Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 500 000,- for kr 500 000,-

33623117

IMG_0026

IMG_0029

IMG_0030

33636983

33636982

Majorstuen/Nye Major

Sørkedalsveien 7-13

Vis på kart

Prisantydning

Kr 520 000,-

Majorstuen/Nye Major: Meget sentral Garasjeplass under XXL. Fjernåpner. Overvåkning.

Boligtype:
Garasje, Selveiet
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 520 000,-
Felleskostnader:
Kr 366,-
AREAL (P-ROM / BRA)
1 / / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et urbant, populært og meget sentralt boligområde på Majorstua i Oslo, og har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte tur- og rekreasjonsområder, samt umiddelbar nærhet tilnoen av hovedstadens mest populære handlegater. Norges største XXL-butikk og Bull Ski & Kajakk ligger i 1. etasje i komplekset.

Området har i tillegg kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, skiløyper, tennisanlegg, badeplass, treningssenter, kino og bibliotek m.m. Fra boligen er det kort gangavstand til bl.a. Bogstadveien med alle sine shoppingmuligheter og uteliv, samt Marienlystparken og Frognerparken. Sistnevnte inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum, og i øst ligger populære Frognerbadet og Frogner stadion. For hyggelige søndagsturer anbefales også turområdene langs Frognerkilen og på Bygdøy med bademuligheter, båtliv og skiløyper om vinteren.

Adkomst

Innkjøring etter XXL.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 520 000,-

Felleskostnader

Kr 366,-

Boligtype

Garasje

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2008

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

1m2

KR-kode

4016234

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nye Major Parkeringssameie.

Sørkedalsveien 7-13, 0369 Oslo

Gnr. 338, bnr. 2 i Oslo kommune.

Garasjeplass 2042.

Ideell andel 12/5118

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Beboerne i Nye major I og II har forkjøpsrett på parkeringsplassene.

Forkjøpsretten skal utlyses av styret innen 14 dager fra mottak av melding om eierskifte og forkjøpsberettigede har deretter 14 dager på seg til å melde seg til å utøve forkjøpsrett. Forkjøpsrett skjer til den kjøpesum og på de vilkår som er avtalt mellom tidligere eier og overtakende eier. Eventuell forkjøpsrett til parkeringsplasser må skje samlet for samtlige parkeringsplasser som omfattes av kjøpsavtalen.

Eventuell adgang til utleie

Utleie er tillatt. Se vedlagte vedtekter for mer informasjon.

Parkering

Parkeringsplass nr. 2042 i lukket garasjeanlegg. Adkomst fra sørkedalsveien etter XXL. Porten åpnes med fjernstyrt brikke.

Forretningsfører er OBOS, tlf. 22 86 59 99

Sameiegjenstanden er et underjordisk garasjeanlegg i to plan på eiendommen gnr 338 bnr 2 i Oslo kommune inklusive biloppstllingsplasser, bodarealer, tekniske rom og sykkelparkering.

Det er i forbindelse med fradelingen av eiendommen tinglyst rettighetserklæring på eiendommen som gir bruksrett for gnr 38 bnr 327, 328 og 329 samt gnr 338 bnr 3 til adkomst, parkering, boder og sykkelparkering samt tekniske anlegg.

Sameierne har forkjøpsrett når andel i sameiet skifter eier utenom i tilfelle der den som overtar sameieandelen er bosatt/driver næringsvirksomhet eller vil bosette seg/drive næringsvirksomhet i en av eiendommene/seksjonene som omfattes av eiendommene gnr 38 bnr 327, 328, 329 samt gnr 338 bnr 2 og 3. Salg av parkeringsplasser kan skje uten utløsning av forkjøpsrett dersom erverver har til hensikt drive utleie av parkeringsplasser til beboere/næringsdrivende på eiendommene gnr 38 bnr 327, 328, 329 samt gnr 338 bnr 2 og 3.

Øvrige sameiere har forkjøpsrett. Forkjøpsretten avklares parallelt med salget. Øvrige sameiere må benytte forkjøpsretten innen fem dager etter aksept av bud.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 1990. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Garasjeplassen overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Servituttene som følger av grunnboken vil følge eiendommen.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til kommuneplan Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn vedtatt 23.09.15.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Garasjeplassen ligger i forbindelse med bomringen og man må kjøre gjennom bomringen for å kjøre inn til sentrum.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 366,- pr. mnd.

Alle kostnader direkte knyttet til parkeringsfunksjonen betales av den enkelte sameier i forhold til det antall parkeringsplasser som disponeres. Dette omfatter blant annet vedlikehold av porten og

kjøreveien, rengjøring samt anskaffelse av tilstrekkelig antall nøkler/nøkkelkort el. lign. for adkomst til p-anlegget.

Det er ingen fellesgjeld på seksjonen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 633,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 565.632,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Nathalie Kristiansen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?