Kontakt oss
Granit Zumberi

Granit Zumberi

Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter
Krogsveen Boligutleie Tjuvholmen
Boligutleie er ikke noe man gjerne gjør hver dag.
Det er tross alt din største verdi som skal forvaltes. Ved utleie så medfører det alltid en risiko når en fremmed skal bruke eiendommen din. Min oppgave er å minimalisere den risikoen og sørge for at du får den beste leietakeren som kan bo der ut den tiden du ønsker å leie ut.

Jeg vet hvor viktig din leilighet er for deg!

Jeg er din megler gjennom hele prosessen, og sørger for at du finner en perfekt leietaker som alltid betaler i tide samt vedlikeholder leiligheten under leieperioden.

Det viktigste for meg er at du er fornøyd med hele prosessen!

Bruk meg som din megler dersom du ønsker en sikker utleieprosess fra en erfaren megler som har leid ut og forvalter flere leiligheter i Oslo-Vest.

Spør Granit Zumberi

Granit Zumberi svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post innen en virkedag.
Dette sier kundene om Granit

Granit Zumberi hos Krogsveen har levert en glimrende tjeneste i prosessen med utleie av min leilighet på Stabekk. Megler har med personlig oppfølging passet på at alt fra annonse, visninger, oppsett avtale og overtakelse har gått helt stressfritt. Jeg er overbevist om at Krogsveen vil forvalte min eiendom på best mulig måte også i fremtiden - Lars, Stabekk
Granit Zumberi gjorde en fantastisk jobb med utleie av min leilighet. Fikk masse gode råd og han var alltid tilgjengelig for spørsmål. Han besitter god fagkunnskap og er en positiv og serviceminded megler. Kjempefornøyd med hele prosessen og ikke minst prisen jeg fikk for leiligheten. Anbefaler Granit på det varmeste! - Caroline Helsing, Stensberggata 21
I have been very happy with the services received from Granit, he is very professional in his work and very polite.From the first day of viewing he was making notes and listening carefully to all the necessaries. He is very serious and effective.I would really like to recommend his services and would conclude that I was very happy from his effective work.
- Shima, Oscars gate 67
95.3 % av Krogsveen sine kunder er veldig fornøyde
Tallene er hentet fra Krogsveens interne undersøkelse av kundetilfredshet
Veldig fornøyd
Fornøyd
Ikke fornøyd

Granit sine objekter