Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 750 000,- for kr 750 000,-

Garasjeplassen ligger i Majorstuveien 12, med adkomst fra Industrigata

Majorstuen

Majorstuveien 12

Vis på kart

Prisantydning

Kr 700 000,-

Majorstuen: Garasjeplass i lukket garasjeanlegg med sentral beliggenhet. Fjernstyrt portåpner

Boligtype:
Annet, Aksjeleilighet
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 500,-
AREAL (P-ROM / BRA)
12 / 12 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet på Majorstuen med nærhet til en rekke forretninger og servicetilbud, ulike arbeidsplasser m.m.

Adkomst

Innkjøring fra Industrigata.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 700 000,-

Felleskostnader

Kr 500,-

Boligtype

Annet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

1

Byggeår

1967

Garasje

Ja

Primærrom

12m2

Bruksareal

12m2

KR-kode

4017264

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Majorstuveien 12 B, 0353 Oslo

Gnr. 214, bnr. 193, i Oslo kommune.

Aksjenr. 7 i Garasjeaksjeselskapet Majorstuveien 12, org.nr.933 840 786.

Tomten

Eiet tomt på 17.778

Festeavgiften er kr 2.600,- pr. år.

Boligselskapet Majorstuveien 12 har anledning til med 6. måneders varsel å forhøye festeavgiften i samme forhold som stigningen av leieprisene i boligmarkedet betinger.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Parkeringsplass nr. 7 i lukket og temperert garasjeanlegg. Adkomst med kjøretøy fra Industrigata. Enkel adkomst til garasjeanlegget med fjernstyrt portåpner. God intern beliggenhet med romslig parkeringsplasser.

Byrådserklæringen har som mål å etablere 60 km vei tilrettelagt for sykling i løpet av 2019. Etablering av byrutene vil ha konsekvenser for gateparkering langs de åtte planlagte sykkelrutene. Foreløpige vurderinger viser at om lag 1300 plasser som i dag brukes til parkering må fjernes. Dette vil også kunne få konsekvenser for bydel Frogner, og garasjeplasser vil trolig med årene bli enda mer attraktivt.

Kontakt megler dersom du har spørsmål til overnevnte informasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Garasjeplassen måler ca. 12 kvm.

Lengde ca. 5 m.

Bredde ca. 2,45 m.

Maks høyde i anlegget er 2.0 m.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen fra 1961 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst en servitutt på aksjelagets eiendom. Denne omhandler blant annet rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger. Servitutten vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Fremleie av garasjeplassen krever samtykke iht. aksjelagets vedtekter. En garasjeeier som ikke lenger benytter garasjeplassen til egen bil, plikter - hvis styret forlanger det - å fremleie plassen til markedspris, eventuelt fastsatt ved takst, til leieboerne i Majorstuveien 12 eller 13.

Leietaker må følge aksjelagets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Garasjeplassen er tilknyttet Garasjeselskapet Majorstuveien 12.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig - i dette tilfellet en garasjeplass.

Aksjelaget består av 16 garasjeplasser.

Forretningsfører er Fakta Regnskap.

Garasje AS er forsikret i IF skadeforsikring

Kjøper må signere leiekontrakt som registreres hos forretningsfører.

Det sendes ikke ut ligningsoppgave til aksjonærene.

Planlagte påkostninger: Styret planlegger å legge opp til lading av elbil. Å legge inn økt strømkapasitet til garasjeanlegget vil måtte dekkes av fellesskapet, men det er mulig å betale for eget ladepunkt for de som ønsker.

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av garasjeplassen.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til kommuneplan Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn vedtatt 23.09.15. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Aksjonerene i boligaksjeselskapet Majorstuveien 12 og 13 har har forkjøpsrett. Fristen for å gjøre forkjøpsretten gjeldene er to måneder fra det tidspunkt da styret fikk melding om salg.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 500,- pr. mnd. og inkluderer: Driftsutgifter til Garasje AS, bygningsforsikring, festeavgift og forretningsførsel.

Leien kreves inn pr. halvår.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr/transportgebyr til forretningsfører kr 6.525,-.

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 1.280,-.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 707.805,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 5.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 4.990,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?