Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 000 000,- for kr 4 000 000,-

Krogsveen v/Terje Tveit presenterer Askerjordet 34. Rekkehus over 2 plan i et populært område, sentralt til Asker sentrum og offentlig kommunikasjon.

Entre

Gang

Stor og lys stue med spisestue

Stue

Spisestue

Kjøkken

Kjellerstue med peisovn.

Soverom

Soverom 2 med utgang til stor veranda

Bad. Dusjnisje med dusj på vegg og servant i møbel.

Solrik veranda på ca. 28 m2

Stor veranda med utepeis og bod.

Veranda på ca. 12 m2 med utgang fra stuen

Fasade

Fasade

Asker stasjon, kun 5 min gange fra boligen

Velkommen til Asker sentrum

Flere koselige nisje butikker i sentrum av Asker

Torget i Asker

Planskisse 1.etg

Planskisse U.etg

ASKER SENTRUM

Askerjordet 34

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 450 000,-

ASKER SENTRUM: Rekkehus over 2 plan i et populært område med moderniseringsbehov. Gode solforhold

Boligtype:
Rekkehus, Eierleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 4 450 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 324,-
Fellesgjeld:
Kr 97 920,-
AREAL (P-ROM / BRA)
108 / 121 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Askerjordet 34 har en flott beliggenhet i blindvei, et steinkast fra Asker sentrum. Her har man tilgang til alt av servicetilbud med bank, vinmonopol, apotek, lege og tannlege m.m. Trekanten Senter med sine 70 butikker og i sentrum er det et blomstrende miljø med mange nye og spennende spesialbutikker, kafeer og restauranter. Meget god kommunikasjon mot Oslo og Drammen med tog eller buss fra Asker stasjon, som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Flotte tur- og helårs rekreasjonsområder i Vestmarka som ligger i gangavstand fra sentrum. I Asker sentrum og i nærområdet finnes det mange muligheter for organiserte aktiviteter, slik som: golfbaner, badevann, alpinanlegg, svømmehall, tennisbaner, idrettsplasser, fotballbaner og ishall. Skolekrets er attraktive Jansløkka barneskole og Solvang ungdomsskole. Kort vei til flere barnehager i området.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Asker Gård barnehage AS

Føyka barnehage Gamle Drammensvei

Furuly barnehage

Skoler:

Jansløkka barneskole

Solvang ungdomsskole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra avkjøring E18 til Asker: Følg Bleikerveien og ta rett frem i rundkjøringen og inn på Knud Askers vei. Ta rett frem i andre rundkjøring og fortsett på Knud Askers vei. Ta så til venstre ned Kirkeveien. Sving til høyre inn på Askerjordet, rekkehuset ligger på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 450 000,-

Fellesgjeld

Kr 97 920,-

Totalpris

Kr 4 547 920,-

Felleskostnader

Kr 2 324,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1959

Soverom

2

Primærrom

108m2

Bruksareal

121m2

Tomt

25451m2

KR-kode

1517196

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Askerjordet 34, 1383 Asker

Gnr. 3, bnr. 124, snr. 52. i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 25.451 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal. Eiendommen har sol fra tidlig morgen til sen kveld. Utgang til veranda på ca. 12 m2 fra stuen og utgang til veranda på ca. 28 m2 fra 1 soverom i underetasjen. Koselig platting med morgensol ved inngangspartiet.

Parkering

Biloppstillingsplasser på fellesområde ved boenheten. Sameiet eier også garasjer, og garasjeplasser fordeles etter ventelisteprinsippet. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Sameiet har 29 garasjeplasser til utleie. Beboere kan sette seg opp på venteliste.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 131 kvm

Totalt bruksareal: 121 kvm

Totalt primærrom: 108 kvm

Bruksareal:

Rekkehus 121 kvm

Primærrom:

Rekkehus:

U.etg: 49 kvm: Trappegang, bad, kjellerstue, 2 soverom og wc.

1. etasje 59 kvm: Entre, hall, kjøkken, stue/ spisestue.

Sekundærrom:

Rekkehus:

U.etg: 13 kvm: 3 boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.11.2017, utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Rekkehus oppført i 1959. Tilbygget i begge etasjer senere tid ca 1980. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur i betong. Støpt gulv i del av u. etg. Tilbygg antas stå på pilarer. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Antatt utvendig rehabilitert i ca. 2005. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass og doble glass. 1 fastglassvindu med glass fra 2015. Forøvrig isolerglassvinduer fra 80-tallet. 2 stk. opprinnelige vinduer med doble glass. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre.

Undertak av rupanel. Tak er tilleggs isolert. Flat takkonstruksjon på del av u. etg. Yttertekking antatt med papp også antatt papp på flatt tak var snødekket ved besiktigelsen. Ukjent alder, men antatt lagt i ca. 2005 på hovedtak - TG 1. Kaldtloft virker tørt og er greit ventilert. Kaldtloft besiktiget fra luke. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Noe værslitt. Antatt montert i ca. 2005. Veranda i trekonstruksjon utenfor u, etg. Rekkverk i tre. Utepeis i fellesskap med nabo.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Skjevheter i tilbygg indikerer at det har vært bevegelse i fundament - TG 3.

Avvik i gulvenes horisontalplan registrert i tilbygg. Opp til ca. 70 mm i soverom i u etg samt ca. 35 mm i tilbygget del av stue i 1 etg - TG 3.

Felles kaldtloft med naboer. Det er ikke brannvegg mellom boenhetene på loft. Dette anbefales etablert. TG 3.

Ukjent utførelse på drenering/fuktsikring av konstruksjon under terreng. Grunnmurspapp er ikke synlig over terreng. TG 3.

Veranda har skjevheter og har ikke forskriftsmessig rekkverk. Peis har for liten avstand til brennbart materiale og har for lav pipe - TG 3.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Rekkehuset er oppført i 1959. Utvendig rehabilitert antatt i ca. 2005. Rekkehuset har behov for innvendig modernisering. Ypperlig mulighet til å sette sitt eget preg på boligen. Generelt praktisk arealutnyttelse med god skap- og bodplass. Barnevennlig og populært boligområde i Asker. Boligen har store vinduer i stuen som gir gode lysforhold. Normalt utstyrt kjøkken. Innredning med profilerte fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med stålkum. Ventilator med utblåsning. Innredning antatt fra 80-tallet med nyere fronter, benkeplate og kum. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Dusjnisje med dusj på vegg og servant i møbel på bad i u. etasje. Utstyr antatt montert i ca. 2000. 200 liters varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin i 1 av bodene i u.etg. Varmtvannsbereder fra 2001. Boligen har 2 soverom. Utgang til veranda på ca. 28 m2 fra 1 soverom. I tillegg har boligen en kjellerstue. Det er også rikelig med lagringsplass i boligen. Naturlig ventilasjon i boligen.

Inneholder:

U.etg: Trappegang, bad, wc, 3 boder, kjellerstue og 2 soverom. Utgang til veranda på ca. 28 m2 fra 1 soverom. I tillegg er det bod på ca. 2 m2 med utvendig adkomst inntil underetasjen.

1.etg: Entre, hall, kjøkken og stue/spisestue. Utgang til veranda på ca. 12 m2 fra stuen. Det er også en liten lagrings bod ved veranda. Luke til kaldtloft i hall.

- Rekkehus i et populært område rett ved Asker sentrum

- Mulighet for tildeling av garasjeplass.

- 2 store verandaer.

- Opparbeidet felleseiendom med lekeplass.

- Eiendommen har gode solforhold.

- Romslig stue med god plass for spisestue.

- Kjellerstue

- 1 pipeløp og ildsted

- Flere boder og lagringsloft.

- Kabel-tv og bredbånd inkludert i felleskostnader

Oppvarming

1-løps pipe med 1 peisovn. Elektrisk gulvvarme i bad og i entre. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1959. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse for Askerjordet 32-38. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Tinglyst: 19.12.1980, dagboknr: 27303, type heftelse: Pantsettelseserklæring beløp: 13.000 NOK. Panthaver: Sameiet

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Tinglyst: 02.04.1960, dagboknr: 1160, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse. Bestemmelse om vann/kloakkledning. Bestemmelse om deleforbud

Tinglyst: 08.10.1964, dagboknr: 5816, type heftelse: Erklæring/ avtale. Rettighetshaver: Televerket. Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.

Tinglyst: 19.12.1980, dagboknr: 27302, type heftelse: Erklæring/ avtale. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Servituttene vil følge eiendommen.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og rekkehuset er tilknyttet Asker Hageby boligsameie, med sameiebrøk 80 / 6340.

Sameiet består av 84 seksjoner.

Forretningsfører er Palm Regnskap og forretningsførsel.

Dugnad må påregnes vår og høst.

Dyrehold er tillatt etter ordensregler om dyrehold.

Foretatt påkostninger 2016:

Sameiet har ansvar for det ytre vedlikehold, bortsett fra terrasser, balkonger, rekkverk samt vinduer og dører, som den enkelte sameiers ansvar. Utover mindre løpende vedlikeholdsoppdrag og aktiviteter gjennomført i forbindelse med dugnadene, så er ingen større vedlikehold utført i 2016.

Tiltak på vent for 2017 og fremover:

Bortledning av vann fra takrenner Askerjordet 5 og 7.

Asfaltering/ oppretning for å lede bort vann fra Askerjordet 21 til 11.

Reparasjon vav gavler må videreføres – eksempelvis Kirkeveien 179.

Grøfting (ved gresskanten), drenering og asfaltering langs rekken Askerjordet 29 til 21. Dette vil ikke foretas før etter planlagt utbygging på østsiden langs rekken er foretatt.

Bytte ut gjerdeplank på 3 tilførselsveier fra Askerjordet.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper meldes til sameiets styreleder for registrering. Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Regulering:

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 119C, felles Kjørevei, Turvei, Konsentrert småhusbebyggelse og formål Felles lekeareal. Tilhørende reguleringsbestemmelser datert 20.03.1957. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Kommuneplan:

Eiendommen ligger i område for nåværende boligområde i Kommuneplan Asker Kommune 2014-2026, type A, boligområder med spesielle kvaliteter. Tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og boligsalgsrapport.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.324,- pr. mnd. og den betales kvartalsvis: kr. 6.972,-. Fellesutgiftene inkluderer alle kommunale avgifter vei, vann, kloakk, renovasjon, måking, kabel-TV, bredbånd, sameiets lånekostnader og andre utgifter. Eier må selv fullverdiforsikre boligen og innbo/løsøre. Fellesutgiftene justeres normalt, en gang årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.000,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.666.867,-.

Av dette beløpet utgjør kr 97.920,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Askerjordet
Kirkesogn Asker

Steder i nærheten

Apotekerhagen 0.6 km
Torvplassen 0.7 km
Asker kirke 0.7 km
Haugbo 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 73.5 km
Sentralstasjon Oslo S 23.6 km
Jernbanestasjon Asker 0.8 km
Bussholdeplass Trekanten 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Asker Stadion 0.6 km
Idrettsanlegg Borgen idrettsplass 2.1 km
Treningssenter ats Express Asker 0.6 km
Treningssenter Elixia Asker 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Jansløkka skole (1-7 kl.) 1.4 km
Hagaløkka skole (1-7 kl.) 1.9 km
Solvang skole (8-10 kl.) 1.3 km
Asker videregående skole 1.2 km
Bleiker videregående skole 1.9 km

Barnehager

Asker Gård barnehage (2,5-5 år) 0.7 km
Føyka barnehage (1-5 år) 0.8 km
Furuly barnehage (1-5 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 0.5 km
Kjøpesenter Holmensenteret 5.7 km
Postkontor Asker Postkontor 0.7 km
Postkontor Coop Extra Vardåsen 4 km
Apotek Apotek 1 Trekanten 0.5 km
Apotek Q-apoteket Asker 0.6 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 0.5 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 5.7 km
Dagligvare Coop Extra Askerholmen 0.4 km
Dagligvare Kiwi Bankveien 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Trekanten 0.6 km
Kiosk/video Mix Centrum Tobakk & Sjokolade 0.6 km
Bensin Circle K Asker 1 km
Bensin Shell Asker 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,3 %
Andel kvinner 50,7 %
Gj.snittalder menn 42,5 år
Gj.snittalder kvinner 46
Husholdninger med barn 22,6 %
Husholdninger uten barn 77,4 %
Gj.snitt byggeår 1975
Gj.snitt tomtestørrelse 1005
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Askerjordet 446 238

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl..

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?