Kontakt oss
Alexander Fossum

Alexander Fossum

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Krogsveen Asker
Salg av eiendom bør ikke overlates til tilfeldighetene! Jeg er derfor svært ydmyk over den tilliten jeg blir vist når jeg forvalter mine kunders formue og fremtid. Jeg har jobbet i Krogsveen avd. Asker siden 2010 og har de siste 3 årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglerne i Asker.

Jeg har etter mange salg opparbeidet meg en rutine for hvordan salg av eiendom skal gjennomføres effektivt, med kvalitet og ikke minst hvordan man oppnår høy salgssum. Min gode lokalkunnskap er også svært viktig i kontakten med potensielle kjøpere. Den gir de en grunnleggende trygghet som er viktig i kjøpsprosessen og dermed blir viktig for deg som selger.

Jeg er brennende opptatt av at du som kunde skal føle deg ivaretatt på en trygg og profesjonell måte. Eiendomsmegling handler om kvalitet og trygghet. Fag og kontroll er en viktig del av vår hverdag, og jeg er stolt av å jobbe som fagansvarlig på et kontor med dyktige medarbeidere.

Krogsveen skal sette standarden for eiendomsmegling - Velkommen til en trygg bolighandel!

Spør Alexander Fossum

Alexander Fossum svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post innen en virkedag.
Dette sier kundene om Alexander

"I utgangspunktet var Alexander Fossum megler for den bolig som vi kjøpte, og via denne prosessen stiftet vi bekjentskap. Han er en tillitsvekkende person, som raskt setter seg inn i kundens behov. Til tross for hans "unge" alder, opplevde vi han som svært kunnskapsrik, og sikker i sin rolle som bolig megler. Han arbeider ryddig, strukturert, og er flink til å holde kunden løpende orientert. Vi er ganske sikker på at Alexander ble for oss, en vesentlig bidragsyter til den prisen vi oppnådde i fm vårt boligsalg. Anbefales på det varmeste."
"Han var mest engasjert og var en type som jeg følte en kjøper ville få rask tillit til."
"Budrunden ble en demonstrasjon av et fabelaktig arbeid fra Alexanders side. Det hele kuliminerte med en salgspris 21% over takst og avsluttet dagen etter visning. Et resultat vi aldri hadde drømt om.»
100 % av Alexander sine kunder er veldig fornøyde
Tallene er hentet fra Krogsveens interne undersøkelse av kundetilfredshet
Veldig fornøyd
Fornøyd
Ikke fornøyd
Alexander i mediene

Boligprisene i Asker har aldri vært høyere enn akkurat nå. Villamarkedet er spesielt aktivt. Annethvert salgsobjekt er en enebolig.

Les hele saken