Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Velkommen til Melinggarden trinn 1, presentert av Krogsveen Stavanger Øst v/Lene Hviding.

Melinggarden.

Melinggarden.

Områdebilde.

Områdebilde.

Områdebilde.

Områdebilde.

Områdebilde.

Områdebilde.

Områdebilde.

Tomt 32-40.

Kvitsøy - 9 attraktive tomter uten byggeklausul på Melinggarden fra kr 850.000,- Mulighet for kjøp av båtplass!

Melinggarden

Vis på kart

Prisantydning

Kr 850 000,-

Kvitsøy - 9 attraktive tomter uten byggeklausul på Melinggarden fra kr 850.000,- Mulighet for kjøp av båtplass!: Kvitsøy - 9 attraktive tomter uten byggeklausul på Melinggarden fra kr 850.000,- Mulighet for kjøp av båtplass!

Last ned komplett salgsoppgave Lynrask verdivurdering
Visning
Avtal visningstid Gi bud
Boligtype:
Tomt, Selveiet
Prisantydning:
Kr 850 000,-
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Melinggarden ligger midt i hjertet av Kvitsøy i flotte omgivelser med havet som nærmeste nabo, her er det like vakkert på varme sommerdager som på en stormfull vinterdag!

Kvitsøy kommune ligger ytterst i Boknafjorden mellom Randaberg og Karmøy. Området har et fantastisk skjærgårdslandskap, Kvitsøy består av 167 øyer og 198 skjær, totalt 365- like mange dager som det er i et år!

Kommunen har flere lune og gode havner og de to mest kjente havnene og tettstedene er Ydstebøhavn i vest og Leiasundet i øst. Kjente landemerker er Kvitsøy fyr og trafikksentral, kirken fra 1600- tallet og steinkorset i Leiasundet.

Kvitsøy kan tilby dagligvarebutikk, barne og ungdomskole, barnehage, lege, sykehjem, helsestasjon, bibliotek og post.

I tillegg er det en ny, flott aktivitetshall med skatepark som er et naturlig møtepunkt for mange av beboerne.

Rogfast er et planlagt veiprosjekt som vil gi ferjefri veiforbindelse mellom nord og sør i Rogaland under Boknafjorden. Forbindelsen vil erstatte ferjesambandet Mortavika-Arsvågen. Undervanns tunnelen vil ha et utstikk opp til Kvitsøy på om lag 2 km.

Bilferjen tar ca 40 min i fra Mekjavik, hurtigbåten 15 minutter og 25 min til Stavanger sentrum.

Barnehager og skoler

1-10 kl. Kvitsøy skole

Bhg. Kvitsøy barnehage (0-6 år + SFO)

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 850 000,-

Boligtype

Tomt

Eiertype

Selveiet

KR-kode

3418106

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Melinggarden, 4180 Kvitsøy. Gnr. 18, bnr. 140 i Kvitsøy kommune. Eiendommene vil bli fradelt fra hovedbølet.

Tomten

Tomt 32 - 729 kvm

Tomt 33 - 675 kvm Tomt 37 - 457 kvm

Tomt 34 - 562 kvm Tomt 38 - 595 kvm

Tomt 35 - 535 kvm Tomt 39 - 534 kvm

Tomt 36 - 545 kvm Tomt 40 - 767 kvm

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Ved kjøp av kun tomt må kjøper selv ta risiko og ansvar for graving og tilrettelegging av vann og avløp til tomten, samt tilknytningsavgift.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommene overdras fri for pengeheftelser. Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst nødvendige erklæringer/ avtaler knyttet til gjennomføringen av prosjektet. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for dette. Kjøper aksepterer videre at eiendommen kan påheftes nye private og offentlige rådighetsinnskrenkninger dersom offentlig myndighet krever det. Det kan også bli tinglyst pliktig medlemskap i eventuell velforening.

Regulering

Eiendommene er regulert til boligformål. Området omkring er regulert til boligformål, offentlige formål, næring, friområder og LNF (Landbruk-, natur og fritid). Reguleringsplan:

Reguleringsbestemmelser til detaljreguleringsplan Melinggarden, vedtatt 19.06.2013. Reguleringsplan og tilhørende bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven/prospektet.

Interessenter oppfordres til selv å undersøke reguleringsmessige forhold hos kommunen.

Overtagelse

Etter avtale med megler.

Diverse

Mulighet for kjøp av båtplass!

Ved kjøp av tomt tar kjøper all risiko for byggesøknader, kostnader, tilknytningsavgifter og oppføring. Kjøper er selv ansvarlig for å skaffe alle nødvendige tillatelser fra kommunen for å bebygge eiendommen, og må selv avklare med kommunen hva som eventuelt vil bli godkjent på eiendommen. Selger forbeholder seg retten til å endre prisene for usolgte enheter uten forutgående varsel. Det gjøres oppmerksom på at tegninger, planer, skisser og bilder i salgsoppgaven kun er av illustrativ karakter. Kommunaltekniske anlegg kan bli plassert andre steder enn hva som fremkommer av reguleringsplaner, reguleringsbestemmelser, tegninger illustrasjoner og andre dokumenter.

Fremtidig byggeaktivitet i nabolaget må påberegnes. Det tas forbehold om at tinglyste forkjøpsretter blir slettet fra eiendommene. Sletting er allerede igangsatt. Konferer gjerne megler om status.

Økonomi

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Opparbeidelseskostnad som allerede er gjennomført 60.000,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning f.eks. 1.000.000: kr 1.086.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selger egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en befaring, er normalt ikke en mangel.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 60.250,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 10.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Lene Hviding
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?