Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 800 000,- for kr 3 800 000,-

Fasade

Lys stue med 1-stavsparkett

Lys stue med 1-stavsparkett

Lys stue med 1-stavsparkett

Lys stue med 1-stavsparkett

Lys stue med 1-stavsparkett

Lys stue med 1-stavsparkett, utgang til vestvendt terrasse og hage

Lys stue med 1-stavsparkett, utgang til vestvendt terrasse og hage

Lys stue med 1-stavsparkett, utgang til vestvendt terrasse og hage

Kjøkken fra 2013

Kjøkken fra 2013

Kjøkken fra 2013

Separat wc i 1 etasje

Vestvendt terrasse på 40 kvm

Vestvendt terrasse på 40 kvm

Vestvendt terrasse på 40 kvm

Østvendt veranda med adkomst fra stuen

Stor skjermet hage mot vest

Eiendommen ligger godt tilbaketrukket fra biltrafikk

Terrasse

Entre

Bad underetasje

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Trapperepo underetasje

Planskisse 1 etasje

Planskisse underetasje

Prinsdal

Berglyveien 30B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 700 000,-

Prinsdal: Vertikaldelt bolig med tilbaketrukket beliggenhet og fin hage.

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 3 700 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
116 / 133 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et veletablert og barnevennlig område i Prinsdal. Stille og rolig boligmiljø, bestående av småhus og villa bebyggelse. Huset ligger vestvendt til med meget pent opparbeidet hage som gir god boltringsplass for de minste. Umiddelbar nærhet til skole og flotte turområder, samt de fleste fritidsaktivitetene område har å by på for både liten og stor. Et hyggelig og stille nabolag med kort vei til flere matbutikker, søndagsåpen frukt og grønt butikk, offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager, hyggelige turområder, og diverse servicetilbud.

I området finner man godt etablerte idrettsklubber. Hauketo idrettsanlegg/hall med flere baner (også kunstgress), tennisanlegg, gård med hester og treningssenter. Turvei (Kongeveien) og lysløype som nær nabo. Også nærhet til en rekke utgangspunkter i Østmarka, med flotte turmuligheter sommer som vinter. treningssenteret SATS ved Hauketo, golfbane ved Grønmo. Nærhet til Oslofjorden med lokale badestrender som Ingierstrand og Hvervenbukta.

Kort vei til Prinsdal Torg som har et variert servicetilbud som inkl. bla. Ica og Kiwi med post i butikk, spisestedet Lotus, Bogerud tekstil, kiosk, interiørbutikk for baderoms artikler, frisørsalong, og Prinsdal frukt og grønt.

Holmlia senter med vinmonopol, Meny, baker, apotek og jernvare m.m. Kort vei til Holmlia fjellhall med svømmebasseng og treningsenter.

En liten kjøretur unna finner man også Lambertseter senter som har et bredt utvalg av kles- og interiør butikker, vinmonopol, Symra kino, Deichmanske bibliotek og caféer med mer.

Gangavstand til Holmlia ( ca. 15 min å gå) og Hauketo togstasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Her finner man tog, lokale busser, ekspressbuss, samt flybuss til Gardermoen. Toget bruker ca. 10 min. til Oslo S. Drive & park ved Hauketo togstasjon. (Vennligst se www.ruter.no for ytterligere opplysninger). Kort vei til buss i Berglyveien. Ved holdeplassen i Prinsdalsbakken går buss hvert 15. min. Flybussen har stopp ved bensinstasjonen ved Prinsdal senter, 7-8 min å gå.

Barnehager og skoler

Prinsdal barneskole og Hauketo ungdomskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Kjør inn Berglyveien fra Nedre Prinsdals vei. Alternativt kjør via Høgåsveien inn Berglyveien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 700 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1976

Soverom

3

Primærrom

116m2

Bruksareal

133m2

Tomt

554m2

KR-kode

4417179

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Berglyveien 30B, 1262 Oslo

Gnr. 190, bnr. 389 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 554,5 kvm. Pent opparbeidet tomt med gressplen og stor terrasse mot vest.

Parkering

Tinglyst parkeringsplass på naboeiendommen Berglyveien 30. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 150 kvm

Totalt bruksareal: 133 kvm

Totalt primærrom: 116 kvm

Primærrom:

Underetasje 52 kvm: Bad, gang, vaskerom, 3 soverom.

1 etasje 64 kvm: Entré, kjøkken, stue, vindfang, wc.

Sekundærrom:

Underetasje 12 kvm: 3 boder.

1 etasje 5 kvm: Bod.

Kryploft samt utebod på 9 kvm for oppbevaring.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 30.08.17 utført av Taksator AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur i leca, pusset og malt. Yttervegger med panelt bindingsverkl. Tidligere eier har skiftet panel på øvre del av vegg mot syd. Taket er tekket med shingel i 2007. Vinduer med isolerglass, byttet i 1 etasje utenom kjøkkenvindu.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder vinduer fra byggeår gis på grunn av isoleringsevne tilstandsgrad 2. Bad i underetasje er av eldre dato og av den grunn med en konstruksjon/oppbygging som er mangelfull i følge dagens krav og metoder for utførelse. Badet bør moderniseres.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Vertikaldelt bolig over 2 plan oppført i 1976. Boligen holder normalt god standard på utstyr, overflater og innredninger. Gulvene har overflater med eikeparkett, fliser og vinylbelegg. Vegger med tapet, malte plater, malt panel og malt brystningspanel.

Selger opplyser om en rekke oppgraderinger de siste årene utført av forrige eier med blant annet:

- Ny 40 kvm stor terrasse mot vest.

- Enstavs eikeparkett i 1.etg i 2013

- Skiftet vinduer og balkongdører i 2013 (ikke i kjøkken og ikke i kjeller)

- Nytt kjøkken i 2013

- Ny peisovn i 2013

- Ny takshingel i 2007.

- Skiftet panel på øvre del av sydveggen

- Påbygget en bod

Nåværende eier har skiftet induksjonstopp og stekeovn i 2016. I 2017 ble alle soverommene pusset opp med nye overflater.

Hyggelig gjennomgående 1 etasje med mye vindusflater fra øst, syd og vest. Direkte adkomst fra stuen til stor vestvendt terrasse på 40 kvm og videre til romslig hage med gode solforhold. Eiendommen ligger godt tilbaketrukket fra vei så barn kan fritt løpe rundt i hagen. Ved behov kan planløsningen endres med enkle grep om man ønsker åpen kjøkkenløsning. Boligen fremstår som lys og fin med nylige oppussede overflater i underetasjen.

Nyere Ikea kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter og laminat benkeplate med nedfeldt oppvaskkum. Integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, microbølgeovn og oppvaskmaskin medfølger salget. Romslig kjøkken med mye benk og skapplass. Separat wc bad i 1 etasje samt bad i underetasjen med flislagt gulv med varmekabler, vegger med baderomsplater og flislagt dusj. For ytterligere standard se tilstandsrapport og selgers egenerklæring i salgsoppgaven.

Oppvarming

Oppvarming med panelovner supplert med varmekabler i alle soverom samt bad. Vedfyring i stuen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.11.1980. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Utebod er ikke byggemeldt.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Tinglyst 09.02.1977 Dagboknr. 2954: Erklæring/avtale: Overenskomst om samvirke til vertikaldelt bolig. Prioritet foran pantelån.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr. 15137, tinglyst: 08.08.1974: Bestemmelse om vann/kloakkledning. Naboeiendommer har gjensidig rett til å føre vann/kloakk ledninger over tomten samt adkomst for vedlikehold av disse. Felles anlegg er eierene solidarisk ansvarlig for felles vedlikehold.

Dagboknr. 15138, tinglyst: 08.08.1974: Bestemmelse om vann/kloakkledning. Eiendommen forplikter seg til når kommunen måtte forlange det å forbinde eiendommens overvannsledning til offentlig overvannskloakk.

Dagboknr. 20760, tinglyst: 22.09.1976: Bestemmelse om adkomsrett. Eierene av tomannsboligen har rett til adkomst samt adkomst for vedlikehold.

Det er tinglyst følgende servitutter på naboeiendommen nr. 30:

Dagboknr. 3914, tinglyst 27.02.1971: Bestemmelse om adkomstrett. Denne eiendommen har adkomsrett over nr. 30 frem til berglyveien.

Dagboknr. 720004, tinglyst 11.09.2007: Bestemmelse om rett til parkering hos naboeiendom nr. 30.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan s-420 datert 15.03.06. Naboeiendommen har fått tillatelse til å sette opp en skjermvegg mot nord.(motsatt side ift denne eiendommen) Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Kjøleskap på kjøkkenet medfølger ikke salget. Kjøleskap i bod samt vaskemaskin (9år) og tørketrommel medfølger. Lampe over spisebord er krokhengt og følger ikke med salget. Modem og router tilhører Canal Digital og følger ikke med salget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.331,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten for år 2017 er kr 0,-.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 20.020 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.008,-.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og bredbånd og har avgift på kr 399,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.793.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Søndre Nordstrand
Grunnkrets Nedre Prinsdal
Kirkesogn Hauketo-prinsdal

Steder i nærheten

Prinsdalsbakken 0.3 km
Prinsdal legesenter 1 km
Tårnåsen legesenter 1.6 km
Holmlia bad 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 58.2 km
Sentralstasjon Oslo S 11.3 km
Jernbanestasjon Holmlia stasjon 1.3 km
T-bane stasjon Mortensrud T-banestasjon 4.9 km
Trikkeholdeplass Ljabru 3.5 km
Bussholdeplass Berglyveien 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Toppåsen aktivitetssal 0.9 km
Idrettsanlegg Prinsdalshallen 1.3 km
Treningssenter Mudo Prinsdal 0.5 km
Treningssenter Lia Trening 1.3 km

Steder av interesse

Skoler

Prinsdal skole (1-7 kl.) 1.1 km
Toppåsen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Hauketo skole (8-10 kl.) 1.3 km
Holmlia skole (8-10 kl.) 1.7 km
Bjørnholt skole (8-10 kl.) 5.3 km
Roald Amundsen videregående skole 5 km
Bjørnholt videregående skole 5.3 km

Barnehager

Lerdal barnehage (2-6 år) 0.9 km
Holmsåsen barnehage 1.1 km
Prinsdalsbråten barnehage (1-5 år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmlia Kjøpesenter 1.4 km
Kjøpesenter Tårnåsen Senter 1.6 km
Postkontor Coop Extra Prinsdal 0.8 km
Postkontor Rema 1000 Holmlia 1.4 km
Apotek Ditt Apotek Holmlia 1.4 km
Apotek Vitusapotek Holmlia 1.5 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 1.5 km
Vinmonopol Kolbotn Vinmonopol 3.1 km
Dagligvare Kiwi Prinsdal 0.5 km
Dagligvare Coop Extra Prinsdal 0.8 km
Kiosk/video Mix Grensebua Storkiosk 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 1.4 km
Bensin Smart Prinsdal 0.8 km
Bensin Esso Holmlia 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51 %
Andel kvinner 49 %
Gj.snittalder menn 37,1 %
Gj.snittalder kvinner 37,3 %
Husholdninger med barn 37,4 %
Husholdninger uten barn 62,6 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 790
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Nedre Prinsdal 1961 806

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?