Kontakt oss

Dette sier kundene våre

Vår visjon er å skape verdens enkleste boligreise. For at vi skal kunne gjøre livet enklere for de som skal flytte er vi avhengige av tilbakemeldinger fra våre kunder.

Her kan du lese mer om hva kundene sier om oss!

Hos Krogsveen er vi opptatt av kundetilfredsshet og enestående opplevelser

Tilgang til flest kjøpere

- "Målrettet oppfølging av interessenter og veldig god håndtering av budrunden. Salgsrekord i borettslaget sier vel sitt" (Fornøyd selger, Krogsveen avd. Drammen)

Vi vet hvem som drømmer om boligen din. Vårt unike BoligsøkerRegister er Norges mest oppdaterte og nøyaktige register over boliginteressenter. Det gir vi deg som selger tilgang til enda flere potensielle kjøpere. Vi vet at 4 av 10 av våre budgivere kommer fra BoligsøkerRegisteret. Èn ekstra budgiver kan gi store utslag i prisen på din bolig.

Sannsynligvis bransjens mest ryddige salgsprosess

- «Jeg tror nøkkelen ligger i kommunikasjon. Å selge bolig er i utgangspunktet en stressende affære. En dyktig megler tar brodden ut av alvoret, utøver kunnskap, trygghet og selvtillit fra første møtet. Måten megler kom inn på og tok min leilighet på alvor var upåklagelig. Dette var ingen penthouseleilighet på Tjuvholmen, men slik megler jobbet kunne det like gjerne ha vært det. Ta folk på alvor, uansett utgangspunkt og adresse.» (Fornøyd selger, Krogsveen avd. Torshov)

Som den første i bransjen standardiserte vi selve kundebehandlingen. Dette sikrer kvalitet i alle ledd. For oss er det ikke tilfeldig hvordan en kunde blir behandlet eller hvordan et salg blir gjennomført. En meglers faglige dyktighet og personlige engasjement, i kombinasjon med gode systemer, danner grunnlaget for et optimalt boligsalg. Vi kaller det KrogsveenStandarden. Vi leder deg trygt gjennom alle faser i salgsprosessen fra første møte til oppgjør er inne på din konto.

Rådgivning før, under og etter salg

- «Meglers håndtering av prosessen før visning med tanke på klargjøring av boligen (styling og hennes egeninnsats i denne prosessen). Hun har tatt stor grad av ansvar gjennom hele prosessen, noe som var viktig og nødvendig for meg. Dette har jeg satt stor pris på.» (Fornøyd selger, Krogsveen avd. Skien)

Som spesialister har vi en unik kompetanse på markedet, boligsøkere og boligsalg som vi gjerne deler med deg for å oppnå best mulig pris for boligen din.

Engasjerte meglere

Som selger forventer du lokalkunnskap, kompetanse og engasjement. Dette får du med våre meglere!

«Fortsett med å behandle hver kunde individuelt. Det gir dere en god forutsetning for å skille dere ut. Ta hensyn til kundens problemer.» (Fornøyd kunde, Krogsveen avd. Larvik)

Boligtips

Les nyttige tips og råd verdt å vite for deg som selger, kjøper eller eier bolig