Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 200 000,- for kr 4 200 000,-

Velkommen til Åslandhellinga 160

Lys og romslig stue med praktisk planløsning

Stue

Stue

Stue

Stue

Adkomst fra stue til stor vestvendt terrasse

Terrasse

Terrasse

Terrassen ligger med tilknytning til sameiets barnevennlige fellesområder

Fellesområde

Fellesområde

Praktisk kjøkken med plass til sittegruppe

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Vindfang 2. etasje

Bad

Bad

Praktisk vaskerom

Boligen inneholder 3 soverom med garderobeskap

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Innbydende inngangsparti

Entré

Fasade

Planskisse 2. etasje

Planskisse 1. etasje

Bjørndal

Åslandhellinga 160

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 200 000,-

Bjørndal: Rekkehus over 2 plan med barnevennlig beliggenhet, stor solrik terrasse og garasje

Boligtype:
Rekkehus, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 350,-
AREAL (P-ROM / BRA)
104 / 104 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Trygge og barnevennlige omgivelser, solrikt, ren luft og et mangfold av fritidstilbud. Bjørndal tilbyr det aller meste man kan ønske seg av et nærmiljø. Boligen ligger i umiddelbar nærhet til naturen, har gode solforhold og gangavstand til servicetilbud. Meget barnevennlig beliggende i trafikkstille omgivelser. Mulighetene for fritidsutfoldelse er gode både for voksne og barn.

I området rundt Seterbråten og Bjørnåsen vil du bl.a. finne Bjørndal IF, Bjørndal Basketballklubb, KFUK speiderforening,

idrettsanlegg med kunstgressbane og idrettshall på Bjørnholt. Lysløyper, turveier og turterreng rett utenfor i Grønnliåsen og Østmarka. Området kan også tilby golfbane på Grønmo, ridesenter, svømmehall og badestrender som Hvervenbukta, Bestemorstranda og Ingierstrand innenfor kort kjøreavstand. For mer informasjon om skoler, barnehager, kultur og fritidstilbud se: www.bydel-sondre-nordstrand.oslo.kommune.no

En stor andel av befolkningen er barn og unge. Bjørndal IF har mye utstyr som kan disponeres gratis av barn og ungdom som vil låne. Idrettsparken består av klubbhus, tre grusbaner, kunstgressbane, tennisbaner, gressbaner og akebakke/halfpipe.

Av butikkutvalg finnes det en Rema 1000 butikk med posttjeneste, en tyrkisk matbutikk, byggevareforretningen Orring Byggsenter, en Coop Prix og en hurtigmatrestaurant. Senter Syd på Mortensrud er nærmeste senter og består av tilsammen 41 butikker, vinmonopol, samt andre virksomheter som leger, tannleger, treningssenter, terapeuter, mm.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager og skoler i området. Iht. Utdanningsetaten sogner eiendommen til Bjørndal skole (1-7. klasse) som er like ved.

Bjørnholt skole har klasser for både ungdomstrinnene og videregående (8. – 13.). Nye Bjørnholt skole er for øvrig den første nybygde videregående skolen i Oslo siden 1979. Skolen er beskrevet i flere riksmedier som et fantastisk bygg, og er prakteksempelet på regjeringens kunnskapsløft. Her kan elevene utfolde seg i en 13 meter høy klatrevegg og en gymsal på størrelse med tre håndballbaner. Hele ni barnehager – kommunale og private tar hånd om de yngste. Dersom ovennevnte skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Adkomst til Bjørndal fra Ljabruveien opp Slimeveien. Følg Slimeveien til toppen, ta så til venstre inn Åslandhellinga. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 200 000,-

Felleskostnader

Kr 3 350,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1997

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

104m2

Bruksareal

104m2

Tomt

20671m2

KR-kode

44.18262

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Åslandhellinga 160, 1274 Oslo

Gnr. 176, bnr. 114, snr. 21 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 20.671 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Felles tomt er opparbeidet med asfalterte internveier, parkeringsplasser, sittegrupper, lekeplass, gressplener og beplantninger. Området rundt boligen er opparbeidet med bl.a. terrasseplatting mot vest og en smal gressplen ved gavlveggen.

Parkering

Parkeringsplass i felles garasjeanlegg følger boligen. Ellers beboer- og gjesteparkering på utvendig biloppstillingsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 120 kvm

Totalt bruksareal: 104 kvm

Totalt primærrom: 104 kvm

Primærrom:

1. Etasje: Stue, kjøkken, vindfang: 52 kvm

2. Etasje: Bad, vaskerom, trapperom, 3 soverom: 52 kvm

I tillegg disponerer boligen utvendig én bod ved inngangspartiet samt to utvendige boder ved garasjeanlegget på ca. 3 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert på komprimerte, faste masser. Boligmassen har ikke gulv på grunn da det er et felles garasjeanlegg under boligen. Mellom boligen og garasjeanlegget er etasjeskillet av lettklinkerelementer. Isolerte bindingsverksvegger med liggende faspanel. Vinduer fra 1997 utført med 2-lags isolerglass. Saltakskonstruksjon med w-takstoler, lett undertak (sutaksplater) og tekket med takstein. Mellom 1. og 2. etasje og 2. etasje og loft er det trebjelkelag. I skillet mellom 2. etasje og loftet er det synlig sprøyteisolert.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Vaskerom har blitt vurdert til tilstandsgrad 2 ut i fra alder/gjenværende brukstid.

- Bad har blitt vurdert til tilstandsgrad 2 ut i fra alder/gjenværende brukstid.

- Det er råte i skilleveggen mot naboterrassen på vestsiden.

Jevnlig inspeksjon og eventuell utbedring bør påregnes.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Rekkehus over 2 plan med praktisk planløsning, stor solrik terrasse og garasje. Boligen inneholder bl.a. 3 soverom, vaskerom, bad, stue, kjøkken samt vestvendt terrasse med gode solforhold. Boligen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Bjørndal, med nærhet til skole og servicetilbud.

1. etasje inneholder entré/vindfang, kjøkken & stue.

Innbydende og romslig entré hvor det er rikelig med garderobeplass. Entréen ligger med tilknytning til kjøkken og stue. Inngangspartiet er opparbeidet med terrasseplatting og prydbusker.

Praktisk kjøkken med plass til sittegruppe. Kjøkkenet er innredet med hvite fronter, laminat benkeplate, integrert ovn & platetopp. Egen nisje til micro, oppvaskmaskin og kjøleskap. Laminerte veggplater mellom over- og underskap. Tilhørende lys under overskapene. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Lys og romslig stue med praktisk planløsning. Store vindusflater mot vest gir rommet rikelig med naturlig lys og en god romfølelse. Peisovn for kalde høst- og vinterkvelder. Fra stuen er det direkte adkomst til delvis overbygget terrasse mot vest med gode solforhold. Terrassen ligger med tilknytning til sameiets barnevennlige fellesområder som bl.a. er opparbeidet med sittegrupper, plen og lekeplasser.

2. etasje inneholder 3 soverom, bad & vaskerom.

Baderom innredet med dusjhjørne, toalett og servant med tilhørende under- og overskap. Praktisk vaskerom med utslagsvask og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Gulvene er belagt med linoleumsbelegg.

Boligen inneholder 3 soverom med garderobeskap/nisje.

Godt med lagringsplass i kaldtloft, utvendig bod samt 2 stk. boder i garasjeanlegg.

For ytterligere informasjon om boligen se selger egenerklæring og vedlagt tilstandsrapport.

Oppvarming

- Gulvvarme i 1. etasje og radiatorer i 2. etasje. Varmekildene er koblet på byggets fjernvarmeanlegg.

- Peisovn med kleberstein i stuen i 1. etasje.

- Varmtvann fra fjernvarmeanlegg.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 17.01.2000. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.

Dagboknr 62386, tinglyst 15.09.1988, Erklæring/avtale:

Oslo Lysverker (O.L.) har tillatelse til å sette opp og ha stående en nettstasjon. Kun O.L. har tilgang, og det skal ikke uten O.L.s samtykke bli foretatt beplantning eller foranstaltninger som kan hindre adkomst for personer/transportmidler, svekke ventilasjon eller vanskliggjøre forlegging av kabler/ledninger.

Dagboknr 65204, tinglyst 15.11.1994, Bestemmelse om veg:

Åslandhellinga er regulert bredere. Dersom kommunen krever det skal eier av eiendommen opparbeide veien til regulert bredde for egen regning og vederlagsfritt avstå fra deler av egen grunn.

Dagboknr 40426, tinglyst 04.07.1997, Seksjonering:

Seksjonering med vedlagte tegninger. Kan fås ved henvendelse til megler.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Furukollen Boligsameie, med sameiebrøk 103/7270.

Sameiet består av 59 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 55 00

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt etter sameiets regler/vedtekter.

Sameiet har mottatt krav fra kemneren for manglende betaling av vann og avløp som går 3 år tilbake i tid.

Kostnaden finansieres med månedlig innbetaling stor kr. 1 250,- per måned for alle seksjonene frem til februar 2019.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig (formål)i henhold til reguleringsplan S-2806 datert 12.09.1985 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.350,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, felles forsikring, vaktmestertjenester, carport og kapitalkostnader.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Sameiet betaler i dag for manglende betaling av vann og avløp som går 3 år tilbake i tid. Kostnaden finansieres med en månedlig innbetaling fra hver seksjon på kr. 1.250,- per måned frem til Februar 2019. Etter dette vil fellesutgiftene reduseres med kr. 1.250,- per måned.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 199,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.306.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Meklenborg Sør
Kirkesogn Klemestrud og Mortensrud

Steder i nærheten

Bjørndal legesenter 0.8 km
Åsland pukkverk 1.9 km
Klemetsrudkrysset 3.3 km
Østmarkkapellet 3.8 km*

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 57.5 km
Sentralstasjon Oslo S 14.4 km
Jernbanestasjon Hauketo stasjon 4.9 km
Buss Bjørndal 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjørndal idrettspark 0.9 km
Idrettsanlegg Klemetsrud idrettsplass 4.1 km
Treningssenter Fresh Fitness Hauketo 4.8 km
Treningssenter Sport og Mosjon 5 km

Steder av interesse

Skoler

Bjørndal skole (1-7 kl.) 0.6 km
Seterbråten skole (1-7 kl.) 1.5 km
Bjørnholt skole (8-10 kl.) 1.7 km
Bjørnholt videregående skole 1.7 km
Lambertseter videregående skole 9.2 km

Barnehager

Preståsen barnehage (0-6 år) 0.1 km
Taranrød barnehage (1-6 år) 0.2 km
Christiania kulturbarnehave Bjørndal (0-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Senter Syd 5 km
Kjøpesenter Mortensrud senter 5 km
Postkontor / post i butikk Coop Prix Bjørndal 0.6 km
Postkontor / post i butikk Coop Extra Mortensrud 5 km
Apotek Boots apotek Mortensrud Torg 5 km
Apotek Vitusapotek Mortensrud 5 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 5 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 6.4 km
Dagligvare Coop Prix Bjørndal 0.6 km
Dagligvare Rema 1000 Bjørndal 1.2 km
Kiosk Narvesen Kiosk 5 km
Kiosk Bazaar Mortensrud 5 km
Bensinstasjon Shell Mortensrud 4.7 km
Bensinstasjon Uno-X Sværsvann 6.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,8 %
Andel kvinner 50,2 %
Gj.snittalder menn 31,1 år
Gj.snittalder kvinner 31,6 år
Husholdninger med barn 53,3 %
Husholdninger uten barn 46,7 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Meklenborg Sør 1929 632

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Jon Henrik Mathisen
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?