Kontakt oss
Kine Johansen Ruud

Kine Johansen Ruud

Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Krogsveen Jessheim
Født og oppvokst i Fenstad på Øvre Romerike og er i dag bosatt på Jessheim. Dette gjør at jeg har bred lokalkunnskap på Øvre Romerike generelt, noe som er svært viktig ved valg av eiendomsmegler.

Som eiendomsmegler er jeg en person som er målrettet og fremoverlent, samtidig som jeg føler en ydmykhet over å bli valgt som din megler. Jeg har en stor omsorg for mine kunder og deres hjem.

For å skille meg ut legger jeg stolthet i å lage en kvalitetsbeskrivelse av eiendommen, samt nærområdet. Jeg er heldig som megler på Øvre Romerike, som pr. i dag er et av de raskest voksende områdene i Norge. Det vil si, de som er på boligjakt er ikke like godt kjent i området de skal kjøpe bolig i. Dermed er det avgjørende og beskrive alt hva Øvre Romerike har å tilby. Man kjøper ikke bare drømmeboligen, men også området den ligger i.

Jeg jobber også konsekvent for at mine boligkjøpere og selgere skal få tillit til meg gjennom å dyrke kunnskap og faglig kvalitet, slik at boligsalget blir en solid og positiv opplevelse for alle parter.

Spør Kine Johansen Ruud

Kine Johansen Ruud svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post innen en virkedag.
Dette sier kundene om Kine

Jeg kan på det sterkeste anbefale Kine som din eiendomsmegler. Ønsker du en megler som er 100% opptatt av å møte kunden og å selge ditt hjem og ikke seg selv, så er dette megleren du bør benytte. Kine fremstår som en person med varme med meget høy profesjon og imøtekommenhet. En sjeldent god kombinasjon av å lytte til selger, imøtekomme dine forventinger og ønsker, effektivitet, tilgjengelighet og som gjør akkurat ditt objekt til en spesiell enhet så har du ingen grunn til å betvile valget av megler. Hun er tilgjengelig store deler av døgnet, tar seg tid til akkurat deg og dine ønsker og skiller seg ut ved å ikke ville ha ting gjort på raskest mulig måte, men takler samtidig press og stress utrolig bra. Hun behandler deg og ditt hjem særpreget og ikke som en av mengden. Kine møtte meg på alle områder og overgikk mine forventinger med glans både før salg, under salg, ved resultatet av salget og etter endt salg. En enkel setning forklarer hennes fremtreden og fokus: "Eiendomsmeglerens gentleman".
Kan absolutt anbefale Kine som megler. Hun er den mest profesjonelle megleren jeg har benyttet, og kommer garantert til å bruke henne igjen hvis jeg skal selge. Hun skiller seg ut med en særegen måte å få frem det som er viktig i prospektet. Har en tilnærming som er behagelig for både kjøper og selger. Lytter til selgers ønske, og klarer å nå ut til mange potensielle kjøpere.
Kan absolutt anbefale Kine Johansen Ruud på det varmeste. Faglig dyktig, god kjennskap til nærområdet og alltid tilgjengelig. Rask tilbakemelding på alle henvendelser langt utover arbeidstid. Svært tillitvekkende person. Pålitelig i alle situasjoner. Ville også brukt Kine ved fremtidige boligsalg.
Kine er en megler med brede kunnskaper når det kommer til boligsalg. Man føler seg verdsatt og hun følger dine ønsker når det kommer til salget. Man skriver aldri under på noe man ikke selv ønsker. Hun gir deg konstruktive tilbakemeldinger og veldig gode råd. Hun tar ikke lett på salgsanonsen og skriver utfyllende informasjon til potensielle kjøpere. Skulle man ønske svar på ett spørsmål er hun alltid tilgjengelig på telefon. Skulle du allikevel ikke nå igjennom så ringer hun deg alltid opp igjen. Hun er også en hyggelig dame Glimt i øyet og som det er lett å prate med. Vi var veldig fornøyd med Kine og kommer garantert til å bruke henne igjen ved et ved salg.
Kine fremstår som en ryddig, profesjonell og faglig dyktig megler. Er med sin tilstedeværelse flink til å følge opp selger, og vekker også tillit ved å gjennomføre prosessen som avtalt. Takket være hennes gode kunnskap om både området og markedet, så følte jeg meg også sikker på at salget ville innfri forventningene mine. Det gjorde det også! Kan sterkt anbefale Kine som din megler!
100 % av Kine sine kunder er veldig fornøyde
Tallene er hentet fra Krogsveens interne undersøkelse av kundetilfredshet
Veldig fornøyd
Fornøyd
Ikke fornøyd

Kine sine objekter

Velkommen til ditt nye hjem

KONGSVINGER/LIA

Kr 3 690 000,-

Flott, nybygget tomannsbolig med fin beliggenhet - Utsikt

Kjeller

Kr 3 700 000,-

Pen 3-roms leilighet med gode sol og utsiktsforhold. Forkjøpsrett avklart!

fasade

Vormsund

Kr 2 590 000,-

Ny 3-roms selveierleilighet med carport, integrerte hvitevarer og balkong på 45 kvm!

Velkommen til ditt nye hjem, Bæreiavegen 143C

Konsvinger/Bæreiavegen

Kr 3 690 000,-

Ny, delikat familiebolig i populært og barnevennlig område - Carport - Flott utsikt - Lave omkost.

Velkommen til ditt nye hjem - Tiursvingen 10 Solgt

Fenstad

Kr 2 590 000,-

Sjarmerende enebolig med gangavstand til skole og barnehage. Dobbelgarasje.

Solgt

Auli

Kr 3 500 000,-

Enebolig med utleiedel i svært barnevennlig område. Solrikt!

Velkommen til ditt nye hjem Solgt

FENSTAD

Kr 2 400 000,-

Enebolig med oppussingsbehov - Romslig tomt - Gangavstand til skole og bhg

fasade Solgt

Fenstad

Kr 2 900 000,-

Pen halvpart tomannsbolig med romslig tomt og stor dobbelgarasje

Nordbygrenda 60 og 66 Solgt

SKOGBYGDA

Kr 3 590 000,-

Småbruk med 45 mål tomt - Oppussingsobjekt - Stort potensial