Kontakt oss

Finn ut hvor mange som drømmer om din bolig

Krogsveen gjør det enkelt å selge bolig. Med vårt nye boligsøkerregister har vi tilgang til enda flere relevante kjøpere når du skal selge.

Postnummer
Boligtype

Slik finner vi flere budgivere til din bolig:

Vi gir deg tilgang til flere kjøpere.

I Norges mest detaljerte og oppdaterte boligsøkerregister finnes det over 20 000 personer som drømmer om ny bolig. Legg inn ditt postnummer og boligtype i skjemaet ovenfor og finn ut hvor mange som drømmer om din. Å nå ut til disse er den beste måten å få flere budgivere og en høyere pris for din bolig.

La alle som er interessert i din bolig få vite om den.

Vi vet om mange som er interessert i en bolig som din. Vårt annonsesystem SmartAnnonsering treffer de som er mest interessert i din bolig – både aktive boligsøkere og de som ikke leter, men kunne tenke seg å kjøpe din bolig hvis de fikk vite om den. Slik får du flere budgivere og bedre pris på din bolig.

Kom i gang med lynrask verdivurdering.

Lurer du på hva boligen din er verdt? Med lynvurdering.no fra Krogsveen kan du få et raskt og enkelt overslag. Du trenger bare ta noen bilder og legge inn litt informasjon, så får du en verdivurdering tilsendt av oss innen én virkedag.

Jeg ønsker en uforpliktende verdivurdering av boligen min

Du vil bli kontaktet av en megler fra Krogsveen.

Spør Krogsveen

Vi hjelper deg gjerne med spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.