Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 100 000,- for kr 3 100 000,-

Velkommen til Gressgangen 27!

Gressgangen 27

Sentrumsnært småbruk!

Koselig småbruk!

Fasade

Fasade

Fasade

Sidebygninger

Områdebilde

Områdebilde

Områdebilde

Gang

Stue i 1.etg.

Stue i 1.etg.

Stue 1 etg-8782

Bad i 1.etg.

Kjøkken i 1.etg.

Gang i 2.etg.

Kjøkken i 2.etg.

Stue i 2.etg.

Soverom i 2.etg.

Kjøkken i 1.etg.

1. etasje

2. etasje

Hokksund

Gressgangen 27

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 990 000,-

Hokksund: Sentrumsnært småbruk med 34 mål – Solrik eiendom - Renoveringsobjekt

Boligtype:
Smaabruk, Selveiet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
112 / 115 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Det er kort vei til barneskoler, barnehager, flott ny ungdomsskole og Hokksund videregående skole. Gangavstand til Hokksund sentrum med flere klesforretninger, bokhandel, matforretninger, kiosk, bakeri, vinmonopol, banker, leger, jernbanestasjon, og busstasjon.

Meget fine tur-, fiske- og bademuligheter ved elvestien langs Drammenselva mot Mjøndalen. Kort vei til Hoensmarka og fine turmuligheter på Holtefjell.

Kun 10 min å gå til jernbanestasjon/bussterminal/ Timesekspressen med god kommunikasjon til Drammen/Oslo og Kongsberg. Regiontog direkte til Gardermoen tar 1 time og 15 min. Enkel adkomst til hovedvei for pendling til Kongsberg, Drammen/Oslo eller Hønefoss. Ca. 15 minutter å kjøre til Drammen og ca. 20 minutter å kjøre til Kongsberg.

Det er over 200 lag og foreninger i Øvre Eiker. På Øvre Eiker Kommunes internettsider (www.ovre-eiker.kommune.no) finnes oversikt over alle registrerte lag og foreninger. Bare i Hokksund finnes tilbud om bla. fotball, håndball, kor, musikkorps, pistolklubb, ski, speider, teater, ten-sing, svømming, og turn. I Hokksund er det også svømmehall, bibliotek, fotballbaner (gress og kunstgress med undervarme), friidrettsbane, Salto treningssenter, Kurbadet, Lille Trim og ett rikt utvalg av forretninger mm.

Barnehager og skoler

Det finnes 5 kommunale barnehager og 13 private barnehager i Øvre Eiker kommune, hvorav flere i Hokksund. For oversikt se: www.ovre-eiker.kommune.no.

Røren skole: Hentet fra kommunens hjemmesider: "Røren skole ligger idyllisk til midt i hjertet av Rørenbygda i Øvre Eiker. Det er en 1-7-skole med 306? elever. I tilknytning til skolen har vi gymsal og en flott scene vi kan bruke. Et lite stykke unna ligger Eiker Kvikk med et topp moderne idrettsanlegg. Der er det både fotballbane, friidrettsanlegg og tennisbane. Rett bak friidrettsbanen har vi Sauejordet, hvor vi har mulighet til å drive uteskole, orientering og leik."

Hokksund ungdomsskole: Hentet fra kommunens hjemmesider: "Skolens visjon er "Mulighetenes HUS". Vi har et topp moderne bygg med mange ulike rom som gir mulighet for varierte arbeidsformer. HUS er også forkortelsen vi bruker for Hokksund Ungdomsskole. Skolen har flotte elever som alle, uansett forutsetninger, har muligheter til å lykkes med noe. Vi ønsker å fokusere på disse mulighetene, og spille på elevenes styrker framfor å fokusere på begrensningene.

Også de ansatte skal oppleve muligheter i sitt daglige arbeid gjennom et stort handlingsrom og samarbeid med dyktige kollegaer."

Eiker Videregående skole i Hokksund: Hentet fra eiker.vgs.no: "Eiker videregående skole ligger sentralt i Hokksund med et godt uteareal til fysiske aktiviteter. Vi har dyktige medarbeidere og et godt miljø, hvor både elever og personale trives. Vi samarbeider med bedrifter og ungdomsskoler i distriktet, noe som beriker både skolens virksomhet og nærmiljøet. Skolen har spesialisert seg på Studiespesialisering, og Design og håndverk.

Eiker videregående skole satser i tråd med sin visjon om kompetanse for fremtiden blant annet på digital kompetanse. Et innholdsrikt bibliotek med hjelpsom bibliotekar, samt en utmerket kantine med hyggelige ansatte, er også viktige deler av vårt læringsmiljø."

Adkomst

Følg Rv35 fra Hokksund sentrum, retning Skotselv. Ta til høyre i to rundkjøringer, inn på Skotselvveien. Følg denne i ca. 600 meter, og ta så til venstre, inn Gressgangen. Nummer 27 er beliggende i innerste del av veien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 990 000,-

Boligtype

Smaabruk

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1947

Soverom

1

Primærrom

112m2

Bruksareal

115m2

Tomt

34743m2

KR-kode

191760

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gressgangen 27, 3302 Hokksund

Gnr. 77, bnr. 34 og bnr. 517 i Øvre Eiker kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 123 kvm

Totalt bruksareal: 115 kvm

Totalt primærrom: 112 kvm

Primærrom:

1.etg.: Gang, stue 1, stue 2, bad, vinterstue, kjøkken: 78 kvm

2.etg.: Gang, wc/dusj, stue, kjøkken, soverom: 34 kvm

Sekundærrom:

2.etg.: 2 kott: 3 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.08.2017 utført av Benjaminsen Takst og Eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på totalt 34.743 kvm, fordelt over 2 bruksnumre. (Bnr. 34 på ca. 33.014 kvm. Bnr. 517 på ca. 1.729 kvm)

Se situasjonskart i salgsoppgaven.

Eiendommen er ikke oppmålt i nyere tid, oppgitte arealer må kun betraktes som et omtrentlig areal. Dersom en fremtidig oppmåling av eiendommen viser avvik i arealet kan ikke kjøper gjøre gjeldende dette som en mangel.

Hage rundt bebyggelsen med plen og beplantning. Det dyrkede arealet har vært brukt til kornproduksjon de siste årene, da driftet av nabo på årsbasis. Det foreligger ikke forpaktningskontrakt, slik at kjøper selv kan velge videre driftstype (eget bruk eller bortleie).

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei. Utgifter til vedlikehold og brøyting må påregnes.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Utdrag fra takstrapportens konklusjon:

“Boligens tilstand anses sett ut i fra alder som dårlig vedlikeholdt og er å betrakte som et oppussingsobjekt. Det må påregnes kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold. Det kan nevnes at drenering er svekket, kledningen er noe slitt, taktekket kan på sikt påregnes omlegging og dører og vinduer bør skiftes. Innvendig må det påregnes oppussing av alle rom og innredninger. El- anlegget kan påregnes oppgradering og noe av røropplegget kan påregnes skiftet. Pipe må renoveres. 2 av uthusene er av en enkel standard og har skader og svekkelse. Uthus 3 har omfattende skader og kan påregnes revet.»

Våningshuset er iht. tilstandsrapport oppført slik:

Grunnmasser av leire, jord og løsmasser. Støpt betong fundament/gulv. Antas ikke å være spesielt isolert og fuktsikret mot terreng. Grunnmur av betong. Trebjelkelag mellom etasjene. Støpt dekke mellom kjeller og 1. etg. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk. Utvendig liggende kledning. Nylig behandlet utvendig. Vinduer med isolerglass, eldre enkle vinduer og eldre kjellervinduer. Ventil i toppkarm. Standard utgangsdør. Saltak med undertak av bord. Loftslem uten nedfellbar stige. Loft er isolert med glassvatt. Sannsynligvis ingen diffusjonssperre opp til loft. Tekket med takstein. Renner og nedløp i sink.

Det foreligger tilsynsrapport på fyringsanlegget datert 26.06.2015. Det er gitt fyringsforbud grunnet alder og dårlig tilstand på skorsteinen. Det anbefales som teknisk løsning i å rehabilitere skorsteinen (søknadspliktig til kommunen), eller å bygge ny skorstein. Vedlagt følger rapporten.

Standard

Overflater i oppholdsrom:

Gulv har vinylbelegg eller tregulv/malt.

Vegger har malte overflater, tapet eller malt panel.

Himlinger har malte overflater, takess eller malt panel.

Innhold:

1.etg.:

Gang med trapp opp til 2.etg.

Romslig kjøkken med eldre plassbygget innredning med malte fronter. Montert avtrekksvifte over komfyr. En inngang til bad og en til stue.

Bad fra ca år 2002 med klosett, servant, servantskap, veggmontert dusj og skap. Enkelt, men romslig bad. Varme via stråleovn på vegg.

2.etg.:

Enkelt bad med klosett, servant og veggmontert dusj.

Kjøkken med eldre laminert kjøkkeninnredning.

Soverom med plassbygde skaper.

Enkel kjeller med muroverflater via utvendig inngang.

I tillegg to uthus med enkel standard, som har vært i bruk til vedbod, lagringsplass og enkel garasje.

Oppvarming

Varmepumpe i stuen. Pipen må renoveres før den kan tas i bruk igjen jfr vedlagte rapport etter tilsyn. Kombiovn i den ene stuen i 1.etg. Vedovn i den andre stuen i 1.etg. samt i stue og soverom i 2.etg. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Det er ikke utført radonmåling på denne eiendommen.

Parkering

God parkeringskapasitet på eiendommen. Parkeringsmulighet også i eldre uthus.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Megler anfører at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført.

Kommunen anfører at byggeår er usikkert, men at eiendommen ble fraskilt i 1947. Vi legger derfor det årstallet til grunn som byggeår for våningshuset. Det er godkjent en byggeanmeldelse for oppføring av en lagerbygning vest på eiendommen 07.07.1961.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen og vil følge eiendommen:

Tingylste bestemmelser på eiendommen (dagboknummer – tinglyst dato):

1888/900119-1/25 10.07.1888

BESTEMMELSE OM VEG

Bestemmelse om gjerde

Eiendommen ble skilt ut fra Haug (Houg) Prestegård (gnr. 77, bnr. 1). Eiendommen ble da gitt nødvendig adkomstrett og plikt til å holde eget gjerde.

1894/900097-1/25 06.11.1894

ERKLÆRING/AVTALE

Bestemmelse fra tidligere hovedbøl [bnr. 53 og bnr 59 – ingen av bruksnumrene eksisterer i dag som separate eiendommer] om vedlikehold av daværende åpne grøfter, slik at ikke disse går tett, som igjen sikrer at lukkede grøfter har fri flyt av vann. [Bestemmelsen anses for å ha ingen kjent praktisk betydning i dag, det er ikke kjent hvilke grøfter det er snakk om, eller hvor disse grøftene gikk i terrenget.]

1953/851-1/25 19.03.1953

ERKLÆRING/AVTALE

Bestemmelse om kloakkledning over eiendommen. Bestemmelse om åpen kloakkgrøft [ikke relevant grunnet senere tilknytning på offentlig, lukket avløpssystem].

1954/3694-1/25 13.10.1954

BESTEMMELSE OM VANNLEDN.

Avtale om felles vannledning, også i grunnen over denne eiendommen.

1961/3014-1/25 08.08.1961

ERKLÆRING/AVTALE

Avtale med jernbaneverket om rett til privat planovergang. [Ikke lenger relevant, opphørte ved ny bestemmelse av 11.02.2000].

1964/2715-2/25 24.06.1964

BESTEMMELSE OM VEG

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0624 GNR: 77 BNR: 679

Rettighetshaver har bruksrett til vei over eiendommen. Rettighetshaver har også rett til å anlegge vannledning og kloakkledning over eiendommen.

2000/1276-1/25 11.02.2000

ERKLÆRING/AVTALE

Fraskrivelse av bruksrett for eiendommen til [tidligere] privat planovergang. Jernbaneverket anlegger i stedet vei ny vei fra vestsiden av [tidligere]planovergang med tilknytning til Gressgangen som erstatning.

2002/11553-1/25 29.10.2002

BRUKSRETT

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0624 GNR: 77 BNR: 697

Rettighetshaver har bruksrett til vei over eiendomen.

2015/558483-1/200 22.06.2015

ELEKTRISKE KRAFTLINJER

Rettighetshaver: GLITRE ENERGI NETT AS

Rettighetshaver har rettigheter og plikter til bygging, drift og vedlikehold av høyspenningsluftledninger over eiendommen.

Tingylste rettigheter for eiendommen (dagboknummer – tinglyst dato):

1999/11037-1/25 15.12.1999

BESTEMMELSE OM VEG

Rettighet hefter i: KNR: 0624 GNR: 77 BNR: 55

Eiendommen har veirett i Gressgangen over bnr. 55.

2000/1272-1/25 11.02.2000

ERKLÆRING/AVTALE

Rettighet hefter i: KNR: 0624 GNR: 77 BNR: 55

Rettighet hefter i: KNR: 0624 GNR: 77 BNR: 399

Eiendommen har veirett i Gressgangen over bnr. 55 og bnr. 399.

2000/1273-1/25 11.02.2000

ERKLÆRING/AVTALE

Rettighet hefter i: KNR: 0624 GNR: 77 BNR: 24

Rettighet hefter i: KNR: 0624 GNR: 77 BNR: 366

Eiendommen har veirett i Gressgangen over bnr. 24 og bnr. 366.

2000/1274-1/25 11.02.2000

ERKLÆRING/AVTALE

Rettighet hefter i: KNR: 0624 GNR: 77 BNR: 242

Eiendommen har veirett i Gressgangen over bnr. 242.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er uregulert og avsatt til LNF (Landbruk/natur/friluftsområde) i henhold til kommuneplanen for Øvre Eiker 2015-2027, vedtatt 09.12.2015. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Se også vedlagte kartutsnitt. Kartet viser også at det går/vil gå høyspent over deler av eiendommen.

Statens Vegvesen arbeider med planer for ny Rv35. Hvilke veitrasé som velges er ikke avgjort. Det foreligger ulike alternativer, som berører eiendommen i ulik grad. Det er en mulighet for at eiendommen kan bli innløst, eller at deler av eiendommen kan bli ekspropriert. Dersom eiendommen ikke blir innløst kan det bli aktuelt med tiltak for reduksjon av støy. Det oppfordres til å søke informasjon på: www.vegvesen.no/Riksveg/rv35ogfv287.

Gressgangen 27 grenser til jernbanen. Jernbaneverket opplyser på sine hjemmesider at det er gjort en utredning for ny jernbane fra Hokksund til Kongsberg via Vestfossen. Dersom jernbanen skal utvides viser utredningen fem forskjellige prinsipielle løsninger i et spenn fra en minimumsløsning som innebærer å bruke dagens trasé med en ny stasjon på Gomsrud, til et maksimumskonsept som innebærer å bygge et dobbeltspor i tunnel direkte fra Hokksund til Kongsberg samtidig som eksisterende jernbanetrasé beholdes.

Jernbaneverket anbefalte konsept 4, et kombinasjonsalternativ som innebærer å bygge dobbeltspor langs eksisterende trasé til Vestfossen og dobbeltspor i en helt ny og kortere trasé til Kongsberg. Dersom konsept 4 blir vedtatt kan det berøre eiendommen. Vi vet ikke hvilke konsekvenser det vil få for eiendommen.

Dette ble lagt ut til høring med frist for tilbakemelding 1. november 2016. Ingenting ble stadfestet under høringen i november 2016. Det ligger pr. nå ikke noe videreføring i forslaget.

For mer informasjon, se: http://www.banenor.no/Prosjekter/Utredninger/Jernbaneverkets-Utredninger/kongsbergbanen/innhold/om-utredningen/

Diverse

Eiendommen selges som renoveringsobjekt, men er rengjort før markedsføring av renholdsbyrå. Eiendommen vil som utgangspunkt ikke tømmes/rengjøres ytterligere før overtakelse.

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Vann/avløp: Kr. 1.198,- (2017), fordelt over tre terminer per år. Det er installert vannmåler, slik at avgiften vil variere avhengig av eget forbruk. Det anføres at oppgitt avgift er lav grunnet lite forbruk, normalt vannforbruk vil gi en høyere avgift per år.

Renovasjon: Kr. 5.015,- (2017), fordelt over to terminer. Eier har valgt en stor familie løsning.

Utgifter til snøbrøyting / vedlikehold av felles privat vei må påregnes. Nåværende eier har arvet eiendommen og har derfor begrenset info om eiendommens utgifter.

Det må påregnes kostnader til strøm/nettleie, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett og evt fasttelefon. Årlig gebyr til feiervesenet vil også påløpe.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.065.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Øvre Eiker
Grunnkrets Semsmoen/sundmoen

Steder i nærheten

Sundmoen 0.8 km
Hokksund 2 km
Skotsmoen 2.5 km
Burud 6.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 113.6 km
Jernbanestasjon Hokksund stasjon 2.2 km
Bussholdeplass Kantum bru 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Hokksund u.skole gressbane 1.3 km
Idrettsanlegg Eiker Kvikk Stadion 2 km
Treningssenter Pro Gym Hokksund 3.6 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 9.6 km

Steder av interesse

Skoler

Røren skole (1-7 kl.) 1.6 km
Hokksund barneskole (1-7 kl.) 2.8 km
Hokksund ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Eiker videregående skole 1.6 km
Åssiden videregående skole 15.2 km

Barnehager

Saron barnehage (0-5 år) 1.4 km
Røren kommunale barnehage (0-5 år) 1.8 km
Maurtua barnehage (0-5 år) 1.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Eiker Kjøpesenter 2.5 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 7.8 km
Postkontor Coop Prix Hokksund sentrum 1.8 km
Postkontor Coop Prix Vestfossen 6.4 km
Apotek Torvet Apotek Hokksund 1.7 km
Apotek Apotek 1 Eiker Senter 2.5 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 1.8 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 7.8 km
Dagligvare Kiwi Semsmoen 1.4 km
Dagligvare Kiwi Hokksund 1.6 km
Kiosk/video Maxbo Ivar O. Haugen 1.4 km
Kiosk/video Mix Hokksund Storkiosk 1.7 km
Bensin YX Bråtabakken 0.8 km
Bensin Shell/7-Eleven Langebru 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,5 %
Andel kvinner 51,5 %
Gj.snittalder menn 40,5 %
Gj.snittalder kvinner 43,9 %
Husholdninger med barn 29,9 %
Husholdninger uten barn 70,1 %
Gj.snitt byggeår 1974
Gj.snitt tomtestørrelse 1119
Område Personer Husholdninger
Kommune: Øvre Eiker 18055 8058
Grunnkrets: Semsmoen/sundmoen 1116 491

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Turid Borgersen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Morten Solberg Helgerud
Jurist - Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?