Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 200 000,- for kr 6 200 000,-

Vestvendt og solrik terrasse med adkomst til egen hage

Stor sydvendt terrasse med trapp ned til stor vestvendt terrasse

Egen solrik hage

Stue med peisovn og utgang til solrike terrasser og hage

Stue med peisovn og utgang til stor sydvendt terrasse. Fra terrassen er det adkomst til stor vestvendt terrasse videre adkomst til hagen

Stue med peisovn

Peisovn i stuen

Stuen

Stue og spisestue

Spisestue

Spisestue med åpen kjøkkenløsning

Kjøkken med åpen løsning mot spisestuen

Kjøkken

Kjøkken

Entré/gang

Gang

Badet ble sist pusset opp i 2008

Bad

Bad

Dusjnisje på badet

Nisje på badet med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel

Soverom 1

Soverom 1

Soverom 1 med skyvedørsgarderobe

Soverom 2

Soverom 3

Soverom 3

Soverom 3

Sydvendt terrasse

Egen sydvent terrasse utenfor stuen

Sydvendt terrasse

Vestvendt og solrik terrasse

Vestvendt og solrik terrasse med trapp ned til hagen

På motsatt side av terrassen utenfor stuen er det også trappeadkomst til fellesareal

Fasade

Fasade

Plantegning

Boligen sogner til Nordseter skole. Her ligger også Nordseter ungdomsskole

Umiddelbar nærhet til buss i Oberst Rodes vei, og kort vei til T-bane fra Lambertseter Senter. Gangavstand også til trikken

Et rikt fritidstilbud i nærområdet

Kort vei til Lambertseter senter med et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og kino

Gangavstand til et rikt servicetilbud på Sæter

Flere hyggelige caféer og spisesteder på Sæter

På Holtet finner du bl.a. den populære delikatessebutikken Jacobs og Åpent Bakeri

Nordstrand - Solrik 1. etasje i horisontaldelt bolig med 3 soverom, store terrasser og hage

Bakkerudveien 15

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 000 000,-

Nordstrand - Solrik 1. etasje i horisontaldelt bolig med 3 soverom, store terrasser og hage: Nordstrand - Solrik 1. etasje i horisontaldelt bolig med 3 soverom, store terrasser og hage

Boligtype:
Tomannsbolig, Aksjeleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 750,-
Fellesgjeld:
Kr 174 551,-
AREAL (P-ROM / BRA)
89 / 89 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentral og solrik beliggenhet på Nordstrand, med umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon og kort vei til servicetilbud.

Få minutters gange til Lambertseter Senter som kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino. Gangavstand også til «nye» Sæter med flere butikker og caféer. Holtet er heller ikke langt unna, med bl.a. den populære delikatessebutikken Jacobs.

Umiddelbar nærhet til buss i Oberst Rodes vei, samt få minutters gange til T-bane fra Lambertseter. Gangavstand til trikk.

(Vennligst se www.ruter.no for rutetider).

Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. nærhet til fjorden og Østmarka. Mot sentrum finner man området rundt Ekebergsletta som kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, den nye skulpturparken og Ekebergrestauranten m.m.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:

Kort vei til Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre. Bygging av ny hall er godt i gang og er forvent ferdigstilt i 2018.

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen.

Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på sportsplassen med bl.a. kunstgressbane, samt Ekeberghallen.

Kort avstand til områdets lokale alpinbakker - Sloreåsen og Leirskallen.

Treningsstudio: Elixia på Lambertseter, Evo på Sæter og BestHelse på Holtet.

Barnehager og skoler

Flere private og kommunale barnehager i nærområdet. I følge utdanningsetaten sogner Bakkerudveien 15 til Nordseter skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Bakkerudveien er en lite trafikkert villavei som strekker seg fra Nordseter terrasse, krysser Oberst Rodes vei, og ender på toppen i Hellinga. Bakkerudveien 15 ligger på hjørnet av Bakkerudveien og Oberst Rodes vei. Adkomst til boligen fra Oberst Rodes vei.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 174 551,-

Totalpris

Kr 6 174 551,-

Felleskostnader

Kr 2 750,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

1

Byggeår

1950

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

89m2

Bruksareal

89m2

Tomt

1937m2

KR-kode

4417230

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bakkerudveien 15, 1152 Oslo

Gnr. 158, bnr. 383 og 384 i Oslo kommune.

Aksjenummer. 3

Boligaksjeselskapet Bakkerudveien 13-15, org.nr. 934 504 763

Tomten

Eiet tomt på totalt 3.800 kvm (fordelt på 2 bnr.) som tilhører aksjelaget. Iflg. styreformann og selger, disponerer hver enhet sin egen del av hagen. Delen tilhørende denne boligen ligger på sydvestre del av eiendommen, har gode solforhold og er opparbeidet med stor terrasse, plenareal, furktrær og beplantning. Det er også stort felles plenareal med felles lekeapparater. Felles asfaltert adkomstvei.

Parkering

Boligen har vedtektsfestet rett til 1 garasje, som iflg. selger ligger i kjelleretasjen i huset. Denne garasjen deles med 2. etasje. Da garasjen er fra byggeåret, er det med dagens biler ikke plass til 2 biler i garasjen, og disponering av garasjen avtales med eier av 2. etasjen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat stikkvei med felles vedlikeholdsansvar for aksjelaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 98 kvm

Totalt bruksareal: 89 kvm

Totalt primærrom: 89 kvm

Primærrom:

1. etasje 89 kvm:

Entré/gang, bad, 3 soverom, kjøkken/spisetue, stue med peisovn og utgang til terrasse og hage.

I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjelleretasjen, samt halvpart av fellesbod kjellerbod, halvpart av lagringsloft og halvpart av garasjen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.12.2017 utført av Takstkontoret Rosendal AS.

Bebyggelse

Horisontaldelt tomannsbolig i 2 etasjer pluss kjeller og loft. Bygningen er iht. tilstandsrapport datert 06.06.2018 fundamentert til faste masser og oppført med grunnmur i betong. Kjelleren er fellesareal, hvor det i rapporten er kommentert fukt i grunnmur og fuktmerker i støpt kjellergulv. Kjellervegger i betong med sparestein, som er innvendig isolert med tresonittplater og pusset. Yttervegger med bindingsverk, kledd med malt trekledning. Det er kommentert at kledningen er trenger maling. Etasjeskillere i tre og betong. Vinduer i 2-lags isolerglass fra 1990 med trerammer. Karmer og utforing trenger til maling, alternativt utskiftning. Taket er et sperretak tekket med takstein i tegl. Pipestokk på loft med fukt og kondensmerker.

Terrasser med stående spiler som er malte.

Ovennevnte tilstandsrapport for eiendommen følger som vedlegg til salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Standard

Solrik 1.etasje i horisontaldelt tomannsbolig, med store terrasser og egen hage. Umiddelbar nærhet til kollektivtransport og kort vei til bl.a. servicetilbud, skoler og fritidstilbud.

Leiligheten har en romslig og praktisk planløsning, med vinduer i alle himmelretninger. En lys og pen leilighet med nymalte vegg- og takflater i desember 2017. Badet ble pusset opp i regi av tidligere eier i 2008, mens kjøkkenet er noe eldre. Noe oppussing kan påregnes.

Gulvene er belagt med eik stavparkett (noe slitt parkett), foruten fliser på badet og vinyl på et soverom.

Vegger hovedsakelig med malte flater. En vegg i stuen med tapet og fliser på badet.

Himlinger med malte flater. Downlights i flere rom.

Adkomst til 1.etasje via felles trappeoppgang. Det er kun to leiligheter i huset, en i hver etasje.

Det første som møter en når en kommer inn i leiligheten fra fellesgangen er en kombinert entré og gang. Her er det også god plass til garderobeskap.

Fra gangen ledes man så til alle rommene i boligen. Badet og soverommene er samlet på samme "side" av boligen, slik at de på en praktisk måte separeres fra stuen, spisestuen og kjøkkendelen.

Pent flislagt bad, pusset opp i 2008, og innredet med servantskål på benkeplate med servantskap under, speil og veggmontert wc. Nedsenket gulv i dusjnisje med «rullestein» og glassdør. Nisje med opplegg for vaskesøyle.

I hovedsak er det originale vann og avløpsledninger, men det er

«nye» avløpsrør i pvc, plast fra bad til felles soilrør. Vannrør er utført i rør-i-rør med «vannskap» i kjellerbod (ikke sluk i boden med vannskapet, som er i strid med forskrift).

Varmtvannsberederen er montert i kjellerbod.

Kjøkken i åpen løsning til spisestuen. Enkel kjøkkeninnredning med malte glatte, hvite fronter og nedfelt oppvaskkum i benkeplate. Avtrekksvifte over koketopp og integrert stekeovn, koketopp (stekeovnen/koketopp er iflg. selger defekt), oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Hvitevarene er av eldre dato.

Stuen har peisovn og vinduer både mot syd og vest. Utgang fra stuen til stor terrasse med trapp ned til stor terrasseplatting med adkomst til hagen. Gode solforhold på terrassene og i hagen. Terrassedøren har skader på grunn av slitt/defekt lukke og åpne mekanisme.

Automatsikringer i sikringsskapet.

Godt med lagringsplass i 2 kjellerboder, samt tilgang til felles kjellerbod, felles loft og felles garasje i kjelleretasjen.

Se tilstandsrapport datert 06.06.2018 for nærmere informasjon om boligens standard.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektriske panelovner og elektriske varmekabler på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på boligen datert 16.07.1947.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 351807, tinglyst 18.05.2009.

Pantedoument. Pantedokument på 400.000,- tilknyttet felles lån.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på aksjelagets eiendom:

Dagboknr 4452, tinglyst 28.04.1942:

Bestemmelse om deleforbud. Eiendommen skal ikke utskilles og selger skal godkjenne evt. nye bygg i samråd med sin arkitekt. Bakkerudveien/Oberst Rodes vei er regulert bredere. Dersom kommunen krever det skal aksjelaget opparbeide veien med vann/kloakk til regulert bredde for egen regning og vederlagsfritt avstå fra deler av egen grunn.

Dagboknr 13812, tinglyst 31.10.1955:

Bestemmelse om veg. Megler har rekvirert servitutten fra Statens Kartverk, uten å ha mottatt denne. Kjøper overtar ansvaret for servitutten.

Dagboknr 1072, tinglyst 28.01.1961:

Best. om garasje/parkering. Garasje på eiendommen er tillatt etter midlertidig tillatelse fra kommunen. Dersom kommunen krever det skal aksjelaget fjerne garasjen for egen regning og uten erstatning.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet boligaksjeselskapet Bakkerudveien 13-15 AS.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 6 leiligheter.

Forretningsfører er Ivar Wallin i Sinus, tlf. 908 52 531.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Iflg. selger innhentet ikke tidligere eier godkjennelse fra aksjelaget før de bygget terrassen i ca. 2010. Nåværende beboer har i etterkant vært en runde med beboerne i aksjelaget og de hadde ingen innvendinger til terrassen.

Planlagte påkostninger:

Styret vurderer forløpende behovet for vedlikehold. Aktuelt vedlikehold kan være fornyelse av garasjer, drenering og utbedring av utearealer. Felleskostnadene vil da kunne øke for å finansiere dette.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Øvrige aksjeeiere i aksjelaget har forkjøpsrett. Aksjonærene har 14 virkedager på å gjøre forkjøpsretten gjeldende, fra styret fikk kjennskap om salget.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4220 datert 15.03.2006.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige aksjeeiere i aksjelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.750,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, forretningsførsel, generelt vedlikehold ute og kommunale avgifter.

Felleskostnadene justeres normalt i forhold til aksjelagets faktiske utgifter og ble sist justert i juli 2017.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende beboer har hatt et strømforbruk som tilsvarer ca. 19.500 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Kostnaden for kabel-tv er kr 149,- og internett kr 149,-. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers/beboers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 3.950,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.950,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 6.182.451,-.

Av dette beløpet utgjør kr 174.551,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordstrand
Grunnkrets Nordstrandshøgda
Kirkesogn Nordstrand

Steder i nærheten

Nordstrand Legesenter 1 km
Bergkrystallen 1.2 km
Kastellet 1.3 km
Nordstrand kirke 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 51.2 km
Sentralstasjon Oslo S 8.3 km
Jernbanestasjon Nordstrand stasjon 2.8 km
T-bane stasjon Munkelia T-banestasjon 0.6 km
Trikkeholdeplass Bråten 1.2 km
Bussholdeplass Bakkerudveien 0 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nordstrand friidrettsanlegg 0.4 km
Idrettsanlegg Nordstrandhallen 0.5 km
Treningssenter Elixia Lambertseter 0.7 km
Treningssenter Fresh Fitness Lambertseter 1 km

Steder av interesse

Skoler

Lambertseter skole (1-10 kl.) 0.6 km
Nordseter skole (1-10 kl.) 1.1 km
Munkerud skole (1-7 kl.) 1.1 km
Karlsrud skole (1-10 kl.) 1.1 km
Brannfjell skole (8-10 kl.) 3 km
Lambertseter videregående skole 1.4 km
Holtet videregående skole 2.7 km

Barnehager

Treklossen familiebarnehage 0.2 km
Radarveien barnehage (1-6 år) 0.4 km
Merkur familiebarnehage 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lambertseter Senter 0.7 km
Kjøpesenter Sæter senter 1.2 km
Postkontor Kiwi Lambertseter senter 0.7 km
Postkontor Bunnpris Lambertseter 1.1 km
Apotek Boots apotek Lambertseter 0.7 km
Apotek Apotek 1 Lambertseter 0.8 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 0.7 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 4.4 km
Dagligvare Meny Lambertseter 0.6 km
Dagligvare Kiwi Lambertseter senter 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Munkelia t-bane 0.6 km
Kiosk/video Mix Lambertseter Senter 0.8 km
Bensin Circle K Nordstrand 0.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Lambertseter 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,8 %
Andel kvinner 51,2 %
Gj.snittalder menn 37,2 %
Gj.snittalder kvinner 38,6 %
Husholdninger med barn 40,8 %
Husholdninger uten barn 59,2 %
Gj.snitt byggeår 1967
Gj.snitt tomtestørrelse 797
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Nordstrandshøgda 2264 922

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,1% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Henrik Hisdal
Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?