Kontakt oss
Marius R. Johansen

Marius R. Johansen

Eiendomsmegler MNEF
Krogsveen Asker
Jeg har over 10 års erfaring fra eiendomssalg og megling. Dette sammen med min byggtekniske bakgrunn gjør at jeg utøver en meget grundig og tillitsvekkende meglerjobb fra A-Å. Tilfeldigheter finnes ikke i min jobbverden, jeg er overbevist om at hardt arbeid, tilgjengelighet og engasjement gjør at jeg alltid oppnår best pris for din bolig når budrunden er avsluttet. Men min jobb er ikke ferdig før overtagelsen er gjennomført og oppgjøret er på plass.

Spør Marius R. Johansen

Marius R. Johansen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post innen en virkedag.
Dette sier kundene om Marius

Veldig førnøyd med hele prosessen, megleren var veldig engasjert og veldig "på" under hele prosessen. Svarte umiddelbart på alle henvendelser og spørsmål og vi ble veldig godt informert om utviklingen under hele salgsprosessen.

Frode Havre
Jeg var veldig fornøyd med Marius som megler ved salg av min bolig. Han er ryddig, tydelig, faglig dyktig og jeg følte meg veldig trygg under prosessen. Han har også veldig god oversikt over markedet og kom med gode tips underveis.

Silje Fjeld-Nielsen
Marius er svært dyktig og leverer som avtalt. Blid og omgjengelig, profesjonell til fingerspissene.

Amund Breda
100 % av Marius sine kunder er veldig fornøyde
Tallene er hentet fra Krogsveens interne undersøkelse av kundetilfredshet
Veldig fornøyd
Fornøyd
Ikke fornøyd