Kontakt oss

150 ansatte bytter ut dress med løpetights

Eiendomsmegler Krogsveen tar med seg konkurranseinstinktet ut når 150 av 300 ansatte lørdag skal løpe under Oslo Maraton. De opplever i år rekorddeltakelse blant sine ansatte, og er stolt over å ha klart å motivere halvparten av de ansatte til å delta på lørdagens løpefest. Deltagelsen under Oslo Maraton inngår som et ledd i Krogsveens HR-strategi om å holde folk i form og friske.

oslo maraton

- Det er tydelig at Krogsveen består av motiverte konkurransemennesker, svarer Cathrine W. Temmerud, Direktør Fag og kompetanseutvikling i Krogsveen, på spørsmålet om hvordan de har klart å få med halvparten av de ansatte. – I fjor var det vel 100 av de ansatte som løp, og det er gøy å se at løping og det å holde seg i form heldigvis er smittsomt!

Oslo Maraton blir en positiv snakkis på jobb, og de ansatte er flinke til å utfordre hverandre. I tillegg til den helsemessige gevinsten ser Krogsveen også klart at dette har en effekt for samholdet i bedriften.

- Slagordet vårt er «litt mer» og skal vi klare det må vi være i form. Derfor jobber vi systematisk med helse og trivsel på arbeidsplassen, sier Temmerud.

Om distansen er 3 km, 10 km, halvmaraton eller helmaraton så har de ansatte i Krogsveen samme mål: å levere «litt mer» også i løypa!

Boligtips

Les nyttige tips og råd verdt å vite for deg som selger, kjøper eller eier bolig