Kontakt oss
Christer Haugen

Christer Haugen

Daglig leder/Eiendomsmegler
Krogsveen Bergen Vest
Mitt navn er Christer Haugen og jeg jobber som Daglig leder/Eiendomsmegler hos Eiendomsmegler Krogsveen AS avdeling Bergen Vest. Har vært ansatt i bransjen siden 2004 og har gjennom disse årene opparbeidet meg tung og verdifull erfaring i eiendomsmeglerfaget og om lokalmarkedet.

Gjennom alle mine år som eiendomsmegler har jeg valgt å ha Bergen Vest som mitt primær område da jeg mener en god megler skal kjenne sitt område og sin lokale kundegruppe. Dette er viktig for å gi både selgere og kjøpere den tryggheten som er nødvendig i en så stor og viktig prosess som en bolighandel er. Jeg har stor respekt for de store, og ofte kjære verdier vi forvalter i en salgsprosess.

Jeg er også født og oppvokst i Bergen Vest samt at jeg bor her den dag i dag. Kundetilfredshet er det jeg lever av, da jeg som nevnt både bor og jobber i et lite lokalmiljø. Tilfredse kunder som kommer tilbake og som anbefaler meg videre er hovedgrunnen til at jeg gjennom årene kanskje er den mestselgende i lokalområdet. Anbefalinger er noe jeg setter stor pris på, og anser som en tillitserklæring.

Dersom du ønsker en megler som er god til å forhandle på dine vegne, en som engasjerer seg og evner å skape tillit til alle parter, mener jeg å være rette mannen for jobben!

Spør Christer Haugen

Christer Haugen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post innen en virkedag.
Dette sier kundene om Christer

Utrolig godt inntrykk av Christer, behagelig og proffesjonell inngang til første møte. Strategisk og proffesjonell tilnærming samt en uunnværlig kunnskap om lokalområdet og potensielle kjøpere. Tydelig at Christer har gjort hjemmeleksen sin! Christer fikk prisen opp 90.000 kr over takst med 1 budgiver! Jeg er overbevist om at det ville ikke noen av de andre meglerne jeg vurderte hatt forutsetninger til å få til. Hans tilnærming til hele prosessen var utrolig proffesjonelt.
- Trond Arne Bergestuen
Jeg valgte Christer Haugen i Krogsveen i Bergen grunnet anbefalinger fra et par som nettopp hadde solgt sin leilighet. Leiligheten ble solgt over takst dagen etter visning. I tillegg var de fornøyd med hele salgsprosessen. I og med dette var andre gang jeg skulle selge en enebolig var det utrolig viktig for meg at jeg hadde «garanti» på at megleren var dyktig og at han/hun kunne få til et raskt salg til en god pris. Allerede ved første telefonsamtale skjønte jeg at denne megleren satt inne med høy kompetanse. Jeg visste i forkant eksakt hvordan jeg ønsket salgsprossen skulle være og hadde sterke meninger om hvordan produktet skulle presenteres den eventuelle kjøper. Dette tok Christer hensyn til. Christer gjorde alt han kunne for å tilfredsstille mine krav. Samtidig gav han meg råd og saklig god informasjon om veien videre. Gjennom hele salgsprosessen har jeg vært fornøyd. Spesielt for at han klarte å selge boligen etter første visning til en god pris. Avslutningsvis vil jeg si at min erfaring med Christer Haugen er bare positiv. Grunnet hans kompetanse vet jeg faktisk mer om min tidligere bolig nå enn jeg gjorde da jeg selv kjøpte den. Velger du ham vet du at du er i trygge hender! Han har allerede en liste klar med navn på dine potensielle kjøpere. - Kristin Ukvitne 2014
Meget fornøyd med Christer da vi solgte leiligheten vår i Bergen Vest. Vi valgte han etter å ha hørt at han er #1 megler når det gjelder å selge i Bergen Vest og akkurat det viste seg å stemme helt og fullt ut! Profesjonell, ryddig, målbevisst, strategisk og jobber målrettet for at du som selger skal bli fornøyd! Kan virkelig anbefale Christer på deg sterkeste!
- Tommy Svanevik 2015
95.3 % av Krogsveen sine kunder er veldig fornøyde
Tallene er hentet fra Krogsveens interne undersøkelse av kundetilfredshet
Veldig fornøyd
Fornøyd
Ikke fornøyd
Krogsveen - Nydelig halvpart av tomannsbolig med nytt yttertak i 2016

Olsvik

Kr 3 950 000,-

Svært stilren del av tomannsbolig med høy standard. Nytt yttertak i 2016.

Krogsveen - Christer Haugen ønsker deg velkommen til visning av denne pent plasserte eneboligen

Bergen Vest

Kr 3 800 000,-

Enebolig med flott hage i etablert boligfelt. Yttertak nytt i 2008. Garasje.

Krogsveen - Fasade

Eidsvåg

Kr 1 800 000,-

Eidsvågneset - Pen og moderne leilighet med nydelige sol-utsiktsforhold.

Krogsveen ved Christer Haugen presenterer denne lekre eierleiligheten i ett svært ettertraktet sameie Solgt

Bergen Vest - Lekker...

Kr 2 900 000,-

Bergen Vest - Lekker eierleilighet i enden av blindvei. Utsøkte kvaliteter i ett svært etterspurt sameie. Fast...

En fantastisk flott enebolig med nydelig innkjørsel, dobbel garasje. Sol fra morgen til kveld. Store og flotte terrasser Solgt

Godvik

Kr 5 900 000,-

Arkitekttegnet flott enebolig med dobbel garasje på en sjelden tomt. Sol fra morgen til kveld.

Fantastisk flott, moderne leilighetskompleks med nydelige sol-utsiktsforhold Solgt

Bergen Vest

Kr 1 700 000,-

Sjelden mulighet. Fantastisk utsikt og nydelige solforhold. Trappefritt via heis. Garasje.

1560288023 Solgt

Fyllingsdalen

Kr 3 500 000,-

Særdeles flotte sol-utsiktsforhold i et svært barnevennlig område. Nytt baderom fra 2015.

Krogsveen - Christer Haugen ønsker deg velkommen til visning av denne pent plasserte eneboligen

Bergen Vest

Kr 3 800 000,-

Enebolig med flott hage i etablert boligfelt. Yttertak nytt i 2008. Garasje.