Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 950 000,- for kr 4 950 000,-

Velkommen til Åbyfaret 73

Stuen

 

 

Veranda med utgang fra stuen - Gode solforhold

 

Utsikten

 

Kjøkken

 

 

 

Soverom 1

 

Uteplass med utgang fra kjøkkensiden

1. etasjen

Gang

Soverom 2

Soverom 3

Soverom 4

Badet

 

 

WC

Vaskerom og lagringsplass

Entré

U.etasjen

Inngangsparti

 

Risenga idrettspark

Vettre barneskole

Blakstadbukta

Leangbukta

Hele huset

KOSELIG REKKEHUS PÅ VETTRE

Åbyfaret 73

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 850 000,-

KOSELIG REKKEHUS PÅ VETTRE: BEKLAGER, BOLIGEN ER SOLGT MED BUD DIREKTE TIL SELGER - VISNING AVLYST.

Boligtype:
Rekkehus, Eierleilighet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 537,-
Fellesgjeld:
Kr 8 457,-
AREAL (P-ROM / BRA)
114 / 114 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Rekkehuset har en meget god intern beliggenhet tilbaketrukket på feltet. Nåværende eiere har bodd i boligen siden 1989 og har følgende å si om området:

"Stille, trygt og hyggelig boligstrøk, meget barnevennlig (med velfungerende sameie mht fellesarealer og sosiale aktiviteter), stor sydvendt veranda, gode solforhold, usjenert/minimalt med innsyn, avskjermet for støy fra veier («grønn skråning» mot Skytterveien), uteområde både på for- og bakside (tett kledning på underside av veranda for tørr lagring), flere lekeplasser, flombelyst fotball / skøytebane og akebakke på sameiets areal, kort avstand til: skoler og barnehage, offentlig kommunikasjon, sjøen med båthavner, badestrand og gode turmuligheter i landlige omgivelser."

Her har man trygge og bilfrie internveier like utenfor døren. Kort avstand til nærbutikk og ellers kort avstand til Asker sentrum og Oslofjorden.

Nærmeste dagligvare butikk, Kiwi Vettre, ligger innen sykkelavstand fra boligen og bare ca. 8 min kjøring fra boligen ligger Asker sentrum. Her er det er bredt utvalg av servicetilbud: lege og tannlege, apotek, vinmonopol, bank m.m. Asker sentrum kan også tilby rike shopping muligheter både inne på Trekanten senteret med sine 70 butikker og i gågatene, samt internasjonale og spennende kafeer og restauranter. Bibliotek og kino finnes inne på kulturhuset, her arrangeres også flere konserter og forestillinger.

Gangavstand til offentlig kommunikasjon med bl.a. ekspressbuss fra Slemmestadveien til/fra Oslo. Asker stasjon er et knutepunkt for kommunikasjon både mot Oslo og retning Drammen. Her går det buss, direkte tog og lokaltog med korte mellomrom mellom avgangene. Fra Asker til Oslo sentralstasjon tar reiseruten ca. 21 min, og til Drammen ca. 12 min. Om det ikke er ønskelig å benytte kollektiv transport, er det direkte tilknytning til E18 fra Asker sentrum eller Holmen.

Det er flere barnehager i området, Åby barnehage er den nærmeste og grenser til boligfeltet. Vettre barneskole ligger under 10 minutters gange fra boligen og Risenga ungdomsskole ca. 15 min unna. Det er kort vei til både Bleiker videregående og Asker videregående.

Nærområdet har et mangfold av fritidstilbud både for barn og voksne. For de sportsinteresserte kan Risenga idrettspark tilby utvendig og innvendig tennisbane, basketball, fotball, håndball, ishockey, turn, friidrett, vannaktiviteter i Risenga badehall, m.m. I tillegg til dette har Asker også et bredt tilbud for deg som setter pris på naturen og aktiviteter ute i naturen, både langs kysten og oppe i høyden. Her på Vettre har du også fjorden like ved. Her er rikt båtliv om sommeren og et mangfold av badeplasser å velge mellom. Populært er Kyststien som blant annet tar deg ut til idylliske Konglungen. Like ved ligger Åby gård som hvert år åpner åkeren for selvplukk av gode norske jordbær.

Barnehager og skoler

Barnehager: Det er flere barnehager i området, Åby barnehage er den nærmeste og grenser til boligfeltet.

Skoler: Vettre barneskole og Risenga ungdomsskole. Bleiker videregående og Asker videregående.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo: Følg Slemmestadveien fra Holmen mot Vollen, når man passerer Vettre skole ta til høyre inn Skytterveien og så til venstre inn Åbyfaret.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Se for øvrig kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 850 000,-

Fellesgjeld

Kr 8 457,-

Totalpris

Kr 4 858 457,-

Felleskostnader

Kr 537,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1980

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

114m2

Bruksareal

114m2

Tomt

136m2

KR-kode

151814

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Åbyfaret 73, 1392 Vettre

Gnr. 60, bnr. 94, i Asker kommune.

I tillegg følger ideell andel: 1/118 av realsameie på gnr. 60, bnr. 64 i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 136,4 kvm. Tomten er opparbeidet og beplantet. Stensatt gangadkomst. Støttemur i tre i bakkant av huset. Store skjevheter i støttemur - TG2.

Parkering

Parkering for 1 bil i felles garasjeanlegg - nr. 95. For øvrig gode parkeringsmuligheter i området med ca. 0,9 gjesteparkeringsplasser per seksjon iht. forretningsfører.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 126 kvm

Totalt bruksareal: 114 kvm

Totalt primærrom: 114 kvm

Bruksareal:

Rekkehus 114 kvm

Primærrom:

Underetasje 57 kvm: Entré, hall, 3 soverom, bad, vaskerom, wc.

1. etasje 57 kvm: Stue/spisestue, kjøkken, 1 soverom.

I tillegg disponerer boligen 1 garasjeplass i felles garasjeanlegg. I tillegg er det lagringshems i garasjen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.01.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Rekkehus oppført i 1980: Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur i lettbetong. Støpt gulv i u.etg. I u.etg. er det utlektet trekonstruksjon på innsiden av grunnmur (1 soverom). Opprinnelig fuktsikring/drenering. Det var ikke symptomer i u.etg. på sviktende fuktsikring ved befaringen. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Innvendige dører med slette dørblad i trekarmer. Skiftet 2 dører i 2016 - TG 0. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Forenklet undertak. Kaldtloft virker tørt og er greit ventilert. Kaldtloft besiktiget fra luke. Yttertekking av shingel. Ny taktekking i 2000. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Nye takrenner/beslag i 2000. Tretrapp med tette trinn mellom etasjene. Trinn og rekkverk i lakkert furu. Noe store åpninger i rekkverk (krav er maks 10 cm) samt noe lavt rekkverk (krav er 90 cm)- TG 2. For øvrig ok. Utgang til veranda i trekonstruksjon fra stuen. Rekkverk i tre. Bygget i 2005. Rekkverk har ikke forskriftsmessig utforming - TG 2. Løsning på rekkverk ble f.ø. godkjent av Asker kommune i 1980 og i 2005. Utgang til terrasse i trekonstruksjon fra kjøkken. Trebjelkelag mellom etasjene. Støpt gulv i u.etg. Noe avvik i gulvenes horisontalplan registrert. Opp til ca. 25 mm skjevhet i 1.etg. - TG 2.

Bunnledninger for sanitærinstallasjoner: Utvendig avløp i plast. Vannrør i plast.

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Innvendig avløp i plast. Vannrør i plast (rør i rør) og noe kobber. Vannmåler montert. Stoppekran i vaskerom. Stakeluke for avløp i vaskerom. Nytt røropplegg til bad og wc samt del av vaskerom i 2016 - TG 0. For øvrig opprinnelig røropplegg - TG 2.

Utstyr for sanitærinstallasjoner: Gulvstående toalett og servant på wc i u.etg. Stålkum, 200 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin på vaskerom. Toalett og servant fra 2016 - TG 0. Varmtvannsbereder fra 2007 - TG 1. For øvrig opprinnelig utstyr - TG 2.

Luftbehandling: Naturlig ventilasjon i boligen.

Elektriske anlegg: 3-faset inntak. 50 amp. hovedsikringer - 8 kurser. Sikringsskap plassert i entré. Kursoversikt samsvarer med utstyr i sikringsskap. El-anlegget ble kontrollert og godkjent i 2015. El-anlegg fornyet i 2011.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Koselig og tiltalende rekkehus beliggende i et meget attraktivt boligområde på Vettre i Asker.

Kort fortalt:

- Meget god og arealeffektiv planløsning

- Flott veranda med gode solforhold

- Høyt og fritt beliggende uten innsyn

- Gode lagringsmuligheter på loft, hems i garasje og under tett verandadekke

Påkostninger som bør nevnes:

2017: Ny automatisk garasjeport (i regi av sameiet, garasje nr 95)

Des. 2016: Ny parkett på kjøkken/stue

Nov. 2016: Rehablitert bad, pusset opp toalettrom inkl EL og RØR, Nytt rørfordelingsskap, hovedventil og vannmåler i vaskerom

Juni 2015: Ny duk på markise

2011: Modernisert sikringsskap

2008: Ny varmtvannsbereder

2005: Veranda utvidet/ombygget (felleskap med naboer), nye sidevegger mot naboer på sydside, belegningssten på uteareal ved inngangsparti, stenavgrensning hage/vei, ny utvendig trapp

Velkommen inn - I underetasjen finner du entré med påfølgende romslig hall, 3 gode soverom, lekkert bad fra 2016, wc og stort vaskerom med lagringsplass. Skyvedørsgarderobe med speilfronter på hovedsoverom. Opp trappen kommer du til boligens 1. etasje som inneholder en stor og lys stue/spisestue, pent kjøkken med åpen løsning og 1 soverom. Det er utgang til terrasse fra kjøkken. Fra stuen er det utgang til en stor og solrik veranda. Markise med nyere duk over veranda. Fra stuen er det luke med loftsstige til kaldtloft med lagringsplass.

Kjøkken:

Kjøkkenet er et Noremakjøkken med innredning fra 1992 og det er pent brukt med vanlig brukslitasje. Det er normalt utstyrt og har innredning med lyse fronter med eikedetaljer. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Ventilator med utblåsning. Hvitevarer er ikke tilstandsvurder. Hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad:

Lekkert bad med fliser på vegger og gulv. Downlights i himling. Rommet ble innredet i 2016. Dokumentasjon for utførelse av fuktsikring er forevist. Det er fall til sluk og materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Badet inneholder dusjhjørne med dusj på vegg og servant i møbel. Elektrisk vifte i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel. Det foreligger garanti og FDV-/bildedokumentasjon av arbeidene.

Wc:

Wc i u.etg. inneholder gulvstående toalett og servant. Toalett og servant fra 2016.

Vaskerom:

Vaskerommet inneholder stålkum, 200 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder fra 2007. Vaskerom er delt i 2 soner. 1 fuktsikret del med vinyl og 1 del med betong.

Overflater:

Gulv - Parkett, laminat, vinyl og betong. Nyere parkett i stue/kjøkken.

Vegger - Malte flater, tapet og malt glassfiberstrie. Vanlig brukslitasje.

Himling - Malte flater.

Oppvarming

Ildsted: 1-løps elementpipe med 1 peis i stuen. Feieluke i 1 soverom i u.etg. Pipe/ildsted kontrollert og godkjent i 2015. Brennbart materiale (brystningspanel) er for nær feieluke (krav er minimum 30 cm) - TG 2.

Elektrisk: Gulvvarme i bad. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 24.11.1980.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

Ansvarshavende pålegges å utføre følgende arbeider:

- Planering med fall ut fra grunnmur.

Selger opplyser om at det er ingenting som tilsier at dette ikke er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at hovedsoverom i underetasjen tidligere var en bod og matbod. Det er uvisst om det ble søkt om bruksendring av dette rommet da dette ble utført av forrige eier før 1989. Rommet er svalt og meget støyskjærmet. Dette rommet er innredet etter at midlertidig brukstillatelse er gitt. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr 11493, tinglyst 05.06.1981, type heftelse: Best. om garasje/parkering - Rekkehuset har rett til garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Det er målt radonverdi på 80 Bq/m3 i boligen i 2001, og dette er innenfor angitt grenseverdi.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Hvert rekkehus er selveier, men er en del av Åbyfaret Sameie http://abyfaret.no/. Sameie har ansvar for å vedlikeholde fellesområdene og garasjeanlegg. Garasje nr 95 tilhører dette rekkehuset. Åbyfaret Sameie eier hele området rundt boområde.

Sameiebrøk: 1/118

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold er tilllatt.

- Området er regulert som bilfritt. Veiene inne i området er å anse som gangvei. Kjøring skal være på de gåendes premisser og parkering er ikke tillatt.

Foretatte påkostninger i 2017:

- Installert elektriske garasjeporter

- Installert felles postkasseanlegg (krav fra posten)

- Oppgradert lekeplass

Planlagte påkostninger:

- Ingen p.t.

- Sameiet vil i de kommende 4 årene forvente negativt resultat/underskudd. Dette med bakgrunn i at de fordeler garasjekostnadene over tilsvarende 4 år. Underskudd forventes i 2018,19 og 20 ut fra dagens budsjett ca. kr. 180.000 (justert for rente.) Det er da tatt hensyn til at postkassestativene bortfaller etter 2017.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

REGULERINGSPLANER

Id: 147B

Navn: ÅBYOMRÅDET

Ikrafttredelse: 17.01.1979

Delarealer: 136 m2

Formål: Konsentrert småhusbebyggelse

KOMMUNEPLANER

Id: 2012100

Navn: Kommuneplan Asker Kommune 2018-2030

Ikrafttredelse: 18.11.2014

Delarealer: 136 m2

Arealbruk: Nåværende boligbebyggelse

BOLIGOMRÅDE

Type: A

Beskrivelse: Boligområder med spesielle kvaliteter

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Gammelt hjørneskap i stue medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 4.085,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.

Fellesutgiftene er kr 537,50 pr. mnd.(betales halvårlig: kr 3.225,-) og inkluderer: Vedlikehold av fellesområder og lekeplasser, brøyting, strøing, feiing, nedbetaling av lån og garasjene (forsikring og vedlikehold).

Fellesutgiftene justeres normalt årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert opp kr 150,- i 2017. Ny årlig innbetaling er kr 6.450,-, fordelt på to

halvarlige innbetalinger, pr 15. mai og 15. september.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 11.000,- pr. år (2 personer 2/3 av året).

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.200,-.

Boligen er tilknyttet Get (via Vettre Antennelag) som leverandør av kabel-tv/internett og har avgift på kr 435,- pr. mnd. (2.610,- hvert halvår). Antennelaget har egen hjemmeside. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Velavgift til Åbyfaret Sameie - se fellestutgifter over.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.972.499,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Åby
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Blakstad sykehus 1.8 km
Asker marina 2 km
Leangen brygge 2.7 km
Østenstad kirke 2.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 74.4 km
Sentralstasjon Oslo S 24.4 km
Jernbanestasjon Asker 3.3 km
Bussholdeplass Åbyfaret 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ridderkleiva ballbinge 1.4 km
Idrettsanlegg Asker Tennishall 2.1 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 3.2 km
Treningssenter Elixia Asker 3.4 km

Steder av interesse

Skoler

Vettre skole (1-7 kl.) 0.9 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 2.9 km
Bleiker videregående skole 2.2 km
Asker videregående skole 3.6 km

Barnehager

Åby barnehage (1-5 år) 0.3 km
Espira Dumpa barnehage (0-5 år) 1.5 km
Nedre bleiker barnehus (1-5 år) 1.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmensenteret 5 km
Kjøpesenter Trekanten Asker 3.9 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 1.9 km
Postkontor Coop Mega Holmen 5 km
Apotek Vollen Apotek 3.7 km
Apotek Apotek 1 Holmen 5.1 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 5 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 3.9 km
Dagligvare Kiwi Vettre Dagligvare 1.2 km
Dagligvare Bunnpris Blakstad 1.9 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 5 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 3.2 km
Bensin Shell Vettre 1.5 km
Bensin Circle K Asker 3.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,7 %
Andel kvinner 50,3 %
Gj.snittalder menn 37,6 år
Gj.snittalder kvinner 38,7 år
Husholdninger med barn 45,1 %
Husholdninger uten barn 54,9 %
Gj.snitt byggeår 1980
Gj.snitt tomtestørrelse 497
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Åby 797 275

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?