Kontakt oss

Enkel budgivning med Krogsveens bud-app

Krogsveens «gi-bud» -app er en sikker og enkel måte å legge inn bud med mobilen. Krogsveens budapp oppfyller alle de nye kravene til budgivning og kan benyttes i all budgivning – også på eiendommer som selges gjennom andre meglerkjeder enn Krogsveen.  

Gi bud-app Gi bud-app

Du kan laste ned appen i Google Play og App Store

Fra 2014 skal all budgivning foregå skriftlig. Dette gjelder også alle budforhøyelser, eventuelle motbud fra selger og selve aksepten på budet. I tillegg må budgiver levere gyldig legitimasjon og signatur til megler for at budet skal være gyldig. Megler har ikke lov til å formidle bud før disse vilkårene er oppfylt.

Ved førstegangsbruk

For å kunne bruke appen må du aller først legge inn dine personlige opplysninger, samt kontaktinformasjon til banken, slik at megler kan få bekreftet din finansiering.

Du blir bedt om å velge en personlig PIN-kode, slik at det er bare du som kan legge inn bud på vegne av deg fra din mobil. PIN-koden er din nøkkel til å legge inn bud.

Under personlige opplysninger skal kontaktinformasjon legges inn, i tillegg til en signatur som du skriver rett på skjermen på mobilen og et bilde av ID (førerkort, passfoto eller bankkort). Denne informasjonen lagres på appen. Er dere flere som kjøper bolig sammen kan det legges til en ekstra kjøper, og kontaktinformasjon, signatur og bilde av ID på denne personen. Også denne informasjonen lagres i appen.

Disse opplysningene trenger du bare å legge inn ved førstegangsbruk. Taster du PIN-koden feil tre ganger, slettes personopplysningene for din sikkerhet og opplysningene må da legges inn på nytt.

Legge inn bud

Når opplysningene og PIN-koden er lagt inn kan du legge inn bud på en eiendom.

Først velger du hvilken eiendom du skal by på. For å legge inn bud på en Krogsveen-eiendom sørger bruk av eiendommens Krogsveen-kode (KR-kode) for at informasjon om eiendommen fylles automatisk inn. Om eiendommen du skal by på ikke er fra Krogsveen eller du ikke har Krogsveen-koden (KR-koden) tilgjengelig, fyller du inn eiendommens opplysninger og meglers e-postadresse selv.

Deretter fyller du inn budets størrelse, tidspunkt for hvor lenge budet ditt er gjeldende, når du ønsker overtakelse og eventuelle forbehold.

Budskjemaet er da ferdig utfylt og du må bekrefte at du har lest salgsoppgaven og betingelsene for budet for å kunne gå videre med budet.

Når du trykker «fortsett» vil informasjonen du har lagt inn gjøres om til et budskjema i PDF-fil. Denne er da klar til kunne sendes megler.

Trykk «Send inn bud» og det skriftlige budskjemaet blir da sendt som e-post til megler. Den samme fremgangsmåten gjelder også for budforhøyelser.

Etter at budet er sendt inn, vil megler sende deg bekreftelse på at budet er mottatt. Dersom du ikke hører noe, så ta kontakt med meglerkontoret for å få bekreftet at budet er kommet frem.

Personvern

Personlig informasjon i appen lagres i kryptert form og kommunikasjonen mellom appen og serveren blir kryptert. Din personlige informasjon benyttes i budskjema som sendes per e-post til megler. Din personlige informasjon benyttes ikke til andre formål og lagres ikke andre steder enn i appen.  

Hjelp?

Hvis du har problemer med å legge inn bud, sjekk at telefonen er koblet til nettverk. Trenger du hjelp til utfylling må du bare ta kontakt med megler eller meglerkontoret som har eiendommen til salg, så vil de bistå deg.

Budregler

Les budreglene

Last ned bud-appen 

Appen kan lastes ned i App Store og Google Play  

Boligtips

Les nyttige tips og råd verdt å vite for deg som selger, kjøper eller eier bolig