Kontakt oss
Kine Johansen Ruud

Kine Johansen Ruud

Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Krogsveen Jessheim
Født og oppvokst i Fenstad på Øvre Romerike og er i dag bosatt på Jessheim. Dette gjør at jeg har bred lokalkunnskap på Øvre Romerike generelt, noe som er svært viktig ved valg av eiendomsmegler.

Som eiendomsmegler er jeg en person som er målrettet og fremoverlent, samtidig som jeg føler en ydmykhet over å bli valgt som din megler. Jeg har en stor omsorg for mine kunder og deres hjem.

For å skille meg ut legger jeg stolthet i å lage en kvalitetsbeskrivelse av eiendommen, samt nærområdet. Jeg er heldig som megler på Øvre Romerike, som pr. i dag er et av de raskest voksende områdene i Norge. Det vil si, de som er på boligjakt er ikke like godt kjent i området de skal kjøpe bolig i. Dermed er det avgjørende og beskrive alt hva Øvre Romerike har å tilby. Man kjøper ikke bare drømmeboligen, men også området den ligger i.

Jeg jobber også konsekvent for at mine boligkjøpere og selgere skal få tillit til meg gjennom å dyrke kunnskap og faglig kvalitet, slik at boligsalget blir en solid og positiv opplevelse for alle parter.

Spør Kine Johansen Ruud

Kine Johansen Ruud svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post innen en virkedag.
Dette sier kundene om Kine

Jeg kan på det sterkeste anbefale Kine som din eiendomsmegler. Ønsker du en megler som er 100% opptatt av å møte kunden og å selge ditt hjem og ikke seg selv, så er dette megleren du bør benytte. Kine fremstår som en person med varme med meget høy profesjon og imøtekommenhet. En sjeldent god kombinasjon av å lytte til selger, imøtekomme dine forventinger og ønsker, effektivitet, tilgjengelighet og som gjør akkurat ditt objekt til en spesiell enhet så har du ingen grunn til å betvile valget av megler. Hun er tilgjengelig store deler av døgnet, tar seg tid til akkurat deg og dine ønsker og skiller seg ut ved å ikke ville ha ting gjort på raskest mulig måte, men takler samtidig press og stress utrolig bra. Hun behandler deg og ditt hjem særpreget og ikke som en av mengden. Kine møtte meg på alle områder og overgikk mine forventinger med glans både før salg, under salg, ved resultatet av salget og etter endt salg. En enkel setning forklarer hennes fremtreden og fokus: "Eiendomsmeglerens gentleman".
Kan absolutt anbefale Kine som megler. Hun er den mest profesjonelle megleren jeg har benyttet, og kommer garantert til å bruke henne igjen hvis jeg skal selge. Hun skiller seg ut med en særegen måte å få frem det som er viktig i prospektet. Har en tilnærming som er behagelig for både kjøper og selger. Lytter til selgers ønske, og klarer å nå ut til mange potensielle kjøpere.
Kan absolutt anbefale Kine Johansen Ruud på det varmeste. Faglig dyktig, god kjennskap til nærområdet og alltid tilgjengelig. Rask tilbakemelding på alle henvendelser langt utover arbeidstid. Svært tillitvekkende person. Pålitelig i alle situasjoner. Ville også brukt Kine ved fremtidige boligsalg.
Kine er en megler med brede kunnskaper når det kommer til boligsalg. Man føler seg verdsatt og hun følger dine ønsker når det kommer til salget. Man skriver aldri under på noe man ikke selv ønsker. Hun gir deg konstruktive tilbakemeldinger og veldig gode råd. Hun tar ikke lett på salgsanonsen og skriver utfyllende informasjon til potensielle kjøpere. Skulle man ønske svar på ett spørsmål er hun alltid tilgjengelig på telefon. Skulle du allikevel ikke nå igjennom så ringer hun deg alltid opp igjen. Hun er også en hyggelig dame Glimt i øyet og som det er lett å prate med. Vi var veldig fornøyd med Kine og kommer garantert til å bruke henne igjen ved et ved salg.
Kine fremstår som en ryddig, profesjonell og faglig dyktig megler. Er med sin tilstedeværelse flink til å følge opp selger, og vekker også tillit ved å gjennomføre prosessen som avtalt. Takket være hennes gode kunnskap om både området og markedet, så følte jeg meg også sikker på at salget ville innfri forventningene mine. Det gjorde det også! Kan sterkt anbefale Kine som din megler!
100 % av Kine sine kunder er veldig fornøyde
Tallene er hentet fra Krogsveens interne undersøkelse av kundetilfredshet
Veldig fornøyd
Fornøyd
Ikke fornøyd
fasade

Fenstad

Kr 2 900 000,-

Pen halvpart tomannsbolig med romslig tomt og stor dobbelgarasje

Kjeller

Kr 3 900 000,-

Pen 3-roms leilighet med gode sol og utsiktsforhold. Forkjøpsrett avklart!

Krogsveen avd. Jessheim v/Kine Johansen Ruud har gleden av å presentere

SKOGBYGDA

Kr 3 700 000,-

Småbruk med 45 mål tomt - Oppussingsobjekt - Stort potensial

EIDSVOLL/FINSTAD

Kr 2 900 000,-

1/2 part tomannsbolig ferdigstilt i 2018 - Solrik vestvendt - Landlige omgivelser - Lave omkost.

fasade

Vormsund

Kr 2 650 000,-

Ny 3-roms selveierleilighet med carport, integrerte hvitevarer og balkong på 45 kvm!

fasade

NANNESTAD/PRESTÅSEN

Kr 3 900 000,-

Enebolig over to etasjer med fin intern beliggenhet. Gangavstand til skoler i alle trinn

Velkommen til ditt nye hjem, Bæreiavegen 143C

KONGSVINGER/BÆREIEA

Kr 3 690 000,-

Nybygget, delikat familiebolig i populært og barnevennlig område - Carport - Flott utsikt - Lave omkost.

fasade Solgt

KLØFTA

Kr 4 600 000,-

Enebolig med sentral beliggenhet - Gangavstand til tog - Dobbelgarasje

Solgt

ASK/GJERDRUM

Kr 4 600 000,-

Flott og delikat familiebolig over tre plan - Integrert garasje - Flott utsikt - Lave omkost.

Solgt

ASK/GJERDRUM

Kr 4 600 000,-

Beklager, solgt! Visning avlyst! Flott og delikat familiebolig over tre plan med flott utsikt - Integrert...

Solgt

EIDSVOLL

Kr 2 920 000,-

Innholdsrik enebolig med oppussingsbehov, landlig og usjenert beliggenhet og flott utsikt

Solgt

FENSTAD

Kr 1 200 000,-

Flott og vinterisolert fritidseiendom i naturskjønne omgivelser. Bilvei til hytta. Kort vei til Oslo!

Krogsveen avd. Jessheim v/Emilio Dunne og Kine Ruud har gleden av å presentere Solgt

Feiring

Kr 3 990 000,-

Fantastisk eiendom panoramautsikt og strandlinje til Mjøsa - 2. stk eneboliger - Må ses!

Velkommen til ditt nye hjem! Solgt

KLØFTA

Kr 4 290 000,-

Enebolig med sentral beliggenhet - Tre soverom og to stuer - Dobbelgarasje

fasade Solgt

JESSHEIM/SKOGMO

Kr 2 690 000,-

Fin 2,5-roms eierlelighet med flott planløsning - Sentral og flott beliggenhet innerst i blindvei

fasade

Fenstad

Kr 2 900 000,-

Pen halvpart tomannsbolig med romslig tomt og stor dobbelgarasje

Kjeller

Kr 3 900 000,-

Pen 3-roms leilighet med gode sol og utsiktsforhold. Forkjøpsrett avklart!