Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 200 000,- for kr 5 200 000,-

Fasade fra hagen

Fasade

Stue 1. etasje

Stue 1 etasje

Stue 1 etasje

Stue 1 etasje

Stue 1 etasje

Terrasse med utgang fra stue i 1 etasje

Veranda

Kjøkken 1 etasje

Kjøkken 1 etasje

Kjøkken 1 etasje

Kjøkken 1 etasje

Soverom 1 etasje

Soverom 1 etasje

Soveorm 1 etasje

Bad 1. etasje

Bad 1. etasje

Entre

Colllage

Felles trapperom

Loftsrom

Stue 2. etasje

Stue 2. etasje

Stue 2 etasje

Kjøkken 2. etasje

Kjøkken 2 etasje

Bad 2. etasje

Soverom 2 etasje

Soverom

Hage

Utsikt

Gårdsrom ved inngangsparti

Utsikt

Plantegning 1.etg

Plantegning 2.etg

Plantegning kjeller

Plantegning Loft

Austad

Anchersens vei 21

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 300 000,-

Austad: Hel tomannsbolig. To leiligheter med lik planløsning. Garasje. Flott tomt og utsikt.

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 5 300 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
148 / 267 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen er beliggende i et meget attraktivt og etablert boligområde, på Austad. Drømmeustikt fra eiendommen ned mot Drammen, fjorden og Lierdalen. Fine solforhold. Barnevennlig og rolig nærmiljø. Egen matbutikk og bensinstasjon på Austad. Drammensmarka ligger rett bak eiendommen, og har et fantastisk turterreng hele året. Eiendommen har beste internbeliggenhet på området med bernevennlig og stille gate uten gjennomgangstrafikk. Skjermet boligfelt.

Busskommunikasjon i umiddelbar nærhet (fra Austadveien og Styrmoesvei). I sentrum finner man togstasjon, ca 20 min gange fra boligen. 8 min kjøring ned til sentrum. Svært gode togforbindelser, ca. 36 min. med tog fra Drammen til Nasjonalteateret. Enkel adkomst til E-18.

De fleste fritidstilbud i og rundt Drammen sentrum. Mange fritidstilbud i umiddelbar nærhet. Få minutters gange, gjennom friområdet Bikkjestykket, til Marienlyst med det nye Drammensbadet, fotballbaner, friidrettsanlegg, skøytebane og Drammenshallen. Drafn og Skiold er aktive idrettslag med mange aktiviteter og innehar også idrettsanlegg. Gangavstand til Drafnkollen med lysløype og flott turterreng innover mot Konnerud. Alpinanlegg i Haukåsløypa

Barnehager og skoler

Drammen kommune har p.t full barnehagedekning. Nærliggende barnehager er Drafnkollen barnehage. Skattekisten barnehage, Marienlyst barnehage, Lassebakken barnehage, Danvik barnehage, Bikkjestykket barnehage, Solstreif barnehage og Strømsø barnehage. For fullstendig oversikt se www.drammen.kommune.no.

Fjell og Brandengen barneskole, nye Marienlyst ungdomsskole og Galterud skole.

Flere videregående skoler i Drammen, med både yrkesrettede linjer og allmennlinjer.Drammen kan også by på høyere utdanning. Papirbredden med bla. Høgskolen i Sørøst-Norge, se www.usn.no. eller www.papirbredden.no

Adkomst

Fra Strømsø sentrum kjør Bj. Bj. gate mot Rundtom og ta opp til høyre ved skilt mot Fjell/Austad. På toppen av bakken holder man til høyre. Ta opp Anchersensvei til venstre, rett før Coop Xtra butikken. Boligen er da beliggende på venstre hånd.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 300 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

1951

Soverom

4

Primærrom

148m2

Bruksareal

267m2

Tomt

684m2

KR-kode

2017512

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Anchersens vei 21, 3043 Drammen

Gnr. 20, bnr. 128 i Drammen kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 297 kvm

Totalt bruksareal: 267 kvm

Totalt primærrom: 148 kvm

Bruksareal:

1. etasje 82 kvm

2. etasje 83 kvm

Kjeller 73 kvm

Loft 29 kvm

Primærrom:

1. etasje 74 kvm: Trappegang, gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

2. etasje 74 kvm: Trappegang, gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Sekundærrom:

1. etasje 8 kvm: Felles trappegang.

2. etasje 9 kvm: Felles trappegang.

Kjeller: 73 kvm: Vedbod, 2 kjellerrom, 2 ganger, vaskekjeller og 2 boder

Loft: 29 kvm: Loftsrom og kaldloft.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.10.2017 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 684 kvm. Pent anlagt med gruset adkomst, plen, busker og diverse beplantning. Platting med gode solforhold og fantastisk utsikt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder "Boligens tilstand anses sett ut i fra alder som normalt god. Det må påregnes kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold. Dette dreier seg stort sett om normale aldringskader og slitasje. Badet er fra 1980-tallet. Det har vært en lekkasje fra badet og ned i underliggende rom. Eier opplyser at det var en lekkasje fra sisterne og gulvet er da sannsynligvis ikke tett. Pga. alder og tilstand må renovering av badet påregnes. Videre bruk av badet forutsetter bruk av dusjkabinett og at overflater ikke fuktbelastes.

Det kan nevnes at drenering ble utbedret 2005, de fleste dører og vinduer er skiftet senere tid og utvendig kledning er malt den senere tid. Det ble regiestert litt fukt i nedkant av kjellervegger så noe kjellerfukt kan påregnes. 1. etg. ble pusset opp i 2011. og har en normal standard. 2. etasje er pusset opp på 80-tallet og det har vært en vannlekkasje fra bad i 2. etg. 2. etg. Noe nyere og noe eldre røroppelgg. Det eldre røropplegget bør vurderes skiftet og det må påregnes nye pipeforinger i pipe."

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hel tomannsbolig med identisk planløsning i 1 og 2 etasje. Hver av boligetasjene inneholder entre/hall, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Kjeller med diverse bodområder og vaskerom. Vaskerommet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Oppgradert vaskerommet i 2014

1. etasje

Felles trappegang med adkomst til hele boligen. Fliser på gulv med varmekabler, MDF plater på vegger og malte flater i tak.

Hall med parkett på gulv, MDF plater på vegger og malte flater i tak.

Soverommene har parkett på gulv, MDF plater og tapet på vegger og malte flater i tak. Speil skyvedørsgarderobe og vanlig skap.

Badet har mosaikkfliser på gulv med varmekabler, fliser på vegger og malte flater i tak. Veggmontert WC. Hvit innredning med servant og opplegg for vaskemaskin (smal variant). Dusj.

Kjøkken med parkett på gulv, tapet på vegger og malte flater i tak. Ikea takhøy innredning med fliser over benk. Integrerte hvitevarer som medfølger boligen.

Stue med parkett på gulv, tapet på vegger og malte flater i tak. Vedovn. Varmepumpe. Utgang til veranda og hage.

Hele 1. etasje er pusset opp i 2011 med nye overflater på vegger, nytt bad og kjøkken. En del elektrisk arbeid og rør er også byttet da. Taklampe i gang og stuen medfølger ikke.

2. etasje

Entre/trapperom med laminat på gulv, MDF plater på vegger og malte flater i tak. Utgang til frokostbalkong.

Hall med laminat på gulv, malte flater på vegger og takess i tak.

Kjøkkenet er av eldre dato (rundt 1985) med flislaminat på gulv, tapet på vegger og takess i tak. Pent vedlikeholdt innredning.

Soverommene har laminat på gulv, malte flater på vegger og takess i tak. Speil skyvedørsgarderobe i det største soverommet.

Badet har fliser på gulv med varmekabler, våtromstapet på vegger og takess i tak. Opplegg for vaskemaskin. Dusjkabinett, WC og innredning med servant.

Stuen har laminat på gulv, panelplater på vegger og takess i tak. Vedovn.

Loft med 1 loftsrom med vindu samt uinnredet loftsrom for lagring.

Alle vinduer er byttet i 2011 og hele 2 etasje er pusset opp rundt 2004, 1 etasje er pusset opp rundt 2011. En del rør og elektrikerarbeid er utført og det er drenert rundt 2005. Taket er byttett i tidsrommet 1997-2003.

Oppvarming

Varmepumpe og vedovn i 1. etasje. Vedovn i 2. etasje. Varmekabler i gulv på begge bad og varmekabler i gulv i felles entre i 1. etasje. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Det er foretatt kontroll av pipe og ildsteder. Det anbefales at pipen rehabiliteres ( f.eks innsetting av stålrør).

Eventuell adgang til utleie

Hver boligetasje er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut.

Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Parkering

Parkeringsplass til 1 bil i garasje. Førovrig biloppstilling i gårdsplass. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1951 med godkjente tegninger for tomannsbolig ifra 1947. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 585039 tinglyst 29.06.2015 type heftelse: Felles privat vannledning i samråd med Anchersens vei 23, Fosseveien 10 og Fosseveien 8.

Dagboknr 87457 tinglyst 30.01.2017 type heftelse: Jordskifte og stadfestelse av grenser.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 05.10.2015 er avsatt til: boligbebyggelse med båndlegging for regulering etter plan og bygningsloven.

Utvidelse av E-134 (Strømsøåstunnelen) er planlagt i nærmeste fremtid. Båndlegging for regulering vil derfor si at det vil komme et tunnelløp i området ( under bakken) og mulighet for f.eks bergvarme på denne eiendommen kan falle bort.

Naboen i Anchersens vei 23 gitt signaler om at de vil søke om disp. for etablering av terrasse nærmere enn tillatt. Dagens eier har ikke tatt stiling til dette og overlater ansvaret for dette til en ny eier. Dersom der kommer nabovarsel før overtagelse vil nabovarselet videreformidles til kjøper.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.820,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.Forbruket er basert på 2 personer som har bodd i hele boligen. Et normal forbruk kan forventes å ligge på omtrent 15-20.000,- pr. år avhengig av antallet medlemer i husstanden.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 22.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv/Internett og har avgift på kr 299,-/299,-pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap. Nytt abonnement må tegnes av kjøper.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.433.749,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Danvik-fjell 5
Kirkesogn Strømsø

Steder i nærheten

Marienlyst stadion 1.3 km
Strømsø kirke 1.5 km
Drammensbadet 1.6 km
Drammens museum 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 94.1 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 2 km
Bussholdeplass Anchersens vei 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Drafnkollen ballbinge 0.9 km
Idrettsanlegg Teglverkstomta balløkke 1.2 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Strømsø 1 km
Treningssenter Sports Club Akropolis avd. Marienlyst 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Danvik skole (1-7 kl.) 1.4 km
Brandengen skole (1-7 kl.) 1.4 km
Heltberg barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 1.5 km
Fjell skole (1-7 kl.) 1.6 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 1.1 km
Galterud skole (8-10 kl.) 1.7 km
Drammen videregående skole 1.6 km
Akademiet videregående skole Drammen 2.3 km

Barnehager

Bikkjestykket barnehage 0.6 km
Drafnkollen barnehage (0-5 år) 0.6 km
Strømsø familiebarnehage 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømsø Senter 1.4 km
Kjøpesenter Gulskogen Senter 3.6 km
Postkontor Kiwi Austadveien 1 km
Postkontor Strømsø Postkontor 1.8 km
Apotek Boots apotek Strømsø Senter 1.4 km
Apotek Boots apotek Strømsø 1.9 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 1.9 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 4 km
Dagligvare Coop Extra Austad 0.3 km
Dagligvare Kiwi Austadveien 1 km
Kiosk/video Mix Maxi Senter 1.4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Rundtom 1.6 km
Bensin Uno-X Austad 0.3 km
Bensin st1 Drammen 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,5 %
Andel kvinner 48,5 %
Gj.snittalder menn 35,7 %
Gj.snittalder kvinner 35 %
Husholdninger med barn 36,6 %
Husholdninger uten barn 63,4 %
Gj.snitt byggeår 1961
Gj.snitt tomtestørrelse 576
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 67150 31895
Grunnkrets: Danvik-fjell 5 683 314

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Satvinder Jhooti
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?