Kontakt oss

Barn hjelper barn ved å bake

Krogsveen har invitert barn til å bake pepperkakehus før jul. Barna har brukt all sin kreativitet og bakt etter temaer de har hatt i de forskjellige barnehagene/SFO i høst. Inntektene fra pepperkakehusauksjonen vil gå til Home-Start Familiekontakten i Fredrikstad, som jobber for barns beste.

pepperkakehus-blogg

- Det føles meningsfylt å kunne gjøre noe for andre, og spesielt barn. Vi får se gleden hos barn, som med liv og lyst kaster seg inn i pepperkakehusbaking og pynting, samtidig som vi opplever gleden ved å gi et bidrag til en god sak, sier eiendomsmegler og salgskoordinator Anne-Britt Jensen ved eiendomsmeglerkontoret hos Krogsveen Fredrikstad.

Bake, bygge og by

Både barn i barnehage og SFO blir invitert til å lage pepperkakehus til en god sak. Pepperkakehusene blir stilt ut og det er eiendomsmeglerne i Krogsveen som står for auksjonen.

Salgsobjektene, med salgsprospekt og budskjema, vil bli stilt ut på Fredrikstad kino fra 10. desember til 20. desember sammen med husene. Både næringsliv og privatpersoner oppfordres til å by på husene.
Det som skiller denne budgivningen fra en «vanlig» budgivning er at man slipper å stille med bankgaranti for å kunne by på husene.

Barn hjelper barn

I Fredrikstad har de i år bestemt seg for at inntektene av pepperkakehusauksjonen skal gå til Home-Start.

- Det er kjempeflott og spesielt spennende at det er barn som hjelper andre barn. Home-Start jobber jo med andre barn i Fredrikstad, sier koordinator i Home-Start, Ingunn Juel Fagermoen til Fredrikstad Blad.

Det er andre gang pepperkakeauksjonen går til Home-Start. Senteret har eksistert i 15 år og de jobber for å gi frivillige opplæring til å hjelpe sårbare familier som trenger en ressursperson noen timer ukentlig. Det er rundt 20 familier som får hjelp av Home-Start hvert år.

Krogsveen ønsker alle de ivrige pepperkakebakerne lykke til med bygging og pynting av pepperkakehus – og håper på en opphetet budrunde!

Boligtips

Les nyttige tips og råd verdt å vite for deg som selger, kjøper eller eier bolig