Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 650 000,- for kr 7 650 000,-

Plantegning - 2.etasje

Et rikt fritidstilbud i nærområdet

Kort vei til både trikk og buss

Nordstrand

Åsdalsveien 28 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 000 000,-

Nordstrand: Solrik og innholdsrik vertikaldelt bolig med garasje - Oppussingsobjekt

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 8 000 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
185 / 212 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Solrik vertikaldelt bolig beliggende i et etablert og populært boligområde på Nordstrand. Barnevennlig område med bl.a. nærhet til store friområder og kort vei til Nordstrand skole.

Gangavstand til «nye» Sæter handelssenter med et variert servicetilbud inkl. flere cafeer og spisesteder, dagligvare-, nisje- og klesforretninger. En kort kjøretur unna finner man også Holtet og Lambertseter Senter. På Holtet finner man den populære delikatessebutikken Jacobs og Åpent Bakeri, mens Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino.

Kort vei til Sæter trikkestasjon med rute 18 og 19 til hhv. Rikshospitalet og Majorstuen o/Briskeby - begge via Oslo sentrum. Kort vei også til buss i Ekebergveien og Ljan togstasjon.

(se www.ruter.no for rutetider)

Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med få minutters gange til flotte turområder langs Ljanselven og ned til Hvervenbukta. Nærhet også til friområdet på Skredderjordet, med skøytebane om vinteren og fotball/sandvolley og sommeren. Østmarka med flotte turmuligheter er heller ikke langt unna.

Flotte badeplasser langs Bunnefjorden, hvor bl.a. Hvervenbukta, Katten og Nordstrand bad kun er en kort sykkeltur unna.

Noen få minutters kjøring i retning sentrum ligger Ekebergsletta. Området rundt Ekebergsletta kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, skulpturpark og Ekebergrestauranten m.m.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:

Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre. Bygging av ny hall er i gang.

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Nordstrand turn, dans, kor, speider m.m.

Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på Sportsplassen samt Ekeberghallen.

Bekkelaget Tennisklubb (BTK) med anlegg innerst i Jomfrubråtveien.

Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall.

Områdets lokale alpinbakke, Sloreåsen.

Treningsstudio: Evo på Sæter og BestHelse på Holtet, samt to Elixia sentre og Fresh Fitness på Lambertseter.

Barnehager og skoler

Flere private og kommunale barnehager i området.

I følge utdanningsetaten sogner Åsdalsveien 28 B til Nordstrand skole.

Kort vei også til Steinerskole i krysset Nordstrandveien og Solveien.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Åsdalsveien er forholdsvis lite trafikkert villavei som strekker seg fra Nordstrandveien til Ingiers vei ved Skredderjordet. Ved adkomst fra Nordstrandveien ligger Åsdalsveien 28 B på venstre hånd, før man kommer til krysset Kyhns vei og Åsdalsveien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 000 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1967

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

185m2

Bruksareal

212m2

Tomt

519m2

KR-kode

4417228

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Åsdalsveien 28 B, 1166 Oslo

Gnr. 182, bnr. 946 i Oslo kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 241 kvm

Totalt bruksareal: 212 kvm

Totalt primærrom: 185 kvm

Primærrom:

Kjeller 45 kvm:

Trappegang, gang, badstue, dusjrom, peisestue.

1. etasje 81 kvm:

Vindfang, hall, trapperom, vaskerom, toalett, kjøkken, stue/spisestue med peis og utgang til terrasse og hage.

2. etasje 59 kvm:

Trappegang med utgang til balkong, bad, 4 soverom.

Sekundærrom:

Kjeller 11 kvm:

Bod.

Garasjen er på 16 kvm (sekundærrom) og arealet er medtatt i bruksarealet for kjelleretasjen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.11.2017 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 519 kvm. Solrik og noe terrassert tomt, opparbeidet og beplantet med plen, bedd og frukttrær. Belegningsstein på gårdsplassen foran garasjen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Del av vertikaldelt tomannsbolig over 3 plan. Bygningen er iht. tilstandsrapport datert 13.11.2017 oppført med antatt støpte såler på faste masser/fjell og grunnmur i betong. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende og stående kledning samt gavlvegger/endevegger i Ytong, som er pusset og malt. Veggplater som markeringer på østveggen/inngangssiden buler noe ut. Yttervegger synes å holde litt eldre standard med noe tørkesprekker. Utvendig kledning ble sist malt i 2015.Det er ikke montert beslag eller skifer på underkant av vindu i peisestuen (i gavlvegg). Det er noe riss i puss ved samme vindu.

Vinduer i 1. og 2. etasje i trekarmer som har isolerglass fra 1987, mens kjellervinduer har enkle glass med varevinduer samt vinduer i vaskerom med koblet glass som er fra byggeår.

Taket er et pulttak i trekonstruksjoner som er tekket med papp/folie på undertak av trepanel og underlagspapp. I følge eier ble det i 2000 lagt ny papp/folie på taket.

I tilstandsrapporten er det kommentert synlig saltutslag i nedre del av garasjeveggene samt fukt og saltutslag i deler av garasjeveggen mot bod, som har adkomst fra peisestuen. Fukten antas å komme fra tidligere frostsprengt rør til utekran. Røret ligger bak påforet/panelt vegg i boden og er nå koblet fra. Det er også synlige fuktskjolder/skader i veggpanel i boden som antas å komme fra samme rør. Fundamentering på fjell gir muligheter for kapillært sug i konstruksjonene/grunnmur gir saltutslag og dette kombinert med nevnte rørbrudd har gitt fukt i grunnmuren.

Videre er det kommentert at takvann ved det sydøstre hushjørnet har forårsaket fukt, malingsflass og saltutslag innvendig ved hushjørnet og at dette er synlig ved kjellertrappen. Rør for å lede takvannet bort er for noe tid siden lagt, og det antas at det hjelper på problemet. Overflatevann skal hurtigst mulig vekk fra grunnmuren for å unngå unødvendige fuktbelastninger på utvendig fuktsikring og drenering. Ideelt sett før det i en avstand på 3 meter være god helling vekk fra husets grunnmur.

Garasjedelen har gulv støpt på antatt komprimerte steinmasser. Vegger og dekke over garasjen er i betong. Garasjen har vippeport og gangdør til boligen. Det er ikke montert forskriftsmessig brannklassifisert dør mellom boligen og garasjen.

Ovennevnte tilstandsrapport for eiendommen som følger som vedlegg til salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Standard

Solrik vertikaldelt bolig med med nærhet til skole, kollektivtransport og servicetilbud.

Boligen fremstår med enkel standard hovedsakelig fra byggeåret 1966 og har således behov for full oppussing.

En praktisk bolig med en innholdsrik og god planløsning.

Boligens inngangsparti ligger i 1.etasje, på baksiden av huset. I denne etasjen inneholder boligen vindfang, hall, trapperom, toalett, vaskerom, kjøkken og stue/spisestue.

Separat gjestetoalett som er innredet med wc og servant.

Vaskerom med gulvsluk, samt nedfelt skyllekum og skapinnredning . Opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken med eldre innredning med finerte fronter med vitrinedører. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate og fliser over benk. Avtrekksvifte og opplegg for vaskemaskin. Integrert koketopp og stekeovn. Hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Enkelte hvitevarer og ventilator er delvis defekte og bør byttes.

Stor kombinert stue og spisestue med peis og utgang til vestvendt terrasse på ca. 11 kvm. og hage.

Fra hallen går trappeløpet opp til 2. etasje som inneholder trappegang, bad og 4 soverom.

Trappegangen har utgang til overbygget balkong på ca. 8.kvm.

Flislagt bad med gulvvarme og downlights, modernisert sist i ca. 1990. Badet er innredet med heldekkende servant, underskap, speilskap, wc og 2 svingbare dusjvegger. Det bør påregnes oppussing av badet.

Kjelleretasjen inneholder trappegang, 2 boder, gang med direkte innvendig adkomst til garasjen, badstue, dusjrom og peisestue.

Flissatt dusjrom i forbindelse med badstuen. Badstuen er innredet med benker og eldre ovn, samt vanlige innerdør. Varmtvannsbereder på 200 liter er montert i dusjrommet.

Peisestuen har peis med innsats. Det mangler gnistplate på gulvet foran peisen.

Det ble i 2013 montert ny innmat i sikringsskapet.

For nærmere beskrivelse av boligens standard henvises det til tilstandsrapporten datert 13.11.2017. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med panelovner, varmelist i peisestuen, varmekabler på badet i 2.etasje og reflektorovn i vaskerommet.

Peis og parafinbrenner (med dagtank) i stuen, samt peis i peisestuen.

Parafinbrenneren har ikke vært i bruk de senere år. Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette mht. parafinbrenneren (dagtank). For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Egen garasje i underetasjen.

Direkte innvendig adkomst fra garasjen til boligen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.11.1971.

Det gjøres oppmerksom på at rom betegnet som peisestue i kjelleretasjen opprinnelig er byggemeldt som hobbyrom og således ikke byggemeldt for varig opphold.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet vil få legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eiendommen er utskilt fra naboeiendommen med adresse Åsdalsveien 28 og følgende servitutter er tinglyst der før utskillelsen i 1967:

Dagboknr. 990432, tinglyst 11.07.1931:

Bestemmelse om veg. Åsdaldveien er regulert bredere og dersom kommunen krever det må eier av eiendommen være med på å opparbeide veien til regulert bredde for egen regning og vederlagsfritt avstå fra deler av egen grunn. Eiendommen skal bebygges villamessig og det skal ikke drives sjenerende drift/virksomhet på eiendommen. Eiendommen skal ikke stykkes opp, eller bebygges med bolig til med enn to familier.

Dagboknr. 990433, tinglyst 18.12.1931:

Bestemmelse om deleforbud. Servituttens innhold tilsvarer servitutten beskrevet over.

Dagboknr. 1397, tinglyst 28.01.1966:

Bestemmelse om gjerde. Kyhns vei og Åsdaldveien er regulert bredere og dersom kommunen krever det må eier av eiendommen være med på å opparbeide veien til regulert bredde for egen regning og vederlagsfritt avstå fra deler av egen grunn.

Dagboknr. 1490, tinglyst 31.01.1966:

Best. om adkomstrett. I forbindelse med bygging på eiendommen skal bygningen fremstå som ett bygg og utvendig maling skal skje under ett. Eiendommene har gjensidig adkomstrett til hverandres eiendom i forbindelse med oppussing/vedlikehold. Felles innkjørsel til garasje skal ha ensartet overflate. Gjerde eller hekk skal ikke være over 60 cm. Nærliggende eiendommer gis rett til å føre vann- og avløpsledninger over eiendommen og gis rett til adkomst til disse for nødvendige reparasjoner og vedlikehold. Ved felles septiktank og vann- og avløpsledninger har man gjensidig vedlikeholdsplikt.

Dagboknr. 11808, tinglyst 25.08.1966:

Erklæring/avtale. Eiendommen forplikter seg til å knytte seg til offentlig vann- og avløpsnett når kommunen måtte forlange det. Eier har det fulle og hele ansvaret for private stikkledninger.

Dagboknr 11810, tinglyst 25.08.1966:

Erklæring/avtale. Eiendommen forplikter seg til å knytte seg til offentlig vann- og avløpsnett og betale kommunen det gebyr den måtte kreve for dette.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4220 datert 15.03.2006.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapporten.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.732,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 2.619,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 12.820 kwh. pr. år.

Megler er ikke opplyst om boligens årlige forsikringspremie og kostnader knyttet til tv og internett.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.201.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordstrand
Grunnkrets Midtåsen
Kirkesogn Nordstrand

Steder i nærheten

Ljabru endestasjon 1.1 km
Katten 1.1 km
Nordstrand kirke 1.3 km
Ljabru hovedgård 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 54.5 km
Sentralstasjon Oslo S 7.3 km
Jernbanestasjon Ljan stasjon 0.9 km
T-bane stasjon Munkelia T-banestasjon 2.9 km
Trikkeholdeplass Sæter 1.1 km
Bussholdeplass Siksakveien 0.9 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nordstrand tennisklubb 1.1 km
Idrettsanlegg Ljan Tennisklubb 1.9 km
Treningssenter EVO Nordstrand 1.1 km
Treningssenter Fresh Fitness Hauketo 1.7 km

Steder av interesse

Skoler

Nordstrand skole (1-7 kl.) 0.7 km
Steinerskolen på Nordstrand (1-10 kl.) 0.9 km
Hauketo skole (8-10 kl.) 2.9 km
Bjørnholt videregående skole 4.2 km
Holtet videregående skole 4 km

Barnehager

Gullklumpen familiebarnehage (0-3 år) 0.1 km
Eplekneika barnehage (3-6 år) 0.4 km
Trollstua barnehage 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sæter senter 1.1 km
Kjøpesenter Holmlia Kjøpesenter 3.3 km
Postkontor Matkroken Ljabu 1.2 km
Postkontor Matkroken Bråten 1.6 km
Apotek Apotek 1 Nordstrand 1.1 km
Apotek Ditt Apotek Holmlia 3.2 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 3.4 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 3.9 km
Dagligvare Meny Sæter 1.1 km
Dagligvare Spar Nordstrandveien 1.1 km
Kiosk/video Mix Nordstrand 1 km
Kiosk/video Narvesen Lamberts. T-bane 2 km
Bensin Shell Kastellet 2.5 km
Bensin Smart Prinsdal 3.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,4 %
Andel kvinner 51,6 %
Gj.snittalder menn 38,9 %
Gj.snittalder kvinner 42,3 %
Husholdninger med barn 38,1 %
Husholdninger uten barn 61,9 %
Gj.snitt byggeår 1961
Gj.snitt tomtestørrelse 1084
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Midtåsen 2198 934

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Henrik Hisdal
Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?