Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 500 000,- for kr 500 000,-

Falbes gate 18 ligger sentralt på Bislett. Garasjen har enkel adkomst fra Falbes gate.

Garasjeplass sentralt på Bislett

Falbes gate 18

Vis på kart

Prisantydning

Kr 500 000,-

Garasjeplass sentralt på Bislett: Garasjeplass sentralt på Bislett

Boligtype:
Annet, Selveiet
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 200,-
AREAL (P-ROM / BRA)
1 / / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Med en sentral og populær beliggenhet mellom St. Hanshaugen og Bislett ligger Falbesgate 18 A.

Området ved Bislett har de senere år vært et område i sterk vekst. Flere bygårder og gater er nylig renovert, noe som gir et ryddig og velholdt preg over nabolaget.

Nærmeste matvareforretning ligger kort vei fra boligen. Sentrale bydeler finnes i kort gange fra leiligheten; ca 15 min gange til Grünerløkka, Vulkan, Alexander Kiellands plass, Majorstua, Aker Brygge m.fl. Høyskolen i Oslo (HiO) ligger på naboeiendommen, i umiddelbar nærhet. God offentlig kommunikasjon i nærområdet som tar deg til alle byens hjørner.

Eiendommen har også umiddelbar nærhet til flotte rekreasjonsområder som Stensparken, St Hanshaugen og "Idioten" med flotte grøntområder, turstier og lekeplasser, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 500 000,-

Felleskostnader

Kr 200,-

Boligtype

Annet

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1996

Garasje

Ja

Primærrom

1m2

Tomt

1650m2

KR-kode

3817218

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Falbes gate 18, 0170 Oslo

Gnr. 217, bnr. 516, ideell andel 1/144 i Oslo kommune.

Parkering

Garasjeplass nr. 37 i lukket anlegg med heisadkomst direkte fra leilighetsplan.

Standard

Ideell andel med bruksrett til garasjeplass i Frydenlund Tingsrettslig Sameie, sentralt på Bislett.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.01.2003. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Den iddelle andelen overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 7 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om adkomstrett, bestemmelse om kjøreadkomst i kjellerareal, erklæring/avtale med bestemmelser om vann og kloakkledning, bestemmelse om elektriske kabler/ledninger, og bestemmelse om garasje/parkering.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Garasjeplassen kan leies ut. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier, og forretningsfører skal underrettes om hvem leietaker er.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-3329 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.10.1992. I tillegg omfattes tomten av kommuneplan Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 200,- pr. mnd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 680,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 513.705,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Karin Bruteig
Daglig leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?