Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 8 700 000,- for kr 8 700 000,-

Akebakkeskogen 45

Fasade

Overbygget inngangsparti

Entré med gulvvarme

Hall/trapperom med gulvvarme. Lagringsmulighet/hjemekontorløsning under trappen

Hall/trapperom

Romslig bad pusset opp i 2002

Pent bad med downlights, sobbel servant og separat dusjnisje

Bad

Vaskerom med adgang til stor innvendig bod

Vaskerom

Separat toalettrom i 1.etasje

Soverom 2

Soverom 2

Soverom 3

Trapp

Stue

Stue

Stor stue

Stue

Utsikt fra stuevinduet

Stue

Stue med utgang balkong

I etterkant av boligfotograferingen er balkongen utvidet med ca. 40 cm i dybden

Utsikt

Balkong

Flott utsikt

Utsikt mot Holmenkollen

Fin, overbygget balkong med meget gode solforhold

Utsikt mot lekeplassen og Holmenkollen. Sol til kl.22.30 om sommeren

Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass

detalj kjøkken

Kjøkkeninnredning fra 2002. Utgang til en koselig uteplass med morgensol

Kjøkken, kveld

Uteplass på baksiden av huset

Terrasse

Terrassen på baksiden av huset

Veldig koselig uteplass med morgensol

Terrasse

Fin og skjermet uteplass

Hovedsoverom

Hovedsoverommet har også adkomst til lagringsloft via takluke

Detalj, hovedsoverom

Inngangsparti med steinlagt dekke

Fasade

Ballplass og lekeplass i borettslaget

Sommerbilde av ballplassen i borettslaget

trollvannstua02

trollvannstua01

Trollvann

markaskilt01

Grefsenkollen

Ballspill på Skeidbanen

Planskisse 1.etasje

Planskisse 2.etasje

Akebakkeskogen

Akebakkeskogen 45

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 500 000,-

Akebakkeskogen: Pen familiebolig med solrike uteplasser, utsikt og marka som nærmeste nabo. Rikelig med lagringsplass

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 8 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 841,-
AREAL (P-ROM / BRA)
103 / 109 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Populært og barnevennlig boligområde ved foten av Grefsenkollen med marka i umiddelbar nærhet. Her finner du flotte turstier og skiløyper rett utenfor døren. Nærhet også til populære Grefsenkleiva/Trollvannskleiva alpinanlegg. Turvei til Grefsenkollen restaurant som kan by på utsøkt mat, konserter, festivaler og god atmosfære med panoramautsikt over Oslo.

Området er meget barnevennlig og borettslaget består av både leiligheter og rekkehus. Borettslaget er meget veldrevet og er spesielt kjent for sin barnevennlighet med stort fellesareal og mange lekeplasser, fotballbane/skøytebane, akebakker, frukthage, grillplass samt sitt bilfrie og skjermede miljø.

Gode parkeringsmuligheter og busstopp rett nedenfor borettslaget med forbindelse til sentrum og gangavstand til trikkestopp i Glads vei og T-baneringen på Storo.

Boligen er ideell for deg som vil bo sentralt, samtidig som du bor hyggelig og landlig med marka i umiddelbar nærhet.

Barnehager og skoler

Disen Barneskole og Morellbakken Ungdomsskole. Det er flere private og kommunale barnehager i nærområdet. De nærmest er Grefsenlyst FUS (Grefsenkollveien 14/16) og Læringsverkstedet barnehage Grefsen Terrasse i Grefsenkollveien 12.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 500 000,-

Felleskostnader

Kr 3 841,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1982

Soverom

3

Primærrom

103m2

Bruksareal

109m2

Tomt

20143m2

KR-kode

4117152

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Akebakkeskogen 45, 0490 Oslo

Gnr. 75, bnr. 1232 i Oslo kommune.

Andelsnr. 65 i Akebakkeskogen Borettslag, org.nr. 956 235 251

Tomten

Gnr.75, bnr. 1232 er en eiet tomt på 20.143,9 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er meget pent opparbeidet med asfalterte internveier, lekeplasser, busker og grøntområder. Bnr. 1230, 1231, 1233 og 1234 tilhører også borettslaget og det totale tomtearealet for Akebakkeskogen brl er på 34.413 kvm.

Parkering

Borettslaget har garasjeplasser og uteplasser til leie. Flere av plassene har strømuttak for lading av elbil. Borettslaget har også egen gjesteparkering. Området har også god plass til gateparkering. Det er ikke ventetid på parkeringsplass nummer 1. Link til borettslagets hjemmeside ifht. parkering og garasje: http://www.akebakkeskogen.no/?page_id=68

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 120 kvm

Totalt bruksareal: 109 kvm

Totalt primærrom: 103 kvm

Primærrom:

1.etasje: 48 kvm - Bad, vaskerom, entrè, gang, wc og 2 soverom

2.etasje: 55 kvm - Stue/kjøkken og soverom

Sekundærrom:

Bod: 6 kvm

Stort lagringsloft som ikke er målbart areal pga. lav takhøyde.

I tillegg disponerer boligen en utvendig bod på ca. 6 kvm. Uteboden har innlagt strøm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.12.2017 utført av takstmann Jo Henrik Stigen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre med støpt og pusset grunnmur på antatte faste masser. Liggende kledning på tradisjonelt bindingsverk.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten skal takstmannen angi tilstandsgrader (TG1-TG3) på de forskjellige bygningsdelene/installasjoner og i vedlagte rapport er det ikke gitt TG3. Det er i hovedsak gitt TG1, men noen TG2. Bad, trapp, gulv vaskerom, tregulv er gitt TG2 pga normal bruksslitasje og at halvparten av forventet levetid er oppbrukt. Takstmannen kommenterer at det er registrert "bom" på noen av gulvflisene på separat toalettrom. Han kommenterer videre at det bør gjøres tiltak med takluke til loft pga luftlekkasje. Loftet virket tørt på befaringsdagen og ha registrerte noen eldre fuktmerker i takplatene.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen rekkehusleilighet over 2 etasjer med god planløsning. Boligen har masse lagringsplass med en god innvendig bod, stort lagringsloft og i tillegg en stor utvendig bod med innlagt strøm.

Innvendig holder boligen normal standard og den fikk sitt største oppussingsløft ved innflytting i 2003. Da ble bad pusset opp, multimur reparert, nytt rør-i-rør system, ny varmtvannsbereder montert, nye fliser og varmekabler på gulv i entré. trapperom og toalettrom og det ble montert nytt HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer fra Miele. Huset er siden den gang holdt godt vedlike og det ble anlagt belegningsstein ved inngangspartiet i 2007. Nytt heltregulv i bøk lagt på soverommene i 2008 og ny ytterdør er montert i 2013. I 2016 ble det foretatt diverse utbedringer med det elektriske anlegget og sikringsskapet ble skiftet. Balkongen som har adkomst fra stuen er utvidet i uke 2 (etter at bildene til markedsføringen er tatt).

Inneholder:

1.etasje:

Entré med flislagt gulv og gulvvarme. Det er montert hattehylle med plass til å henge yttertøy under og det er god plass til å montere skoskap eller liknende.

Trapperom/hall med ny sone for varmekabler. Lagringsplass under trappen. Alternativt kan man også ha et lite hjemmekontorhjørne under trappen.

Det er to gode soverom hvorav det ene har en stor skyvedørsgarderobe fra HTH som ble montert i 2008. Det er heltre gulv i bøk som tåler flere slipinger ved behov.

Stort bad fra 2003 med dobbel servant, speil og godt med skapplass. Separat dusjnisje med glassvegger og skyvedør. Det er montert downlights i himlingen og det er gulvvarme.

Separat toalettrom med wc, håndvask og speil.

Meget praktisk vaskerom med opplegg for vaskesøyle. Det er montert utslagsvask og det er montert en tørkeanretning for klær på veggen. Varmtvannsbereder fra 2003.

Fra vaskerommet er det videre adgang til en romslig bod på ca. 6 kvm.

2.etasje:

Stor stue/spisestue med peisovn. Her er det godt plass til langbord for store middagsselskaper og man kan nyte den flotte utsikten fra stuevinduene. Fra stuen er det utgang til en balkong som nylig er utvidet. Her er det plass til stoler og et lite bord og det er flotte solforhold med sol fra ca. kl.14-22.30 om sommeren. Flott utsikt mot Holmenkollen, Tryvann, marka og et glimt av Oslofjorden.

Pent HTH-kjøkken fra 2003 med integrerte hvitevarer fra Miele. Det er godt med både skap- og benkeplass og kjøkkenet har utgangsdør til en koselig uteplass på baksiden av huset. Uteplassen er på ca. 22 kvm og har sol fra morgen til tidlig ettermiddag om sommeren.

Stort hovedsoverom med godt plass til garderobeskap. Det er adgang til et meget praktisk lagringsloft via takluke. Takluket er skiftet i uke 2, 2018 etter kommentarer fra takstmann om luftlekkasje.

Velkommen til Akebakkeskogen 45.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gulvvarme i entré, trappegang, wc og på bad. Vedovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.11.1984. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Balkongen fra stuen er utvidet etter at bildene er tatt. Utvidelsen er godkjent av borettslagets styre, men ferdigattesten omhandler ikke denne utvidelsen.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Andelen overdras fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 7 servitutter på borettslagets eiendom og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk:

Dagboknr 12875 og 39357 tinglyst i 1983, type heftelse: Erklæring og tillatelse til å ha stående, drifte og vedlikeholde en nettstasjon på borettslagets eiendom.

Dagboknr 66716 og 67087 tinglyst i 1985, type heftelse: dispensasjon vedr redskapsbod. Boden må fjernes dersom OL (Oslo Lysverk) måtte forlange det.

Dagboknr 37006, tinglyst 1986, type heftelse: Garasjen må fjernes dersom OL måtte forlange det.

Dagboknr 82125, tinglyst 1986, type heftelse: Kjøpekontrakt ved kjøp av tomten: kommunen har rett til å legge og ha liggende ledninger i eller over ubebygde deler av tomta.

Dagboknr 142930, tinglyst 2010, type heftelse: rettigheter og plikter vedrørende bygging, drift og vedlikehold av kabelanlegg over tomta.

Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Akebakkeskogen Borettslag.

Borettslaget består av 147 andeler.

Forretningsfører er USBL, tlf. sr@usbl.no

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, etter søknad til styret.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Kontakt megler for oppdatering på om noen har meldt forkjøpsrett.

Borettslaget er tilknyttet BBL Finans AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan datert 16.4.1982 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Oslo kommune eier tomt som ble regulert til barnehageformål i 1982, før Akebakkeskogen ble oppført. Denne tomten grenser til Akebakkeskogen og utgjør en del av den ballplassen som borettslaget i dag benytter på nedsiden av nr. 30. Megler har snakket med kommunen som informerer om at det ikke foreligger planer for denne tomten p.t.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.841,- pr. mnd. og inkluderer: Felles bygningsforsikring, utvendig vedlikehold, brøyting og strøing, kommunale avgifter, kabel tv og internett fra Canal Digital, gartner til fellesområder, trefelling ihht. borettslagets bestemmelser, samt container for avfall 2 ganger pr. år.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 14.000 kWh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakke er inkludert i fellesutgiftene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.250,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 8.507.309,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Akebakkeskogen
Kirkesogn Grefsen

Steder i nærheten

Sverre Enevolds plass 1 km
Grefsen kirke 1.5 km
Storokrysset 1.7 km
Grefsenkollen 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.8 km
Sentralstasjon Oslo S 6.7 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.9 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 1.9 km
Trikkeholdeplass Doktor Smiths vei 0.8 km
Bussholdeplass Akebakken 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Grefsen Tennisklubb 1.2 km
Idrettsanlegg Nordre Åsen Idrettsanlegg 1.6 km
Treningssenter Fitness24Seven Bjerke 1.7 km
Treningssenter Puls Bjerke 1.7 km

Steder av interesse

Skoler

Disen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 1.5 km
Engebråten skole (8-10 kl.) 2.2 km
Blindern videregående skole 5.2 km
Nydalen videregående skole 4 km

Barnehager

Lykketrollet familiebarnehage (0-3 år) 0.3 km
Grefsenlyst FUS barnehage 0.4 km
Grefsen terrasse barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Årvoll senter 1.3 km
Kjøpesenter Storo Storsenter 2.2 km
Postkontor Coop Prix Midtoddveien 1.8 km
Postkontor Nydalen postkontor 2.4 km
Apotek Boots apotek Årvoll 1.3 km
Apotek Apotek 1 Bjerke 1.7 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 2.2 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 2.9 km
Dagligvare Joker Kjelsås 1 km
Dagligvare Rema 1000 Årvoll 1.3 km
Kiosk/video 7-Eleven Grefsenplatået 1.1 km
Kiosk/video Lofthus Kiosk 1.2 km
Bensin Statoil Service Bjerke 1.8 km
Bensin Circle K Storo 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,1 %
Andel kvinner 50,9 %
Gj.snittalder menn 41 år
Gj.snittalder kvinner 42,1 år
Husholdninger med barn 31 %
Husholdninger uten barn 69 %
Gj.snitt byggeår 1980
Gj.snitt tomtestørrelse 685
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Akebakkeskogen 1195 586

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?