Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 450 000,- for kr 1 450 000,-

Syverudveien 1

Syverudveien 1

Syverudveien 1

Syverudveien 1

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Baderom

Baderom

Soverom

Soverom

Soverom

Entre

Planløsning

Bekke / Sande - Hytte benyttet som bolighus - med fjordutsikt

Syverudveien 1

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 490 000,-

Bekke / Sande - Hytte benyttet som bolighus - med fjordutsikt: Bekke / Sande - Hytte benyttet som bolighus - med fjordutsikt

Boligtype:
Annet, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 1 490 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
83 / 115 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger fint til i område med spredt bolig- og hyttebebygelse. Eiendommen har landlig beliggenhet med fin utsikt og fine solforhold. Det er kort vei ned til sjøen med båtliv og bademuligheter.

Kort vei til vakker kyststi som strekker seg helt fra Sandebukta til Berger og Svelvik. Sandebukta har en koselig og liten skjærgård, som er lett tilgjengelig med båt, hvor man kan nyte flotte sommerdager med bading etc. Flotte fiskemuligheter i fjorden. Kort båtvei til både Holmsbu og Holmestrand. Fine turmuligheter også i skogen, med lysløype mot Blindevann og Berger. Det er kort vei til golfbane.

De fleste servicetilbud i Sande sentrum, kort vei med bil til dagligvarebutikk på Lersbrygga.

Sande kommunale fritidsklubb. Foreningen Fremad med alt fra Bingo til PubQuiz og sportsbaren Seilet ved Nordre Jarlsberg brygge.

Idrettslag i Sande som er aktive innen forskjellige idretter, se; www.nordresande.no og sandesportsklubb.no. Kort vei til flott golfbane, se; www.sandegk.no. Flotte bade- og fiskemuligheter i Sandebukta. Det er suverene turforhold i området mot Blindevann, Suluvann og Svartvann, med lysløyper og fine skiløyper vinterstid.

8-10 minutters kjøring til Sande sentrum med ulike butikker, samt togstasjon.

Forøvrig ca. 15 min. kjøring til E-18 med fin forbindelse til Drammen og Oslo. 25 minutters kjøring til til Drammen, og 50 minutter til Oslo. Kort vei til Sandebuktveien med bussforbindelse til Sande sentrum, Svelvik og Drammen. Fra Sande sentrum går det tog til Skien og Oslo. For kollektive rutetider, se; www.bk.no og/eller www.nsb.no

Barnehager og skoler

Det er 6 private og 3 kommunale barnehager i Sande kommune. Selvik barneskole med skolefritidsordning. Barneskolen er nylig modernisert og har moderne opplæringsfasiliteter og meget gode uteområder. Skolen har ca. 210 elever fordelt på 12 klasser. Sande ungdomsskole. Sande videreågende skole i Skafjellåsen. For flere detaljer se www.sande-ve.kommune.no . I Drammen finner man gode skoletilbud for videre utdanning ved Parirbredden gjennom bl.a. høyskolensenteret. Se www.papirbredden.no

Adkomst

Fra Oslo og Drammen:

Kjør E18 fra Drammen, og ta av v/skilt til Sande N. Følg så gamle E18 skiltet til Sande og ta til venstre v/skilt til Svelvik/Hurum (RV319) ved YX-bensinstasjon (Sandebuktveien.) Følg denne veien noen kilometer, forbi Selvik skole. Etter sletta følger skarp venstresving, og Bekkeveien er til venstre i enden av svingen. Følg veien oppover, og Syverudveien går så til venstre ved stort postkasse-stativ. Det vil bli skiltet i forbindelse med annonsert fellesvisning.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 490 000,-

Boligtype

Annet

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1965

Soverom

2

Primærrom

83m2

Bruksareal

115m2

Tomt

1096m2

KR-kode

2017467

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Syverudveien 1, 3077 Sande i Vestfold

Gnr. 130, bnr. 1, fnr. 9 i Sande kommune

Tomten

Festet tomt på ca. 1.096 kvm.

Festeavgiften er kr. 2.982,- pr. år (2018).

Festeavgiften ble sist regulert i 2015, og denne kan reguleres hvert 10 år iht endringer i konsumprisindeksen.

Festeavtalen utløper i 2068.

Tomten er ikke oppmålt og tomtearealet er derfor noe usikkert, kjøper må derfor akseptere at noe arealaavik kan forekomme hvis tomten blir oppmålt. Tomten er delvis opparbeidet med plen og planter, noe naturtomt. Singel/grus på gårdsplass. Utelys. Utekran.

Grunneier er Magne Bække. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke. Grunneier opplyser at det kan være aktuelt med frivillig innløsning av tomten.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Enkel garasje m/leddport, innlagt strøm, støpt dekke. Utover garasje er det parkeringsmuligheter på egen gårdsplass/tomt.

Vei, vann og avløp

Bekkeveien (veien fra hovedveien/Fylkesveien) er en kommunal vei. Eiendommen har adkomst til/fra Syverudveien, som er en privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett for vann og avløp via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 123 kvm

Totalt bruksareal: 115 kvm

Totalt primærrom: 83 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.02.2018 utført av takstmann Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bygget inneholder:

Entre: Vinylbelegg på gulv, malt MDF-plater på vegger, takess.

Gang: Eldre tregulv, malt panel på vegger, takess. Garderobeskap. Åpen løsning mot entreen.

Bod: Vinylbelegg på gulv, takess. Fastmonterte hyller.

Bod: Tregulv, panel på vegger, takess. Tidligere kjøkken, fremdeles montert noen overskap i rommet. Garderobeskap.

Soverom 1: Laminat på gulv, malt panel på vegger, malt tak.

Soverom 2: Vinylbelegg på gulv, malt tapet/tapet på vegger, takess.

Baderom: Vinylbelegg på gulv, fliser på vegger, takess. Dusjkabinett. Toalett. Servant i seksjon. Opplegg for vaskemaskin. Baderommet bør pusses opp.

Kjøkken: Vinylbelegg på gulv, malt tapetstrie på vegger, takess/skråtak. Eldre kjøkkeninnredning. Avtrekksvifte. Varmtvannsbereder i kjøkkenbenk. Romslig kjøkken.

Stue: Laminat på gulv, malt tapetstrie på vegger, takess. Vedovn. Utgang til delvis overbygget veranda/terrasse. Noe utsikt.

To mindre boder på baksiden av bygget.

Det er krypkjeller under deler av bygget.

Utvendig, nyere (ca. 2007) lekestue/bod, uisolert, men innlagt strøm.

Standard

Bygningen holder normal boligstandard, men noe vedlikeholdsbehov, som bla. oppussing av baderom og kjøkken.

Oppvarming

Vedovn i stuen. Det er også montert varmepumpe i stuen, men denne er pt. defekt. Forøvrig basert på elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Sande kommune opplyser at de ikke har ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i sitt arkiv. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen leveres heftelsesfri for kjøper, med unntak av festekontrakt som ble tinglyst på eiendommen i 1972. Festekontrakten gir grunneier 1. prioritets panterett og sikkerhet for eventuelt ubetalt festeavgift. Kopi av festekontrakt følger som en del av salgsoppgaven.

Eiendommen har iflg. tinglyst festekontrakt rett til bading i fjorden og rett til båtfeste. Oppfyllelse av båtplass kan være utfordrende. Dette fordi Sande kommune for noen år siden ønsket å "rydde opp" i båtplasser som hadde egne påler og/eller de som lå ved små brygger innover i Sandebukta. Tidligere eier av eiendommen som selges fikk den gang tilbud om å kjøpe seg inn på Bekke Brygge, da de med tinglyst båtfeste hadde prioritet på denne brygga. Det er for tiden ingen ledige plasser på Bekke Brygge.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan for Sande kommune 2014-2016 avsatt til boligbebyggelse. Kopi av kommuneplan kan fås v/henv. megler.

Overtagelse

Etter gjeldende regelverk vedr. tvangssalg, konf. megler eller les info. på budskjemaet. Normalt vil eiendommen bli levert ryddet, tømt og rengjort, men dersom dette ikke blir gjort av dagens eier må kjøper selv gjøre dette.

Diverse

Eiendommen selges som et tvangssalg og i henhold til Lov om tvangsfullbyrdelse og ikke etter avhendingslova. Dette innebærer vesentlig avvik fra et normalt salg ved at kjøper har en større risiko for eiendommens tekniske tilstand, og kjøper må være innforstått med at det kan være svært vanskelig å nå fram med en mangelsklage etter kjøp av tvangssalgsbolig.

Samtidig avviker tidsfrister for bud og rutiner for oppgjør fra et normalt salg.

Det gjøres videre oppmerksom på at det ikke er mulig å bestille eierskifteforsikring/boligkjøperforsikring i forbindelse med tvangssalg.

Det vises for øvrig til "Orientering til kjøpere om tvangssalg ved medhjelper" som er vedlagt salgsoppgaven. Ta kontakt med megler dersom noe er uklart.

Ingen hvitevarer medfølger i salget. Kjøper må påregne kostnader til skifte av nøkler/låssylinder.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter: kr. 1.786,25 (2017).

Det er ikke installert vannmåler i boligen og det betales derfor fast gebyr for kommunale avgifter. Pålegg om installering om vannmåler kan komme.

Renovasjonsgebyrer: kr. 2.974,- pr. år (2018).

Eiendomsskatten er kr. 3.800,- pr. år (2018).

Eier har ikke gitt megler opplysninger om øvrige løpende kostnader, og megler har derfor ikke kjennskap til hvor store kostnader dagens eier har til strømforbruk, forsikring, tv, internett m.v.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 1.528.499,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Sande
Grunnkrets Selvik/bekke
Kirkesogn Sande

Steder i nærheten

Langdokk 1.1 km
Selvik 2.9 km
Sande kirke 7.3 km
Blindsand 9.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 115.8 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 61.9 km
Jernbanestasjon Sande stasjon 7.4 km
Bussholdeplass Reiersen 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Selvik stadion 2.9 km
Idrettsanlegg Vinn gress 7.2 km
Treningssenter Spenst Sande 7.4 km
Treningssenter Studio 90 15.8 km

Steder av interesse

Skoler

Selvik skole (1-7 kl.) 1.2 km
Sande ungdomsskole (8-10 kl.) 7.1 km
Sande videregående skole 5.3 km
Holmestrand videregående skole 21.7 km

Barnehager

Nordre Jarlsberg barnehage (0-6 år) 2.4 km
Vammen friluftsbarnehage (0-6 år) 4.9 km
Læringsverkstedet bhg. Lersbrygga (0-6 år) 3.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torggården Sande 7.4 km
Kjøpesenter Svelvik Senter 16.9 km
Postkontor Kiwi Sande 7.5 km
Postkontor Coop Prix Svelvik 14.2 km
Apotek Ditt apotek Sandesenteret 7.5 km
Apotek Boots apotek Sande 7.4 km
Vinmonopol Sande Vinmonopol 7.4 km
Vinmonopol Holmestrand Vinmonopol 19 km
Dagligvare Kiwi Nordre Jarlsberg Brygge 2.3 km
Dagligvare Coop Prix Lersbryggen 3.3 km
Kiosk/video Narvesen Sande j.b.st. 7.2 km
Kiosk/video Sande Kiosk 7.4 km
Bensin YX Sande 6 km
Bensin Shell Sande 7.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,7 %
Andel kvinner 49,3 %
Gj.snittalder menn 40
Gj.snittalder kvinner 40,7 år
Husholdninger med barn 40,1 %
Husholdninger uten barn 59,9 %
Gj.snitt byggeår 1985
Gj.snitt tomtestørrelse 476
Område Personer Husholdninger
Kommune: Sande 9154 3855
Grunnkrets: Selvik/bekke 812 265

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Budregler

Det gjelder egne budregler for tvangssalg, og disse er beskrevet i «Orientering til kjøpere av tvangssalg». Budgivere må sette seg inn i orienteringen før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. På grunn av de spesielle reglene for tvangssalg er det dessverre ikke mulig å inngi bud via Krogsveens budapp eller inngi bud elektronisk via Krogsveen.no. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

Kjøper vil som vanlig få tilsendt budjournal etter at eiendommen er solgt. Budgiver kan også få utlevert en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av oppdragsgiver og er avhengig av kjøpesummens størrelse, og beregnes i henhold til satser i Forskrift om tvangssalg ved medhjelper, kap. 3. I tillegg mottar megler oppgjørshonorar kr 5.245,- samt dekning av utlegg.

Dokumenter
Rune Sirnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?