Kontakt oss

Krogsveen blir ny på nett

Nylig har Krogsveen lansert et nytt og mer brukervennlig krogsveen.no. Responsiv utforming og funksjoner som tilpasser seg den unike brukeren gjør nettstedet mer relevant for deg, samt lettere å bruke med mobil og nettbrett.

Mengden trafikk på Krogsveens nettsider har hatt en fenomenal økning det siste året. Klare strategier bak nettsatsning har betalt seg i kombinasjon med høy merkevarekjennskap hos kunder og økningen stiller i sin tur høye krav til Krogsveens nettsider, ifølge Lene Evensen Grønlund,  web- og markedskoordinator i Krogsveen.

– Alle våre boliger legges ut på krogsveen.no og på finn.no, vi sender tips om boliger ut til alle våre boligsøkere og på den måten ledes trafikken til våre nettsider. Derfor krever meglerne minst like bra sider hos oss som finn.no og vi må levere på målet vårt om å være best i bransjen, forklarer Grønlund.

De nye nettsidene tar ut potensialet i Krogsveens BoligsøkerRegister ytterligere

Krogsveen har utviklet flere innovative løsninger som gjør livet for deg som skal kjøpe og selge bolig enklere på ulike måter. Krogsveens BoligsøkerRegister, Norges mest oppdaterte register av boliginteresserte nordmenn, har Krogsveen videreutviklet i over 20 år. De nye nettsidene utnytter det store potensialet i BoligsøkerRegisteret ytterligere gjennom å gjøre det tilgjengelig og unikt for deg basert på informasjonen du oppgir. På den måten får du en mer personlig brukeropplevelse med mer relevant innhold.

Krogsveens Lynvurdering er et nettbasert alternativ til tradisjonell verdivurdering

I tillegg har Krogsveen utviklet Lynvurdering. Lynvurdering er et raskt og nettbasert alternativ til tradisjonell verdivurdering, hvor brukeren leverer noen opplysninger om boligen sin via den nettbaserte løsningen og innen en arbeidsdag får en lynvurdering tilbake.

 - Vi ønsker hele tiden å kunne sette standarden i bransjen gjennom kreative og innovative løsninger. Målsetninger er å kunne presentere mest mulig brukervennlige løsninger til enhver tid, sier Grønlund.

Lokalspesifikt nyhetsbrev holder deg oppdatert på prisstatistikk og utvikling i ditt område

Krogsveens nyhetsbrev har også gjennomgått en oppdatering for å gi kundene mer nytteverdi. Det lokalt tilpassede nyhetsbrevet gir deg informasjon og tolkning rundt prisutvikling i de områdene du velger som relevant og kommer ut den dagen prisstatistikken foreligger, slik at du holdes mest mulig oppdatert. Nyhetsbrevet har oversikt over nylig solgte boliger så vel som boliger til salgs, og også gode tips og råd om alt rundt bolig. Slik får du en balansert miks av tyngre og lettere stoff – alt med høy relevans for deg som brygger på en boligdrøm. 

Litt mer siden 1975

Krogsveen har siden 1975 jobbet for å gi deg litt mer enn sine konkurrenter. I dag gjelder dette i flere sammenhenger enn det gjorde for 40 år siden.

Hva synes du om sidene våre? Savner du noe? Finner du frem til det du leter etter? Hvis du har innspill på litt mer vi kan gjøre, kontakt oss  med ris, ros, spørsmål eller andre ting.

Boligtips

Les nyttige tips og råd verdt å vite for deg som selger, kjøper eller eier bolig