Kontakt oss

Krogsveen kåret til Årets Gullmegler

Krogsveen vant Årets Gullmegler i to kategorier: “Årets innovasjon” for www.lynvurdering.no og i kategorien “Beste egenprofilering” for radiospotter med budskap om vårt unike boligsøkerregister. Dette skjedde under landsmøtet til Norges Eiendomsmeglerforbund og i konkurranse med alle de største meglerforetakene i Norge. Å få denne utmerkelsen gir oss samtidig et ettertraktet stempel som innovative og nyskapende i bransjen, vi lever opp til våre verdier om å være offensive og annerledes! Vi er stolte over anerkjennelsen!

Krogsveen kåret til Årets Gullmegler

www.lynvurdering.no - Juryens begrunnelse:

“Krogsveens Lynvurdering setter en ny standard for innovasjoner i bransjen. Med en enkel idé som pirrer envher boligeiers nysgjerrighet på estimert verdi vil tjenesten fungere som en perfekt døråpner, og dét på en måte som i seg selv demonstrerer forståelse på både bolig, folk og moderne medier”.

Hva er lynvurdering og hvordan fungerer den?

- Lynvurdering er kort fortalt en plattform som gjør Krogsveens kompetanse umiddelbart tilgjengelig for alle som eier bolig, sier Karsten Onsrud, direktør marked og kommunikasjon i Krogsveen.

Lynvurdering.no fungerer slik at du fyller inn all relevant informasjon om boligen, i tillegg laster du opp bilder av rommene, slik at Krogsveens meglere også kan ta hensyn til standard, i tillegg til faktorer som beliggenhet og den løpende utviklingen i boligmarkedet. En lynvurdering av din boligs verdi, foretatt av erfarne eiendomsmeglere, mottar du i løpet av bare én arbeidsdag.

- Det første steget i jakten på din neste bolig, er som regel drømmen om hvilke boliger i markedet som er innen rekkevidde. Lynvurdering.no legger til rette for at man ganske fort kan bevege seg fra drøm til planlegging, med tanke på at egen boligs verdi er det avgjørende premisset for den videre boligjakten, sier Onsrud.

Les mer om Krogsveens lynvurdering her eller gå direkte til www.lynvurdering.no

BoligsøkerRegisteret radiospotter – Juryens begrunnelse:

“Radiomediet er ikke det mest brukte av eiendomsmeglere, men Krogsveen treffer godt inn mot midten av blinken med disse spottene. Med utgangspunkt i sitt veletablerte boligsøkerregister får Krogsveen budskapet frem på en kvikk og lett forståelig måte”.

Hør våre radiospotter her:

Stavanger

Majorstua

Hamar

Bergen

Asker

Foto: Svein Strømnes/Norges Eiendomsmeglerforbund

Boligtips

Les nyttige tips og råd verdt å vite for deg som selger, kjøper eller eier bolig