å selge. Det var fint å ha en som jobbet aktivt med boligjakten for meg her hjemme. Lokal og markedskunnskapen til Trude Larsen hos Boligkjøpsrådgiver Krogsveen ga meg mot til å fatte riktig beslutning i det avgjørende øyeblikk i budrunden. Jeg er strålende fornøyd med å ha sikret meg en bolig før prisene stiger enda mer.»

Ofte stilte spørsmål

 • Er det mulig å gjennomføre kjøp selv om jeg ikke bor i Norge?
  Du kan gjerne starte med å søke litt på finn.no på egenhånd for å orientere deg om hva som er til salgs og hvor prisleiet ligger. Vær obs på at prisantydning ikke alltid stemmer med reell markedspris, den kan ofte ligge høyere. Uansett om du velger å søke digitalt på egen hånd langt hjemmefra eller ikke har begynt å lete enda er det en god ide å søke hjelp fra Boligkjøpsrådgiver Krogsveen. En kjøpsrådgiver kan nemlig gå på visninger for deg, alt med utgangspunkt i dine ønsker og din økonomi. Er kjøpsrådgiver satt godt inn i dette, kan du fint overlate ansvaret for kjøpet til oss. Viktig informasjon og gode råd vil vi gi deg løpende – og kommer det til en budrunde gjennomfører vi denne for deg på beste måte! Kommunikasjonen underveis skjer på mail, skype eller telefon.
 • Vi skal flytte hjem til Norge om et år, bør jeg begynne jakten på bolig nå?
  Når du reiste ut uten å ha en bolig stående tenkte du sikkert ikke på at boligprisene ville stige så mye i de store byene som de har gjort de siste årene. På grunn av dette har vi blitt kontaktet av mange utenlandsboende som ønsker å sikre seg en bolig nå. Da har du noe å komme hjem til samtidig som du sikrer din del av en eventuell fortsatt prisoppgang. Uansett om motivet ikke er rent økonomisk er det lurt å starte planleggingen av boligkjøp i god tid før du kommer hjem. Det har er krevende for kjøpere å finne boligen de ønsker seg spesielt i Oslo regionen på grunn av lavt tilbud, og da er det bra å være tidlig ute med. Da kan jakten målrettes tidlig og sjansene for å oppnå boligdrømmen er større.
 • Blir det ikke fryktelig dyrt å bruke boligkjøpsrådgiver?
  I forhold til hva du får igjen for å kjøpe riktig bolig og kjøpesummen på boligen, utgjør honoraret for rådgivningen en svært liten andel. Man kan velge å kjøpe en hel pakke til en fast pris, eller få hjelp til noen deler av prosessen mot et timehonorar. Boligkjøp er noe de fleste gjør veldig sjeldent og vi hjelper kjøperne slik at de foretar de rette valgene. Det kan bli dyrt å velge feil.
 • Hva gjør en boligkjøpsrådgiver for kunden?
  Boligkjøpsrådgiver følger deg hele veien fra behovsavklaring frem til overtakelse, og er en pådriver og faglig støttespiller i prosessen. Ikke minst får du en god samtalepartner når beslutninger skal tas. Noen ønsker at vi går på visning med eller for dem eller tar budrunden for dem, men noen vil jobbe litt mer selvstendig. Uansett er boligkjøpsrådgiver der hele tiden og sikrer at alt går riktig for seg.
 • Hvorfor søker folk bistand ved boligkjøp?
  Det kan være mange forskjellige årsaker til at folk ønsker bistand ved boligkjøp: Førstegangskjøpere som ofte har et veldig stramt budsjett, godt voksne boligkjøpere som er usikre og som ønsker en trygg kjøpsprosess, travle folk som ikke har tid til å ordne så mye selv. Vi har også kunder som bor i utlandet eller engelsktalende som trenger hjelp på grunn av språket, samt mennesker med spesielle behov, det kan være både rullestolbrukere og dyslektikere. Felles for alle er at de er usikre på hele eller deler av prosessen og ønsker seg en partsrådgiver som står på kjøpers side og som kan gi objektive råd gjennom hele prosessen.

Vi hjelper deg med

 • Å se muligheter i markedet innenfor dine økonomiske rammer
 • Å plukke ut aktuelle boliger som passer for deg, eventuelt delta på visning
 • Å se mulige tilpasninger og endringer i aktuelle kjøpsobjekter og formidle kontakt med fagfolk
 • Å avklare uklarheter i prospekt eller takst
 • Å gi råd om hvor mye du bør by og strategi i budrunden eller gjennomføre budrunde
 • Å påse at du inngår en kontrakt som sikrer dine interesser

Ja, jeg vil gjerne ha hjelp til å kjøpe bolig

Fyll inn telefonnummer vi kan nå deg på, samt postnummer - slik at vi best mulig kan hjelpe deg. Fyll gjerne inn tilleggsinformasjon også, men dette er ikke påkrevd. En av våre boligkjøpsrådgivere vil ta kontakt.

Oppgi tilleggsinformasjon (valgfritt)