Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Tegninger og 3D bilder i prospektet er å anse som en illustrasjon og kan/vil avvike noe i forhold til den endelige utførelsen.

Tegninger og 3D bilder i prospektet er å anse som en illustrasjon og kan/vil avvike noe i forhold til den endelige utførelsen.

Stuen i 2 etasje

Kjøkken og spisestue i 1 etasje

Planskisse 2 etasje. Legg merke til åpning ned til 1 etasje

Planskisse 1 etasje med åpning mot 2 etasje.

Planskisse underetasje

Enebakkveien 446

Enebakkveien 446

Enebakkveien 446

Enebakkveien 446

Planskisse 1 etasje og 2 etasje

Planskisse underetasje og garasje

Klemetsrud

Enebakkveien 446

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 900 000,-

Klemetsrud: Tomt på 1.393 kvm med rammetillatelse til oppføring av moderne tomannsbolig med garasje og takterrasse

Last ned komplett salgsoppgave Lynrask verdivurdering
Visning
Avtal visningstid Gi bud
Boligtype:
Tomt, Selveiet
Prisantydning:
Kr 3 900 000,-
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger ikke langt fra skogkanten med marka og lysløype. Her kan man starte søndagsturen fra sin egen bolig og gå videre inn i Østmarka. Klemetsrud er et perfekt bosted for barnefamilier som ønsker nærhet til marka, sentrum, samt trivelige og trygge omgivelser for barna. I området rett ved Bratli gård, ligger det en fotballbane som om vinteren anlegges med skøyteis. Denne banen har nylig blitt oppgradert, og er bla. utstyrt med en liten varmestue som om vinteren fungerer som skiftebod for skøyteløpere.

Eiendommen sokner til Klemetsrud skole. Flere barnehager i nærområdet feks. Søndre Dal Gård barnehage (se www.sdgb.barnehage.no). Kort vei til offentlig kommunikasjon, samt de fleste fritidsaktivitetene området har å by på for både liten og stor. En kort kjøretur unna ligger Senter Syd Mortensrud med et godt utvalg av butikker, lege, tannlege, samt diverse service-funksjoner. I området finner man godt etablerte idrettsklubber, treningssenter, golfbane ved Grønmo, Lofsrud gård og rideklubb. Nærhet til Oslofjorden med lokale badestrender, som Ingierstrand og Hvervenbukta. Ummiddelbar nærhet til flotte rekreasjons- og turmuligheter i Sør- og Østmarka med et mangfoldig løypenett, sommer som vinter.

Offentlig kommunikasjon:

Ca. 1 min. gangavstand til buss i Enebakkveien. Senter Syd/Mortensrud torg er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med gratis langtidsparkering både inne og ute. Her finner man T-bane, lokale busser og ekspressbuss. Buss fra Senter Syd som korresponderer med tog fra Hauketo stasjon. Drive & park ved Hauketo togstasjon. Toget bruker ca. 10 minutter til sentrum.

Barnehager og skoler

Iht. til Utdanningsetaten sokner denne eiendommen til Klemetsrud skole. Tilnærmet bilfri gangvei til skolen. Flere offentlige og private barnehager i nærområdet, bla. Søndre Dal Gård Barnehage (www.sdgb.barnehage.no) og Brennastubben Familie Barnehage.

Dersom ovennevnte skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 900 000,-

Boligtype

Tomt

Eiertype

Selveiet

Tomt

1393m2

KR-kode

44.18251

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Enebakkveien 446, 1279 Oslo

Gnr. 172, bnr. 181 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.393 kvm.

Rammetillatelsen omfatter oppføring av ny vertikaldelt tomannsbolig på 174 kvm BRA pr. bolig + felles garasje med 2 plasser hver på totalt 70 kvm.

Boligen er tegnet i funkisstil av Blink hus arkitekter og vil ha en romslig og god planløsning med mye lys og vindusflater, bl.a. Åpning mellom 1 etasje og 2 etasje for mer lys, 3 soverom, 2 bad, samt kjøkken/spisestue og romslig stue på eget plan med utsyn og utgang til takterrasse.

Kjøper vil selv stå ansvarlig for oppføring av boligen iht. rammetillatelsen, samt utføre og bekoste de tiltak på eiendommen som er forutsatt i rammetillatelsen. Kjøper står ansvarlig for å søke igangsettingstillatelse osv. Deler av tomten ligger under rød støysone.

Rammetilatelsen med tegninger etc. ligger som vedlegg til salgsoppgaven, og interessenter oppfordres til å sette seg nøye inn i dokumentasjonen.

Tiltaket må være lovlig satt i gang innen tre år, ellers faller tillatelsen bort. Det betyr at dere må ha satt i gang arbeidene i tilstrekkelig tid før fristen løper ut.

Fristen begynner å løpe fra vedtaksdatoen 21.09.18 og den kan ikke forlenges.

Konferer gjerne megler for ytterligere informasjon.

Parkering

Felles garasje med 2 plasser hver samt 2 boder hver.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og privat vei til eiendommen.

Eiendommen kan tilknyttes det kommunale ledningsnettet via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Ved tilkobling til ledningsnettet påløper tilkoblingsavgift som for tiden er:

kr 45,43 eksl. mva * tomtearel for vann = 63.284,- eks. mva = 79.105,- inkl. mva

kr. 68,13 ekskl. mva * tomteareal for avløp = 94.905,- eks. mva = 118.631,- inkl. mva

Bebyggelse og byggemåte

Det foreligger rammetillatelse til oppføring av tomannsbolig med garasje til 4 biler datert 21.09.18. Tillatelsen er gyldig i 3 år.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 58607, tinglyst 09.09.02. I de tilfeller vei ikke opparbeides i full regulert bredde og Oslo kommunes areal mellom reguleringslinjen og veien blir inngjerdet sammen med eiendommen, plikter eieren vederlagsfritt og flytte gjerdet ved en evt. veiutvidelse. Kommunen har rett til og brøyte snø inn på dette areal. Mot nåværende og fremtidige parger, turareal og lignende kommunal eiendom påhviler gjerdehold eier alene. Kommunen har rett til å ha liggende ledninger/kummer o.l over ubebygde deler av eiendommen samt adkoms for vedlikehold av disse.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Det er tinglyst 11 servitutter på eiendommen som denne tomten er skilt ut fra i 2002 og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk:

Dagboknr. 13838, tinglyst 28.07.1975, bestemmelse om adkomstrett. Naboeiendommer har kjørbar adkomstrett over eiendommen.

Dagboknr. 80848, tinglyst 22.11.1988, bestemmelse om adkomstrett. Naboeiendommer har kjørbar adkomstrett over eiendommen.

I tillegg er det tinglyst bestemmelse om vannrett og veg i 1909 og 1925. Dokumentene er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert till bebyggelse og anlegg i henhold til kommuneplan Oslo mot 2030 – Smart, trygg og grønn. Vedtak endelig plandato 23.09.2015.

Det foreligger ingen detaljert reguleringsplan for eiendommen, og den er således uregulert. Eiendommen befinner seg i et område med rød og gul støysone. Dette følger av kommuneplanens arealdel med tilhørende temakart T1 for støy (datert 04.03.2015). Tiltak skal opprettholde områdets gate- og byromstruktur, bebyggelsesstruktur samt dominerende volum og høyder på eksisterende bebyggelse, dersom annet ikke fremgår av godkjent reguleringsplan.

b. Tiltak skal ikke ha vesentlig negativ virkning, for eksempel gjennom riving og vesentlig fasadeendring, for viktige bevaringsverdige bygg og anlegg med nasjonal og vesentlig regional interesse i områder med nasjonale kulturminneinteresser, som angitt på temakart for kulturminnevern T5, datert 04.03.2015.

c. Tiltaket ivaretar bestemmelser og retningslinjer i denne planen. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Eiendommen grenser til en ubebygd tomt mot øst.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Tegninger og 3D bilder i prospektet er å anse som en illustrasjon og kan/vil avvike noe i forhold til den endelige utførelsen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

- Kommunale avgifter er ikke stipulert da eiendommen ikke er bebygd. Det må påregnes kommunale avgifter.

- Det må påregnes tlkoblingsavgift til strømnettet. Prisen avhenger hvor mye jobb det er, kapasietet på nettet, hvor mange boliger som skal tilknyttes samt lengde på kabel. Det er ikke noe fast avgift på dette. Kontakt Hafslund nett for nærmere informasjon om dette.

- Eiendomsskatten er kr 417,- for år 2018.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.998.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,- .

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Søndre Nordstrand
Grunnkrets Godheim
Kirkesogn Klemestrud og Mortensrud

Steder i nærheten

FOD-Gården, Sand 1.3 km
Klemetsrudkrysset 1.5 km
Hanåveien kryss 1.6 km
Sværvann bru 3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 55.7 km
Sentralstasjon Oslo S 12.6 km
Jernbanestasjon Hauketo stasjon 4 km
T-bane stasjon Mortensrud T-banestasjon 3.3 km
Trikkeholdeplass Ljabru 4.5 km
Bussholdeplass Godheim 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Klemetsrud idrettsplass 0.5 km
Idrettsanlegg Grønmo Golfklubb 2.2 km
Treningssenter Sport og Mosjon 3.2 km
Treningssenter Fitness24Seven Mortensrud Torg 3.2 km

Steder av interesse

Skoler

Klemetsrud skole (1-7 kl.) 0.9 km
Bjørndal skole (1-7 kl.) 2.8 km
Bjørnholt skole (8-10 kl.) 1.8 km
Lofsrud skole (8-10 kl.) 3.2 km
Bjørnholt videregående skole 1.8 km
Lambertseter videregående skole 7.4 km

Barnehager

Slime Gård barnehage (1-5 år) 2 km
Nyjordet barnehage (0-6 år) 2.4 km
Blakkens vei barnehage (1-6 år) 2.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Senter Syd 3.2 km
Kjøpesenter Mortensrud senter 3.2 km
Postkontor Coop Prix Bjørndal 2.7 km
Postkontor Coop Extra Mortensrud 3.2 km
Apotek Boots apotek Mortensrud Torg 3.2 km
Apotek Vitusapotek Mortensrud 3.2 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 3.2 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 5.5 km
Dagligvare Joker Klemetsrud 0.8 km
Dagligvare Rema 1000 Bjørndal 1.8 km
Kiosk/video Mix Sværsvann Storkiosk 2.8 km
Kiosk/video Narvesen Kiosk 3.2 km
Bensin Uno-X Sværsvann 2.8 km
Bensin Shell Mortensrud 2.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 55,9 %
Andel kvinner 44,1 %
Gj.snittalder menn 36,6 år
Gj.snittalder kvinner 34,6 år
Husholdninger med barn 33,7 %
Husholdninger uten barn 66,3 %
Gj.snitt byggeår 1979
Gj.snitt tomtestørrelse 4103
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Godheim 479 196

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en befaring, er normalt ikke en mangel.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?